bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?
Reklamlar
-
11 Mayıs 2010, 23:09
Bayanların trafikte durusu konusunda fikrim hep aynıdır..
Aslında olması gereken bayanların genelinin kullandıgı surus seklidir.
Surekli tedirgin ( Her an bir musibet olabilecekmiş hissi ile tedirgin kullanmak )
Surekli sınırlarda
Surekli yuksek kontrollu ( Her olumsuzlukta bile kurtarabilme sansını verir )
Ama gel gelelimki istanbul gibi bir yerde bunları uyguladıgınızda 30 km yolu 4 saatte alırsınız.
işte bu nedenle genelde bayanların trafikte olmaları zaman kaybı ve dolayısı ile trafigin stresinin artmasına neden oldugu icin pek sıcak bakmıyorum diyebilirim.
Kotu demiyorum aslında olması gerektigi gibi ama bu yogunlukta bir sehirde fazla luks !
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
12 Mayıs 2010, 13:39
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
sen merak etme bu sorununda üstesinden gelecez... :D
gelcez tabi yaaa zaten gördün nası süper kullanıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------
hatis adlı üyeden alıntı
çok üzüldüm ya gerçekten,.....
üzülme hatiscim emeklemeden koşulmuyo bende istiyorum ama trafiikte kontrol zor iş .. hiç birinin arkasına artçı olarak bindinmi
-
14 Mayıs 2010, 00:43
sadist39 adlı üyeden alıntı
Bu ruh ile alakalı bir şey sen istedikten sonra gerisi hikaye... Herkesin rüzgarı bol olsun... Yolunda devam et!
kesinlikle katılıyorum
-
14 Mayıs 2010, 01:26
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Ben hayatımda hiç emniyet kemeri takmayan bir bayan sürücü görmedim, veya direksiyon başında alkol alan bir bayan sürücüde görmedim, direksiyon başında cep telefonuyla konuşan bir bayan sürücü bile görmedim dersem inanırmısınız? Kimse kusura bakmasın ama bayanlar bu işin hakkını vererek yapıyor..
Ayrıca yanlış anlamayın ama o makinanın adı motorsiklet değil motosiklet...
Hocam allah inandırsın hepsini gördüm. Bayanı taciz eden erkek süücü görmedim ama beni taciz eden bayan gördüm. İzmirin kızlarından korkmak lazım . Görüşüm mü? Bir dahaki evliliğim motorsiklet hatta 600cc kullanabilen bir bayan olacak. Dengesiz insanlardan sıkıldım .
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
14 Mayıs 2010, 08:14
Bayanların motor kullanmasında hiçbir sakınca görmüyorum.
Hem onlar bizden daha dikkatli ve kendilerini daha az riske atıyorlar zaten..
Aile baskısı? O hepimizde var. Çözümü: Para biriktirip (ya da kredi, neyse) şak diye motor alınır. İlk birkaç ay şikayet dinlenir ve millet ikna edilir. Ondan sonra rahatsınız.
-turgut
-
15 Mayıs 2010, 11:11
Toplum olarak bazı şeyleri aşmamız lazım...bayanların yaptığı işleri genelde kafamıza takan tek milletmiyiz neyiz...
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
-
15 Mayıs 2010, 12:21
gürcü52 adlı üyeden alıntı
Toplum olarak bazı şeyleri aşmamız lazım...bayanların yaptığı işleri genelde kafamıza takan tek milletmiyiz neyiz...
aynen öyleyiz yani öyleler bn değilim aslında
-
15 Mayıs 2010, 12:50
-
15 Mayıs 2010, 13:29
yazıldınmı ehliyete? çok istiyorsan al bnce.
bnm ailem karşı çıkmıyor ama korkuyorlar biraz.
-
15 Mayıs 2010, 14:03
Gayet normal bir olay
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
15 Mayıs 2010, 14:14
asla pes etme mücedeleye devam:=)
-
15 Mayıs 2010, 14:43
-
17 Mayıs 2010, 22:30
kesinlikle destekliyorum.. bayanların motor kullanımı yaygınlaşmadıkça bizim milletimizin önyargısı nasıl yok olabilir ki
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
17 Mayıs 2010, 22:55
Ya motor kullanmanın cinsiyetle ne alakası var anlamış değılım arabalarıda kadınlar kullanınca illaki bi bahane buluyorlar
-
15 Haziran 2010, 09:54
mügeyim adlı üyeden alıntı
bn motor kullanmak istiyorum fakat ailem de dahil herkes karşı bu duruma a2 ehlyet alcam dediğim herkes bana uzaylımışım gibi muamele yapıyor yaaa
benim bile tüm çevrem karşı çıkıyo bayanlara doğaldır =)
gel gör ki yılmadım ehliyeti alıcamda 2 hafta oldu emniyet vermedi hala
-
15 Haziran 2010, 10:54
Uçak kazaları gibi motor kazaları da feci sonuçlar verebildiği için, herkesin
1) Uçaklara
2) Motorlara
karşı bir korkusu var.. Ailenin davranışı normal, çözümü ise, şak diye motoru alıp olacaklara gögüs germek. Birkaç ay sürebiliyor olacaklar.
Tercihan ufak bir motorla başla.. Her ne kadar istatistikler büyük motorlarla daha az kaza yapıldığını gösteriyorsa da, anne babayı ufak motor daha iyi ikna edecektir -- "bakın zaten bu __ km nin üzerine çıkamıyor bile.."
-t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler