Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?

REKLAM ALANI
    Serpico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Kurallara uygun kullanabiliyorsa, motorun hakkını verebiliyorsa, "motorcu ruhunu" yakalamışsa hangi cinsin kullandığının bir önemi yok. Zaten kası takıp, montu çekince bir motorda ilk bakışta farkedilmeyen birşeydir cinsiyet.
    Ama çoğu bayanın otomobil kullandığı gibi kullanacaklar ise, motor ile vedalaşsınlar!
    İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ikna etmek için bir kaç taktik verilmeli işin uzmanları hadi bakalım

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Serpico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurallara uygun kullanabiliyorsa, motorun hakkını verebiliyorsa, "motorcu ruhunu" yakalamışsa hangi cinsin kullandığının bir önemi yok. Zaten kası takıp, montu çekince bir motorda ilk bakışta farkedilmeyen birşeydir cinsiyet.
    Ama çoğu bayanın otomobil kullandığı gibi kullanacaklar ise, motor ile vedalaşsınlar!

Benim çevremdeki bayan sürücüler erkeklere oranla daha fazla.. Hatat sülalemdeki bütün bayanlar neredeyse sürücü.. Bayanlar trafikte erkeklere göre daha dikkatlidir. Biz erkekler kendi kurallarımızı kendimiz koyduğumuz için gerçek kurallara uyan kişileri çamur atmaya bayılıyoruz. Yanlışlar üzerine yapılan her doğru yanlıştır. Aslında onlar yapılması gerekeni yapiyorlar, kurallara uyarak sakin bir sürüş sergiliyorlar. Ben hayatımda hiç emniyet kemeri takmayan bir bayan sürücü görmedim, veya direksiyon başında alkol alan bir bayan sürücüde görmedim, direksiyon başında cep telefonuyla konuşan bir bayan sürücü bile görmedim dersem inanırmısınız? Kimse kusura bakmasın ama bayanlar bu işin hakkını vererek yapıyor..

Ayrıca yanlış anlamayın ama o makinanın adı motorsiklet değil motosiklet...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Sinan kardeşim Bende kullanırlar diyenlerdenim .Ama Aşırı dikkat insanı hataya zorlayabilir.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan kardeşim Bende kullanırlar diyenlerdenim .Ama Aşırı dikkat insanı hataya zorlayabilir.
    Korkut abi elbette aşırı dikkat insani hataya zorlar, hata yapmayacagin varsa bile sırf o konuya adapte olmaktan dikkati dağalır insanın. Aslında çok basit önemsiz bi konudur, ama sürekli olumsuz yorumlar gelince bilinç altımıza işin sempatisinden çok antipatisi yüklenicektir.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    honda innova anf 125
    var kullanan kız arkadaşlarım motor sadece erkeklere deil ya kimin için sorun teşkil edecek ki
    hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:

İyi kullandıktan sonra bence motor gayet iyi olur bayanlar için.Bayanlar estetik varlıklar(çoğunlukla) motorlar estetik varlıklar(kesinlikle) tamam işte süper bir uyum ama taşıt sahibi olunca maganda olan ve kendini beğenmişliğe vuran pek çok bayan şöför olduğu için ince bir çizgi.Yeniyim bu arada birden daldığım için özür dilerim herkesten

Motosikleti
    YUKİ YK150T
    Bu ruh ile alakalı bir şey sen istedikten sonra gerisi hikaye... Herkesin rüzgarı bol olsun... Yolunda devam et!
    :cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:

Motosikleti
    honda cbf250 - kymco agility 125
    sende motosiklet kullanabilirsin bu gayet normal bi durum. kadınlarda kullanabilir bu makineleri.

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen merak etme bu sorununda üstesinden gelecez... :D
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    YBR 2
    Bayanların Motur kullanması Hakkındamı?
    - Sol Kolumda 1 Haftadır Geçmeyen yara!
    - Kafamda 2-3 Çakıl izi!

