ufff
ulem ne geyik çevirmisiz.
Hey gidi Murat.
Nur içinde yatsin.
Hakikaten nasil götürdüydünüz motoru Gökhan?
At otobüsün birine gitsin...
Uçakla daha çabuk gider!
Dalgada devrilip kırılmazsa gemiyle 35 günde gider...
Trenle gönder, Rize'ye tren hattı var ben biliyorum...
Pattis kamyonuna istifle gönder, dönüşte çay yüklersin.
Kendin sür patlaya patlaya gidersin işte...
Boşver gönderme ne gönderecen...
ufff
ulem ne geyik çevirmisiz.
Hey gidi Murat.
Nur içinde yatsin.
Hakikaten nasil götürdüydünüz motoru Gökhan?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sorma coq sorma. Ergin'le motosikletini aldıgım "Lucas" sagolsun baya ugraştılar.Yalova'da otogara gittiklerinde bu tarafa gelecek otobüslerin bagajına sıgmamış o arada tesadüfen bu tarafa gelen tek kabin bir kamyonet'in sırtına yüklemişler. Öyle geldi. Bu sefer Bandit'i kimin sırtına yükleyecegiz bilimiyorum. Erzurum ve Samsun'a gelen trenlere artık yük almıyorlarmış, otobüse sıgmıyor,1-2 kargoya baktım onlarda kasalanması ve şubeye bizim götürmemiz halinde kabul ediyor( kasasıyla beraber 250 kg lik aleti nasıl şubeye götüreceksek artık ...). Bakalım 1-2 kargoylada daha görüşecegiz, olmadı bana İstanbul yolu görünüyor...
Git al be abicim.
Yolda ögrenirsiniz birbirinizin huyunu suyunu.
Bu arada hayirli olsun.
Gerçi benim de komisyon almam lazim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Allah rahmet eylesin....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
konuyu kim nasıl güncelledi diye bakarken,
modumuz güncellemiş...
vefat eden kardeşimize Allah rahmet eylesin dualarımızı gönderiyoruz yeniden...
arada ptt kargo lafı geçiyordu,
ptt fiyat verdimi?
bende şimdi gördüm.konuyu açan rahmetli çok neşeli,renkli,keyifli,güzel bir insanmış...Allah mekanını cennet eylesin,yakınlarınada sabır versin....
Enkaz mııııııı??? Tamam müdür kargo işi iptal motoru almaya kendim geliyorum. Gelmişken şu enkaz mevzusunuda tekrar görüşürük.
tamam sen bu gazla istanbul rize duble yolunu iyi kastırırsın gökhanım
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Coq o linkdekinin fabrikası(ASİLSAN) eve 500 metre mesafede. Sıkıntı yok
Ergin yaa dabi dabi. Şaka bi yana kargo mevzusu olursa iyi olur. Hava durumuna baktım cuma cumartesi saganak yagış. Muhtemelen pazarda yagar. Ne şansss bea
araştırmadayız gökhanım meraklanma
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
PTT KARGO İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE
depoyu boşaltıp ptt kargo işletme şefliğine kendimiz götürmemiz halinde ( ben pıt pıtlı naylano sarmayı planlamıştım, yani sandık şartı yok ) gsr 600 için 120 tl ( 2 metreye 1 metre olarak bildirmiş ve fiyat almıştım ) fiyat verdiler.
bence ptt kargo veya o taraftan gelecek bir kamyon bulun.
bu arada hayırlı olsun elint, bu hafta üzerinde en çok durduğum ve antep'te de konusunu açtığım ülkemizde değeri bilinmeyen bir makina almışsın...
kazasız belasız kullanman dileğiyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bence birde ambarla göndermeyi düşün.çünkü kargo şirketlerinin yarı fiyatına götürüyor.geçenlerde burda trabzonda bi ambar firmasının kamyonunun arkasında kocaman bi koli motosiklet vardı.götürüyolar yani
önce kardeşim e allah rahmet eylesin sonra video için kamera ve aparat kirası istiyormuş biri adı önemli degil baş harfi halis sonra daha dur ben bir test edip pert oluyormu olmuyormu denemem lazım 280 km hızla motor patlarmı patlamazmı bakmak lazım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Allah rahmet eylesin, Murat'in bahsettigi comet benim eski comet sanirim.
O zaman iyi denk getirmistik, otobusun 2. kaptani Bursadan kamyonet satin almis, Rize'ye götürüyordu, yolda degise degise gotureceklerdi oteki kaptanla. O zaman anladim ki Gökham sansli adam (: yine sansin yaver gider umarim. Bu arada hayirli olsun gökhan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Bu arada motora bakmaya kim gelmisti Yalova'ya ? Benim beyin her sene format attigi icin kendine. Biri halis abiydi sanirim digeri kimdi?
ergin di öbürü
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)