Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789

bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?

REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bayanların trafikte durusu konusunda fikrim hep aynıdır..
    Aslında olması gereken bayanların genelinin kullandıgı surus seklidir.

Surekli tedirgin ( Her an bir musibet olabilecekmiş hissi ile tedirgin kullanmak )
    Surekli sınırlarda
    Surekli yuksek kontrollu ( Her olumsuzlukta bile kurtarabilme sansını verir )

Ama gel gelelimki istanbul gibi bir yerde bunları uyguladıgınızda 30 km yolu 4 saatte alırsınız.
    işte bu nedenle genelde bayanların trafikte olmaları zaman kaybı ve dolayısı ile trafigin stresinin artmasına neden oldugu icin pek sıcak bakmıyorum diyebilirim.

Kotu demiyorum aslında olması gerektigi gibi ama bu yogunlukta bir sehirde fazla luks !
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen merak etme bu sorununda üstesinden gelecez... :D
    gelcez tabi yaaa zaten gördün nası süper kullanıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------

Alıntı hatis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok üzüldüm ya gerçekten,.....
    üzülme hatiscim emeklemeden koşulmuyo bende istiyorum ama trafiikte kontrol zor iş .. hiç birinin arkasına artçı olarak bindinmi

Motosikleti
    vespa et4 150cc
    Alıntı sadist39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ruh ile alakalı bir şey sen istedikten sonra gerisi hikaye... Herkesin rüzgarı bol olsun... Yolunda devam et!
    kesinlikle katılıyorum

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hayatımda hiç emniyet kemeri takmayan bir bayan sürücü görmedim, veya direksiyon başında alkol alan bir bayan sürücüde görmedim, direksiyon başında cep telefonuyla konuşan bir bayan sürücü bile görmedim dersem inanırmısınız? Kimse kusura bakmasın ama bayanlar bu işin hakkını vererek yapıyor..

Ayrıca yanlış anlamayın ama o makinanın adı motorsiklet değil motosiklet...
    Hocam allah inandırsın hepsini gördüm. Bayanı taciz eden erkek süücü görmedim ama beni taciz eden bayan gördüm. İzmirin kızlarından korkmak lazım . Görüşüm mü? Bir dahaki evliliğim motorsiklet hatta 600cc kullanabilen bir bayan olacak. Dengesiz insanlardan sıkıldım .
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Bayanların motor kullanmasında hiçbir sakınca görmüyorum.
    Hem onlar bizden daha dikkatli ve kendilerini daha az riske atıyorlar zaten..

Aile baskısı? O hepimizde var. Çözümü: Para biriktirip (ya da kredi, neyse) şak diye motor alınır. İlk birkaç ay şikayet dinlenir ve millet ikna edilir. Ondan sonra rahatsınız.

-turgut

Motosikleti
    1996 model honda falcon 250 dominatör
    Toplum olarak bazı şeyleri aşmamız lazım...bayanların yaptığı işleri genelde kafamıza takan tek milletmiyiz neyiz...
    SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....

Alıntı gürcü52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplum olarak bazı şeyleri aşmamız lazım...bayanların yaptığı işleri genelde kafamıza takan tek milletmiyiz neyiz...
    aynen öyleyiz yani öyleler bn değilim aslında

Kill_zone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence bayanların yolda olması özellikle motor üzerinde olması daha bi keyif katıyor yola tamam onlar biraz fazla dikkatli,yavaş olabilir ama bizlerde yeri geldiği zaman ne dikkat ediyoz ne hız limit tanıyoz doğruya doğru!! şahsen yüksek cc li motorda bi bayan görünce kendime olan güvenim artıyor demekki onlarda yapabiliyor bilmem sizde de öle oluyormu?
    Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    yazıldınmı ehliyete? çok istiyorsan al bnce.
    bnm ailem karşı çıkmıyor ama korkuyorlar biraz.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Gayet normal bir olay
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    küçük ama etkili:) yakında: gsr 600
    asla pes etme mücedeleye devam:=)

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    Alıntı mügeyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelcez tabi yaaa zaten gördün nası süper kullanıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------

üzülme hatiscim emeklemeden koşulmuyo bende istiyorum ama trafiikte kontrol zor iş .. hiç birinin arkasına artçı olarak bindinmi
    evet bindim cnm, hemde yarışçı gibi bişe: 800cc . superdi vallahi. elimi fln kaldırdım muhteşem ya

Burak_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    kesinlikle destekliyorum.. bayanların motor kullanımı yaygınlaşmadıkça bizim milletimizin önyargısı nasıl yok olabilir ki
    Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...

Motosikleti
    Yaş Tutmuyo alacam inş.
    Ya motor kullanmanın cinsiyetle ne alakası var anlamış değılım arabalarıda kadınlar kullanınca illaki bi bahane buluyorlar

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    Alıntı mügeyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bn motor kullanmak istiyorum fakat ailem de dahil herkes karşı bu duruma a2 ehlyet alcam dediğim herkes bana uzaylımışım gibi muamele yapıyor yaaa
    benim bile tüm çevrem karşı çıkıyo bayanlara doğaldır =)
    gel gör ki yılmadım ehliyeti alıcamda 2 hafta oldu emniyet vermedi hala

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Uçak kazaları gibi motor kazaları da feci sonuçlar verebildiği için, herkesin
    1) Uçaklara
    2) Motorlara
    karşı bir korkusu var.. Ailenin davranışı normal, çözümü ise, şak diye motoru alıp olacaklara gögüs germek. Birkaç ay sürebiliyor olacaklar.

Tercihan ufak bir motorla başla.. Her ne kadar istatistikler büyük motorlarla daha az kaza yapıldığını gösteriyorsa da, anne babayı ufak motor daha iyi ikna edecektir -- "bakın zaten bu __ km nin üzerine çıkamıyor bile.."

-t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

9. sayfa BirinciBirinci ... 789

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler