motosiklet sezonunu açtık varmı böyle bi olay
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Nerden esti sabah sabah yat uyu be kardeşim
Şaka bi yana haklısın sonuçta hep biniyoruz yaz sezonu açıldı Diyebiliriz...
Yani havalar ısındı sonuçta yağmurda pek çıkılmıyor..
Bu kadar sinirlenilcek bir şey yok
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
bir yere kadar doğru aslında ama bir de bölge bazında düşünürsek belkide hava şartları yüzünden biraz ara vermek zorunda kalıyoruz desek daha doğru olur aslında mesela antalya, mersin, kıbrıs gibi ılıman iklimin hakim olduğu bölgelerimize bakarsak sezon olayı belkide yok diyebiliriz amaa gelelim iç anadolu bölgesi olsun karadeniz vs bölgelerimizde kar yağmur derken yeri geldiğinde -10 -15 derecelerde geçen kış mevsiminde motora binmek ne kadar zevkli olurdu..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
Dostum her insan icin ayni degil ki bu mesele.Kimi ulasim araci olarak kullanir motosikleti kimi ise hobi olarak sadece haftasonlari.Haftasonlari hobisine kullanan adamdan da kisin bagrinda yagmur altinda motosiklet kullanmasini bekleyemezsin.Gencken delilik yillarimda yagmur altinda bile araba yerine motosiklet surerdim.Simdi oyle bir hal aldi ki, motorumu satmadan once eger yagmur varsa yada yagma ihtimali bile varsa birakir trenle giderdim okuluma.Simdi biz motosiklet tutkunu degilmiyiz sogukta yagmurda surmuyoruz diye
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
mbuyuk adlı üyeden alıntı
bir yere kadar doğru aslında ama bir de bölge bazında düşünürsek belkide hava şartları yüzünden biraz ara vermek zorunda kalıyoruz desek daha doğru olur aslında mesela antalya, mersin, kıbrıs gibi ılıman iklimin hakim olduğu bölgelerimize bakarsak sezon olayı belkide yok diyebiliriz amaa gelelim iç anadolu bölgesi olsun karadeniz vs bölgelerimizde kar yağmur derken yeri geldiğinde -10 -15 derecelerde geçen kış mevsiminde motora binmek ne kadar zevkli olurdu..
Aynen dediğin gibi istanbulda bile yeri geliyor hava çok soğuk oluyor...
Kar yağmur rüzgar zor oluyo iş olarak yapanlar ayrı zaten .
Tabiki düzgün havalar tercih edilir sonuçta bir risk olur..
Yağmurdada binilir orası ayrı eziyet güzellik ve zevk
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
yani biz istesekte istemesekte mevsim şartları biraz ara vermeye zorluyor ama kışın ara sıra güneşin yüzünü gösterdiği günlerdeki kaçamakların da tadı bir başka oluyo
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
Aynen öyle sabah kalktığımda havayı böyle azıcık güneşli görsem acaip seviniyorum..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
BLACK_ICE
Motosikleti: 20 u 0600
Kan Grubu: O Rh+
ben de kıbrısta olsam 12 ay binerim ama gel bakalım ankaraya ocak ayında bin de göreyim. evet biz bu kış -2, -3 derecelerde sürüş yaptık ama ne kadar keyif aldık orası tartışılır, hangi virajda buzdan kayıp düşücez, dolu yağmuru altında ne hale geliyoruz diye stresten öldük.
ben 1 sene izmirde yaşadım orada yılbaşı gecesi bile motor üstündeydik hiç bir gün marş basmadığım olmadı ama iç anadolu da hele hele daha doğuda...
bekara karı boşamak kolay derler
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
zevk işi bu kardeşim ben yağmurda karda motosiklet kullanmam ..mesela...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
zevk işi bu kardeşim ben yağmurda karda motosiklet kullanmam ..mesela...
Aynen öyle...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Kışın geziler pek olmaz yani organizasyonlar olsa bile bir,iki motosiklet olur yazında çok organizasyon olur ve katılımda çok olur sezon derken motosiklete sadece iş icabı binme değil organizasyonların bol olduğu bir zaman dilimine yaz sezonu deriz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Ben kışın kar yağınca arabaya bile binmiyorum... Keyif aldığım zaman keyif aldığım şeyi yaparım... Bu at olur eşşek olur motor olur paraşüt olur hangisini istersem onu yaparım... Mantıksal açıdan dediğin doğru ama nezaman para kazanmaya başlarım motosiklet işim olur ozaman dediğine katılırım.
-
motor sezonunu actık demek yanı artık motora rahat rahat bınmeye baslıyoruz havalar ısınıyor kuslar cık cık kedıler mıyav mıyav bahar geldı arkadaslar demek.sezon acmanın turlu turlu hallerı olur bu genel olarak soylenmıs bi söz o yuzden bunu soyleyen arkadaslarımızı yadırgamanı uzuldum senın yasadıgın yer gıbı kısın ortasında don atlet gezmıyor mıllet...sen erzurumda bı motor surde ondan sonra dusuncelerını alalım....
-
Denizli İl Temsilcisi
chopperrider adlı üyeden alıntı
BLACK_ICE
Motosikleti: 20 u 0600
Kan Grubu: O Rh+
ben de kıbrısta olsam 12 ay binerim ama gel bakalım ankaraya ocak ayında bin de göreyim. evet biz bu kış -2, -3 derecelerde sürüş yaptık ama ne kadar keyif aldık orası tartışılır, hangi virajda buzdan kayıp düşücez, dolu yağmuru altında ne hale geliyoruz diye stresten öldük.
ben 1 sene izmirde yaşadım orada yılbaşı gecesi bile motor üstündeydik hiç bir gün marş basmadığım olmadı ama iç anadolu da hele hele daha doğuda...
bekara karı boşamak kolay derler
ben burda okuyorum her ay hemen hemen nerdeyse denizlideyim motorumu buraya gelince garaja gidince çıkarırım -5 dede sürdük biz motorumuzu tabiki zevk işi ama tutku
-
Bu sene (2009) motora 1-2 gün dışında binmediğim olmadı yağmur çamur demeden kullanıyorum ben motor kullanmayı seviyorum hertürlü zorlu hava koşullarına rağmen onun için bana sezon yok
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
-
motosiklet tutkunu olduk diyede esiride olmadıkya. yağmurda çamurda ben kuryemiyimde motosiklet kullanacağım. ben zevk için biniyorum. yağmur yağıyorsa arabamı kullanırım. kar varsa arabamı bile çıkarmam toplu taşıma araçlarını kullanırım. sen geldi _15 derecede motor kullan sıkıyorsa ben kullanmıyorum. motosiklet bir makina ama ben canlıyım hayatım daha önemli sağlığıma dikkat etmeliyim. hava iyiyse kışında binilir yazında sezon olayına bende karşıyım tabiki ...
-
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
bana yağmurda sürmek farklı bi haz veriyor şıp şıp kaska damlıyor fakat görme alanı azalıyor o yüzden yavaş gitmem gerekiyor karda da kullandım ama activa kayacak diye 20-30 km ile gittim ortalama
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
ateş su tahta
g*t*nüzden element uydurmayın ATEŞ SU TOPRAK :D (sözüm meclisten dışarı) (güle güle aklım gitti ya)
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
-
4 mevsim, kar dışında her gün motoruma binerim, 4 teker stres yapıyorum
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler