bilmem , hiç kullanmadım ama ideal başlangıç motosikleti 125 cc - 250 cc arası oluyor . gt250R'la başlayan bayanlar bile var , alabiliyorsan al derim ...
van dyck kahverengisi olsun yada fuşya olsun
turuncu-siyah versek
Fikirlere Kurşun İşlemez .
neyse konuyu saptırmayalım , 600F alalım biz sana : )
hayırrrrrrrr 600F alacaksınnn
bende 3 sene scootura binmiştim senin gibi vitesli motor tecrübem bile yoktu bi arkadasım vitesli motoru vardı onunla biraz ögrendim vites olayını 600f almayı kafaya takmıistım ve aldım ilk zamanları çok zorlandım ama kafaya koymuştum bi kere ögrenicektim bu makineyi kulanmayı hiç acele etmedim yavas yavas ilerletim kendimi su an artık rahatlıkla kulanabiliyorum her sey dikkat istiyo bide çok gaza gelmicen hele acemiysen yasım eger çok genç olsaydı kesin kaza yapardım gibime geliyo yas 30 olunca daha olgun dikatli olouyosun bence yinede 600f tehlikeli bi motor sakası yok
Al artık bir şey 600 alma bak 250 al en iyisi biz salakmıyız 250den başladık...
Hatta şöyle diyim gt 250r aldıktan sora bir 600 lük kullan farkı zaten anlarsın
Ozaman iyiki başlamadım kesin dersin
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Haf
ften uslanma belirtileri. Şimdi sana Sport touring ama aslı ss olan bir makinenin plotu olarak tavsiyeler. Ss alırsan (Teşbihte hata olmaz affola) dömelük pozisyonda süreceksin. El, ayak, diz ve belde çok acılı krampların olacak. Daha dik konuma sahip daha rahat makinaları tercih et(Hangisileri olduğuna zahmet et kendin araştır XD ). Şimndi için kıpır kıpır olacak baharda dürtükleyecek gezilere katılacaksın. Biz gülümseyerek sinekleri yutarken sen kramplara sövüyor olacaksın. Ssler kısa sürüşler için idealdüüüüür. Ama dediğim modeller Hem sana hem ardçını kramplardan korur. Ha dehşet kötüsü sürücüsündür. Her türlü kramplara girersiniz. Sen hele bi ilk daimi motorunla yap şöylşe 20- 30 bin seni Fazercı yapıcam ahanda söz
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
kötü örnek olmayın çocuaa , 600F alacak o , dimiiiiii annemm
Sayın Eftelya ( XD ) Sport touringler ( Kuzu postu giyinmiş kurdlar) asla ard niyetli kötü örnek olabilecek makineler değildirleridiridirleri. Şimdi aplacım aanladığım kadarı ile ilk kazasında sizi arayacak kopan uzuvlarını doktor eşliğinde siz dikeceksiniz değil mi? (Ege üniversitesi aciline girdim bizzat şahit oldum hiç açıcı değil). Hatta siz ona bir aparat takıcanız her kopuşunda alyans ile yenisi takılacak. Robocop gibim mesela .
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
owww hiç hatırlatma şu ameliyathane görüntülerini , kafatası kemikleri karnına gömülenler falan ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)