baslangıç motoru scootermı olmalı viteslimi acaba bir kaç model tavsiye edermisiniz bide motor kulanmak zormu daha önce hiç kullanmadım ama araba kullanabiliyorum
baslangıç motoru scootermı olmalı viteslimi acaba bir kaç model tavsiye edermisiniz bide motor kulanmak zormu daha önce hiç kullanmadım ama araba kullanabiliyorum
arkadaşım zordur hiç başlama...
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
arkadaşım scooter kolaydır viteslide öyle ama nasıl derler hani bi usta önce amele olur direk usta olamaz eğitir kendini ya aynen öyle kendini eğitip alıştıktan sonra kolaydır
ve vitesli almanı öneririm ilerde tutkun büyür büyük motor istersen çok yardımcı olur
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
neyse bişey demicem
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
valla arkadaşım motor kullanmak bence çok kolay ama tabi kişiye göre değişir.alışırsın ama merak etmebence direk cbf150 yada ybr125 gibi ufak bir vitesli motosikletle başla ki ilerde büyük motor aldığında yabancılık çekmeyesin
nekdardır bi cbf veya ybr 125 in fiyatalrı aslında gts 250 var sym nin onlamı baslasam diyorum bir bakıma
Direk yamaha dragstar xvs 1100 ile başla !!
[B]Yaşa, ya da yalan ol..................::lac::[/B]
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Benzer konular, tartışmalar, bu soruya geniş cevaplar forumda bolca mevcut... Arama özelliğini kullanabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)