Hocam çocuk musun sen?
bu nasıl bir üslup, bu nasıl bir yazım tarzı, bu ne kadar dar bir bakış
Gel Ankara ya, sabah akşam trafiğinde günün onca stresi ve yorgunluğu ile bir de motosikletle trafiğe gir..
Gel Ankara ya, onca andavalın arasında her gün trafiğe gir..
Gel Ankara ya, senede altı aydan fazla binebiliyorsan motosiklete bin sırf keyif için..
Gel Ankara ya, şehrin merkezinde yaşamaya çalış motosikletle..
Gel Ankara ya, ulaşımını düzenli hale getirmek için motosiklete niyet et..
2 ayda patlarsın, eğer kuryelik yapıp alışmamışsan bir şeylere..
Canım kardeşim, biz çalışıyoruz.. Meslek sahibiyiz, geçimimizi sağlamak derdindeyiz herşeyden önce. Gel de takım elbisenin üstüne o kıyafetleri giy işe git kolaysa.. Bak şurada bir iki gün iznim var diye ne yapacağımı şaşırdım sevinçten.
Motosiklet benim gibiler için keyif, hobi değil sadece. Çocukluk hayallerine dönmek gibi bir şey. Binmesem bile garajda iyi kötü eski yeni bir şey oldu mu rahatlıyorum. Bu eve geldiğinde hanımın seni kapıda karşılaması gibi bir şey.
Sırf bu sevgi için üniversite eğitimimi değiştirdim ben. İnsan sevdiği ve değer verdiği şeyler için herşeyi yapabilir. Ama gelde kolaysa kendini her gün riske at trafikte.. Sakat kalsam kim bakacak. Senin gibi çok düşünceli arkadaşlar anlar mı benim halimden, elimden tutar mı acaba?
Burada her gün güneş açmaz kardeşim, burada günde 4 mevsimi yaşadığımız günler de oluyor. genellikle üç mevsimi bir arada yaşadığımız havalar da.. gel de bu havalarda kullanabiliyorsan motosiklet kullan keyif için..
Senin hesap plajda yatıp, düyanın geri kalanını da güneş altında plajda yatar varsaymaktan öte bir şey değil.