Düşündüğüm Tek şey pişmanlık ben otobüs beklerken :| Suçum neydi? ama Her Bayan bir değil =) yinede Dikkatli olsun siz olrsunuz ama karşıdaki olmaz.
    [COLOR="Red"][B]ÖNCE KASK[/B][/COLOR] Sonra MARŞ

Ben de bayanım. . Evet uzaylı gibi bakıyorlar motor kullanan bayanlara laf atıyorlar . Türk toplumu alıskın değil. Yurtdısında cok fazla bayan var motor kullanan. Bizim milletimiz de alısacak.

Bence bayanlar bu işi cok da iyi yapar aynen devam )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    kıyafetin war ise kaskında olacak illaki saçlarını da montunun içine soktun mu bi defa senin bayan oldugunun anlaşılması çok zor çünki bi motorcuya ilk erkek diye bakılıyor ;) sorun yok devamke

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    isteyen her insan yapar, bn de bayanım ailem istemio aaslında ama karşıda çıkmıyor.
    hız konusunda getireceği tehlikelerden korkuyorlar.
    bn bibayana düşük ccleri yakıştırmıyorum bana göre 600den aşağı inmemeli:D
    ama tabiki mecbur ilk önce ya 125 alcam yada 250.
    kısa zamanda 800 yada 600 e çıkcam inşallah.

Motosikleti
    HonDa
    Alıntı hatis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    isteyen her insan yapar, bn de bayanım ailem istemio aaslında ama karşıda çıkmıyor.
    hız konusunda getireceği tehlikelerden korkuyorlar.
    bn bibayana düşük ccleri yakıştırmıyorum bana göre 600den aşağı inmemeli:D
    ama tabiki mecbur ilk önce ya 125 alcam yada 250.
    kısa zamanda 800 yada 600 e çıkcam inşallah.
    bu dedıklerın zaman lazım km yapna lazım ebnım şuan kolumda platın var ve 7 tane vıda var 600cc demek hız demek duşdugun zaman kesın bı yerın acıyacak bunuda ii duşun derım bence yavaş yavaş cc yukselt bnden sana tavsıye
    .....

Motor kullanımı ile ilgili olarak; genel kurallara uyum, koruyucu kıyafet,

azami dikkat ve iyi bir ileri sürüş eğitimi almayı takiben, bay ve bayan

farketmez ! önemli olan; insan olmamız ve nereye nasıl gittiğimizi

iyi bilmemizdir..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    illaki birgün motorunu alıcaksın.O motor almana engel olanları arkana bir defa bindir ilerde.Sadece bir kere aşıla onlara motor sevdasının güzelliklerini.O tehlikeli diyen insanların beni gezdir diye sana yalvarmalarını seyret sonra..Ve onları asla bidaha bindirme motoruna çünkü MOTOR TEHLİKELİ 2 TEKERLİ bir alet de.

Yılmadan devam et bence kimse motorcuyu yıldıramaz

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Direksiyon kursunda 3 arkadaşımı gördüm bayan ehliyet almak için Harikaydı yukarda olumlu olumsuz yönlerinden zaten bahsedilmiş.
    Ama şu da bir gerçek Sanki arkadaşlarımın daha çekici olduklarını gördüm
    Fikriniz nedir?
    Motor kullanan bir bayan daha mı çekici oluyorr )))

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    Alıntı Batuhan_82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu dedıklerın zaman lazım km yapna lazım ebnım şuan kolumda platın var ve 7 tane vıda var 600cc demek hız demek duşdugun zaman kesın bı yerın acıyacak bunuda ii duşun derım bence yavaş yavaş cc yukselt bnden sana tavsıye
    çok üzüldüm ya gerçekten,.....

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    ben sevdiğim kıza istanbul trafiğinde motor vermem... mümkünse hummer h1 olmadı h2 yada escalde navigotor gibi makinalar daha iyi olur param olursa inş...

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler