bn motor kullanmak istiyorum fakat ailem de dahil herkes karşı bu duruma a2 ehlyet alcam dediğim herkes bana uzaylımışım gibi muamele yapıyor yaaa
bn motor kullanmak istiyorum fakat ailem de dahil herkes karşı bu duruma a2 ehlyet alcam dediğim herkes bana uzaylımışım gibi muamele yapıyor yaaa
mrb arkadaşım benımde durum aynen senınkı gıbıydı oturdum guzelce anlattım aileyi ikna ettım şimdi sorun yok soruna gelınce bence motor kullanımı cınsıyet ayrımı yapmaz herkez motor kullanabılır sonuçta bu bir aşktır tabi benim düşüncelerim
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
kapalı alanlarda evet :D
şaka maka gerçekten istiyorsan enınde sonunda ailende karşında duramaz.he 1 hevesle sardıysan motora ilk olumsuzlukta otomatıkman sen bırakırsın zaten.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Bence mücadeleye devam
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sessizce ehliyeti alardından da git giysilerini al..kararlı olduğunu görürler ok derler..yılma devam et..iyiliğini istiyolar diye böyle yapıyolar..
bayan motorcu bir- iki arkadaşın seni evden alsın birkaç defa da görsünler
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
çin malı japon malı yurdum malı bunu herkez kullanmalı
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
dernek kuracaz bu gidişle
bende bayanlar kullanabilir tabiki diyorum ama?
bukadar trafik magandası varken biraz zor olur senin için diye düşünüyorum
çünkü daha bir kaç gün önce televizyonda bir haber gördüm bayan bir motosiklet sürücüsünü bir kişi arabayla sıkıştırmiştı ve kaza olmuştu allahtan bayanın üzerinde koruyucu elbise vardıda yaralı kurtuldu tabii bu senin fikrini kesinlikle değiştirmesin istiyorum çünkü motor AŞKI başkadır.
Bana kalırsa bu zorluklarla bayan erkek fark etmıyor benımde ailemde cok itiraz ettiler ama tabı sonunda ben kazanclı cıktım...ama bayan olunca sanırsam toplumumuzda bıraz daha farklı durumlar olabılır (arabayla trafıkte rahat bıramıyolar motorla nasıl surersın derler en azından) mücadeleye devam derım...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Yıllardır trafikde araba kullanırım ama motorla ulaşımın rahatlığı tartışılmaz derece de kolay oluyor hele ki ist da daha çok fark var arada orta şeritten hızlı gitmene rağmen kenara çekil geçicem diyen, bazen pat diye üzerine direksiyonu kıran dengesizler olsa da ilk duruşda bir kask kafası sanırım akıllandırıyordur onları da trafik dersen motosiklet tek geçerim.
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Otomobil kullanan bayan normalde, motosiklet kullanan mi anormal oluyor? Ayni asfalti kullaniyorsunuz sonucta , ne sacma sey bence. Motosiklet kullanan mayin tarlasindami gidiyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Mahalledeki genç kardeşlerimden birinin direksiyon sınavına seyirci olarak gitmiştim.
Birkaç bayan sürücü adayı gördüm çok titrektiler kendilerine güvenleri yok gibiydi hatta bir tanesi sınav saati gelmeden orada deneme amaçlı motor kullanayım dedi bir baktık kaldırıma çıktı scooterin altını parçaladı.
Sınavı nasıl geçmiştir bilmiyorum çünkü genç kardeşimin sınavı bitince oradan ayrıldık.
Diyeceğim tabiiki herkes aynı değildir dikkatli-güvenli sürüş yapabilecek bayanlar yollarda olabilir NEDEN OLMASIN?
Selam mügeyim biz dostuz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kendine güvendikten sonra neden olmasın, bizleri de görüyoruz sonuçta...
Makaslar, ön kaldırmalar vs. (herkes için demiyorum tabi)
Bayanın olduğu her yer düzene girer,
yeter ki sadace sürücü gözüyle bakalım...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bence araba sürmelerinden çok çok iyidir.
Birkeresinde bayan bir araba sürücücü,ben bisikletli iken çiğnenmekten son anda kurtuldum..Sağa kaçıyorum peşimde sola kaçıyorum peşimde son çare boş bulduğum bir kaldırımın üzerine ''bunnyhop'' (tavşan sitili zıplamak,sıçramak) yaparak kurtuldum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)