S.A. arkadaşlar.Uzunca bir süredir aranızda yoktum.2007 yılında bel fıtığı oldum,tedaviden sonra motor kullanmaya devam edip bu sefer fizik tedaviye yatınca ve doktorlardan fırçayı yiyince Zealsun zs 125 motorumu satmak zorunda kalmıştım.Ama mt sevdasından kopmak ne mümkün?
Her ne kadar girmesek te ara sıra forumu takip ediyorum(Sanki orda bir köy var uzakta şarkısını hatırlattı).
Rahat dürttü ve bir tane 100 lük bi mt alıp ufak ufak gezeyim diyorum.Scooter hiç bir zaman düşünmedim,sevemedim(Zaten arasıra yaylalara,ormanlara gezmeye gittiğim için işime yaramıyor).
Bulunduğum çevrede bir tane Mondial 100 lük kh var.Kilometre sanırım 30.000-35.000 arası.Motosikletin görünümü iyi,çekişi iyi.Ama km beni gıcık ediyor.Ne dersiniz,yakın zamanda elimde patlar mı?Temiz kullanıldıysa ne kadar daha götürür?Motoru bana kaça malolur?
Bu arada,motor 5000 km kadar uzun yolda kullanılmış.İkinci sahibi 8-10 defa Ankara'ya gitmiş gelmiş.
Kısacası,bu motoru alayım mı?Fiyatını söylemeyi unuttum:750 TL'ye kadar düşürdük.
Bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.