10 numara başlangıç motoru 600f?
Reklamlar
-
http://www.sahibinden.com/on_numara_...XQQdisplayitem
Arkadaşlar sizcede 600f başlangıç motoru olabilirmi olabilir diyenlerde var olmaz diyenlerde çevremde birkaç tanıdıgım var 600f ile başlayan sizce dikkatli kullanıldıgı süreç içinde 600f başlangıç motoru olabilirmi ?
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Reklamlar
-
-
En güzel sakat kalma motoru.
-
helvaaaa
-
bence olur neden olmasin yahu
-
-
"beginning of the end" demek istiyorum ben buna.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
çavuşoğlu adlı üyeden alıntı
fıstıklı helvaaa
-
çavuşoğlu adlı üyeden alıntı
alay edin diye konu açmadım kendim içinde açmadım tek düşüncem gt 250r o yüzden alaycı mesajarınızı kendinize saklayın benim ihtiyacım yok ;)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Kardeşim bize artık daral geldi bu topiklerden 600 f den başlangıç motoru olur neden olmasın, kafanı gözünü dağıtmak için son derece iyi bir başalangıç ve son motoru olabilir...artık 125 ile başla 250 ile başla diye tavsiye verip durmasın kimse anlamıyor bu millet...işin ciddiyetini.
-
Alper41 adlı üyeden alıntı
alay edin diye konu açmadım kendim içinde açmadım tek düşüncem gt 250r o yüzden alaycı mesajarınızı kendinize saklayın benim ihtiyacım yok ;)
Alay eden sizsiniz. Motosiklet camiasında, köşe yazarlarından tutun da yorumculara dek herkes milyon kere tekrarladı başlangıç motorunun nasıl olacağını.
-
al al sen 600 f mezarın nasıl olsun?
-
Şahsen ''hangi motorla başlamalıyım?'' gibi başlıkların kitlenmesi lazım foruma yeni üye olan biri ufak bir araştırma yaparak niçin küçük cc,ne kadar yakar gibi soruların cevaplarını bulabilir.
-
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
aykan adlı üyeden alıntı
Kardeşim bize artık daral geldi bu topiklerden
600 f den başlangıç motoru olur neden olmasın, kafanı gözünü dağıtmak için son derece iyi bir başalangıç ve son motoru olabilir...artık 125 ile başla 250 ile başla diye tavsiye verip durmasın kimse anlamıyor bu millet...işin ciddiyetini.
Katılıyorum bucumlene arkadaşım ninja 250 ile başladı ve yaklaşık 2 ay şonra patladı ben ile apache 150 ile başladm 4 ay sonra patladım ve 3 aydır yatıyorum bacagım kırık bi şekilde arkadaşım 2 kolu bir bacagı kırıldı ben bacakla kurtardım ve suç benimde deyildi gerisini sen süşün artık kardeşim bu arada önceden bmx kullanıyodum ortamdan 1 arkadaşım 600 rr aldı 1 hafta sonra patladı 3 ay komada kaldı vefaad etti ...
-
başlar başlamaz bırakmak için en uygun motor
-
-
kişisine bağlı diyorum......,,
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
El clasicco başlıyor.....
Neye başladığına bağlı... Stunt'a başlamak için 10 numara olabilir....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
nekadar yetenekli olusan ol karşıdaki insan dikkatsiz ve yeteneksiz oldugu sürece bu kazalar olur ister 600 cc kullan ister 50 cc
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler