hysung gt 250r acıl yardım?
-
GT250 R ALMAYI DUSUNUYORUM FAKAT BU MOTORLA ILGILI AKLIMDA CESITLI FARKLI DUSUNCELER VAR DAHA DOGRUSU GIT GELDE AKLIM SUAN BU MOTORDA KARAR KILDIM FAKAT EKSILERI VE ARTILARI NELERDIR DIYE USTA KISILERE sormadan edemeyecegım ınanın yardımcı olursanız cok sevınecegım
1) motorun herhangı bır mekanık proplemı var mı kronık olan
2) artıları nelerdır
3) yol tutusu nasıldır
4) vıtes gecıs araları nasıldır
5) ortalama normal sartlarda fazla zorlanmadan kullanılan bır gt 250 r
durmadan arıza cıkarırmı
6) bu motoru alırken nelere dıkkat etmelıyım
7) boyum 1.80 kılom 80 sızce uygun bır motormu vucut tıpım ıcın
bu motoru almamdakı sebep fazla hız yapmak degıl tahmınımce bu motor 185 km gorur maksımum
benım amacım zaten hız degıl sadece aradıgım tarz bır motor ve asırıya kacmayan bır yapıda ve uzun sure kullanmak ıstıyorum bunu temız motor bulma konusuda yardımcı olursanız ayrıcada sevınırım renk tercıhı grı yada turuncu olabılır ılgınıze tesekkur ederım ayrıca
b ehlıyetım var fakat a2 ehlıyetım yok a2 ehlıyet almak ıcın ne kadar fark odemek gerekır bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler herkese
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
cevaplarınızı merakla beklıyorum
Reklamlar
-
çok acil olan bu muydu yani kaçan neydi yakalaya bildinmi bari....
bak bu linkte okumayla uğraşırsan tabi.....istediğininden fazlasını bile bulursun...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum istediğinden fazlasını bu topikte bulabilirsin bende sadece bu motorun hevesi olduğu halde ben okudum test sürüşünü yapan kişi çok iyi yapmış + herşeyiyle burda anlatmış
-
t.madde adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum istediğinden fazlasını bu topikte bulabilirsin bende sadece bu motorun hevesi olduğu halde ben okudum test sürüşünü yapan kişi çok iyi yapmış + herşeyiyle burda anlatmış
tesekkur ederım evet cok bılgılenmek ıstedıgım ıcın bıraz rahatsız ettım sanırım kusuruma bakmayın ozur dılerım verdıgınız bılgı ıcın her ıkınızede tesekkur ederım sagolun
-
valla gt250r nin dış görüntüsüne lafım yok ama, mekanik olarak çoğu arkadaşım iyi olmadığını söyledi, motoru ısındığında vites küçülttüğünde boşa geçmeme sorunu, grenejlları yüksek devirde zırıltı sorunu yapıyor diyorlar. Krank kesme sorunu olduğunuda duydum, herkezin kendi kararı
-
ninja 250 al ya hyosung u napıcan krank kırarsın servisi bakımı felan zor cbf 250 yada ybr 250 baktınmı ??
-
-
o vitese geçmeme olayı "her motosiklette" olur dişliler her zaman geçmez birbirine biraz gaz vermekde bir santim ileri geri almakla iş çözülür önüne gelen yorum yapmasın her konuya
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Böyle başlıklar görmekten gerçekten sıkıldım..
Kardeşim 2. el 2008 2009 model olan
Fiyatıda 6 milyar olan racing motor varmı piyasada?
Ayrıca hyosung topiğinde 500 sayfa yazı var
Herkes başına gelenleri yazıyor kim ne yapmış kimin motorunda ne problem cıkmıs bir arastırsan Emin ol aradıgın herseyin cevabını bulacaksın..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
edremitli10 adlı üyeden alıntı
valla gt250r nin dış görüntüsüne lafım yok ama, mekanik olarak çoğu arkadaşım iyi olmadığını söyledi, motoru ısındığında vites küçülttüğünde boşa geçmeme sorunu, grenejlları yüksek devirde zırıltı sorunu yapıyor diyorlar. Krank kesme sorunu olduğunuda duydum, herkezin kendi kararı
gold adlı üyeden alıntı
ninja 250 al ya hyosung u napıcan krank kırarsın servisi bakımı felan zor cbf 250 yada ybr 250 baktınmı ??
kullanmadığınız bi mal üzerine neden yorum yaparsınız anlamam....
yok şu şöle demiş yok bu böle demiş.........mışş mış da mışş....
kardeşim parasına göre 10 numara motosiklettir..şahsen tanırım...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Ya bilmeyenler yapmış yorumu işte..
Krank kırma problemi şuan okadar kişi kullanıyoruz forumda çok ciddi sorunu olan yok..
Benim bildiğim kullananların da önerebileciği bir geçiş motoru
Bende tavsiye ederim...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
1600 km de st kanuni var istersen yardımcı olurum sen nakitten haber ver ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
s&n kanuni alma hyo al hyo şaka şaka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler