Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

5000 tl bütçe ile...

REKLAM ALANI
    myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    scooter-vitesli seçimini kullanım amacınıza göre belirlemelisiniz.

şahsen ben de vitesli motosiklet kullanmayı daha keyifli bulurum; fakat scooter aldım. çünkü motosikleti hafta sonları, yakın mesafe ulaşım amaçlı kullanacağım; çoğunlukla iki kişi bineceğim, büyük bagaja ihtiyacım var, yokuşlu yollarda çok dur-kalk yapacağım.

honda eğitiminin dört seviyesine de katılman gerekmez; zaten üçüncü seviyeyi 500 cc.lik, dördüncü seviyeyi 1000 cc.lik motorlarla veriyorlar. ilk seviye eğitime katılmanı kesinlikle öneririm; imkânın olursa ikinci seviyeye de katılırsın. bana kalırsa, üç ve dördüncü seviyeler deneyim kazandıktan sonra, motorunu büyüteceğin zaman düşünülmeli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Dostlar çok teşekkür ederim bütün cevaplarınız için. Dediğiniz gibi eğitimden sonra kararımı vereceğim. Umarım gideceğim yerde hem scooter, hem de nvitesli kullanma şansım olur. Zaten çok yakın zamanda ehliyet kursunun 8 saatlik eğitimi de olacak. Üzerine bir de, yukarıda verilen numarayı arayıp, ders almak istediğimi belirteceğim. Ve inşallah Nisan sonunda ben de aranıza katılacağım.. Hiç deneyimim olmadığı için biraz korkuyorum açıkçası. Motorsikletin tamamen çıplak ve korumasız olması ve bu haldeyken 120km hızlarla gitmesi beni biraz korkutuyo. Aktif halde motor kullanan dostlarım, ilerki aylarda akan trafikte, en sağdan saatte 30KM ile giden birini görürseniz bi selam çakın. Muhakkak benimdir Ama olacak bu iş. Öyle ya da böyle. Buraya bakan olursa gelişmeleri yazarım. Saygılar, sevgiler. Kazasız belasız hayırlı günler.

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul/avrupa yakasi'nda iseniz eğitim konusunda size önerebilecegim bi yer var. İstanbul/Esenler'de Motosay adı altında faliyet gösteren bir eğitim kurumu var. Saat ücreti 25 TL ama son derece profesyonel bi egitim aliyorsunuz.

Tel : 0532 574 05 77
    Yılmaz Bey ile görüşürseniz size yardımcı olur...
    saolun bu bilgiyi paylştğnz için bnm bulduklarm hep 60_70ten kapı açıyolardı 25 scooter 35 vitesli motr ücretiymiş çok çok iii teşkkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------

Alıntı fenadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar çok teşekkür ederim bütün cevaplarınız için. Dediğiniz gibi eğitimden sonra kararımı vereceğim. Umarım gideceğim yerde hem scooter, hem de nvitesli kullanma şansım olur. Zaten çok yakın zamanda ehliyet kursunun 8 saatlik eğitimi de olacak. Üzerine bir de, yukarıda verilen numarayı arayıp, ders almak istediğimi belirteceğim. Ve inşallah Nisan sonunda ben de aranıza katılacağım.. Hiç deneyimim olmadığı için biraz korkuyorum açıkçası. Motorsikletin tamamen çıplak ve korumasız olması ve bu haldeyken 120km hızlarla gitmesi beni biraz korkutuyo. Aktif halde motor kullanan dostlarım, ilerki aylarda akan trafikte, en sağdan saatte 30KM ile giden birini görürseniz bi selam çakın. Muhakkak benimdir Ama olacak bu iş. Öyle ya da böyle. Buraya bakan olursa gelişmeleri yazarım. Saygılar, sevgiler. Kazasız belasız hayırlı günler.
    bişi sorcam ehliyete nere yazıldınz bide ücretini öğrenebilirmiyim bi mahsuru yoksa tabi 8 satlik eğitimde ehliyet ücretine dahilmi acaba cvp verirsenz sevinirim

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    [QUOTE=mügeyim;2015378]saolun bu bilgiyi paylştğnz için bnm bulduklarm hep 60_70ten kapı açıyolardı 25 scooter 35 vitesli motr ücretiymiş çok çok iii teşkkürler

[COLOR="Silver"]

benim zaten varligim insanliga cok faydali bi paylasim rica ederim..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    bakış açını çok beğendim sana tavsiyem bütün bu ekipman olaylarını ehliyet olayını eğitim olayını geçtikten sonra çin malı olmayan hoşuna giden maximum 250 cc yi geçmeyecek bir motor alman tabi bir sezon binersin sonra yükseltmek istersen yükseltirsin sana kalmış ama tebrik ediyorum güzel yoldasın
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Eğer başka önerileriniz varsa seve seve okurum. Eğitim konusunu ciddiye almak istiyorum, bunun faydası olacağını düşünüyorum. Ama motoru olan ve bana ders vermek isteyenler olursa, (Bilmiyorum doğru bişey mi bu) Ama parasıyla tırafiğin pek olmadığı yerlerde birebir eğitim de alabilirim. Var mı peki böyle biri?

diyosun.istanbul anadolu yakası pendikteyim.sürüş teknikleri konusunda sana ders veririm seve seve.para lafını ne sen söyledin ne ben duydum. ama motorunu alman lazım.bendeki sana uymaz malesef:(

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler