arkadaşlar ben bugünle 4.sübabı kırdırdım varmı rekoru kıran)
arkadaşlar ben bugünle 4.sübabı kırdırdım varmı rekoru kıran)
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Valla Ben Bi Kaç Kere Kol Çıkarttırmayı Denedim Ama Banamısın Demedi (120 Gördüm Pıston Ayaklarımın Arasında Ne Zaman Fırlıyıcak Dıye Dusunuyodum) (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
yazık yaw..
malesef 50.000 km moto ustunde (toplam) yol almıslıgım var ama daha bi kere subap kırmadım
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
200 cc motorla piston deldim sadece ver katkıyı bak nasıl deliyo gör tam ortasından
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
ben emiş sübabı ile üst kapak-sili,ndr piston ne varsa götrdüm
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Honda bu sübap ayarı yapılıp,yağı ihmal edilmediği sürece kırılmayacak.
hocam bizim bu subap kıran hondadan bahsediyodu japonları goklerrden tyere indiremeyenlere etti galiba
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
yazın yazın dökün içinizi.....
kimden motor alınmaz bilelim bizde
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ben yaklasık 16.000 km dir kullanıorm cok sukur subap mubab kırmadım kardes biraz dikkat et yazık bence
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
peki bir dakika sübab kırdınız nasıl anladınız? nasıl anlıyorsunuz kırdığınıızı??? söyleyen bakalım
motor redlıne devirlerde iken artık sübab açılma kapama zamanı öyle bi ana denk geliyoki emiş veya egzos sübabı eğriliyo veya düştüğü piston silindr silindr kapağını uçuruyo veya sübab eğriliyo motor tık susuyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
meki sen dah akesici ytapmıyon redlıne kullanmıyon urfaya geliyimde bak 10 saniyede nasıl kestiriyom gör
inşallah 2-3 ay sonra sahibinde emsalsiz-kelepir-anahtar değmedi gibi ifadelerle ilanlar görmeyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)