bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?
Reklamlar
-
20 Nisan 2010, 17:00
sonuna kadar desteklediğim bir durum...
eşimede kullanmayı öğreticem...
bence kimse bu zevkten mahrum kalmamalı...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
20 Nisan 2010, 17:03
hell24 adlı üyeden alıntı
sonuna kadar desteklediğim bir durum...
eşimede kullanmayı öğreticem...
bence kimse bu zevkten mahrum kalmamalı...
Sen ne yaptın motosiklet işini Cem.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
20 Nisan 2010, 17:03
mügeyim adlı üyeden alıntı
haklısın çağlacım almak ve saklıycak biyer bulmam lazm bu arada ben çok memnun oldum sizleri tanıdığıma ayrımsız hepinizi tanıdığma çok sevindim
bende seni tanıdıgım için mutluyum müge en kısa sürede tekrar görüşmek üzere
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Nisan 2010, 17:08
haklısın çağlacım almak ve saklıycak biyer bulmam lazm bu arada ben çok memnun oldum sizleri tanıdığıma ayrımsız hepinizi tanıdığma çok sevindim
Ayrımsız derken Müge
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
20 Nisan 2010, 17:12
-
20 Nisan 2010, 17:14
al gitsin seni mutlu edecekse kimseyi dinleme
-
20 Nisan 2010, 18:32
Bayanlar bencede çok güzel motosiklet kullanabilir/kullanıyorda. Sende kullanabilirsin bu gayet doğal bir durum ama sen yinede önce ehliyetini al sonra kaskını eldivenini montunu dizlikte şart tabiki bunları aldıktan sonra motorunu al. Ama trafik tecrüben yoksa sıkı bir eğitimle de üstünden gelemeyeceğin bir zorluk kalacağına inanmıyorum.
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
20 Nisan 2010, 18:46
hlmky85 adlı üyeden alıntı
Bayanlar bencede çok güzel motosiklet kullanabilir/kullanıyorda. Sende kullanabilirsin bu gayet doğal bir durum ama sen yinede önce ehliyetini al sonra kaskını eldivenini montunu dizlikte şart tabiki bunları aldıktan sonra motorunu al. Ama trafik tecrüben yoksa sıkı bir eğitimle de üstünden gelemeyeceğin bir zorluk kalacağına inanmıyorum.
ehliyetim olcak inş. bakalım ctsi günkü sınavdan geçebilirsem tavsiyelerin için saol helim (helim mi halim mi ?)
-
20 Nisan 2010, 18:55
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
20 Nisan 2010, 18:59
ehliyetim olcak inş. bakalım ctsi günkü sınavdan geçebilirsem tavsiyelerin için saol helim (helim mi halim mi ?)
Sınava nerde giriyorsun.
-
20 Nisan 2010, 19:06
ben pek desteklemiyorum açıkcası nedeni ise ülkemizde çokca ayı olması
çünkü kullandıkları zaman rahat bırakmıyacaklar malesef :(
-
20 Nisan 2010, 19:09
Felon adlı üyeden alıntı
ben pek desteklemiyorum açıkcası nedeni ise ülkemizde çokca ayı olması
çünkü kullandıkları zaman rahat bırakmıyacaklar malesef :(
Yasaklanan şeyler her zaman ilgi çekmiştir. seneler önce ülkemizde bayanlar otomobil kullanmaya başlarkende böyle yaklaşımlar olmuştu. Ama şuan bayanlar trafikte çok güzel seyir edebiliyorlar otomobilleriyle. Belki ilk etapta motosikletli bayanlar sempatiden çok antipati uyandırıcak bazı kesimlerce, ama bana sorarsanız zamanla taşlar yerine oturacaktır.
-
20 Nisan 2010, 19:16
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sınava nerde giriyorsun.
girdim abi mangalın olduğu ctesi sabah beşiktaşta girdim 20 soruluk bi motor sınavıydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Yasaklanan şeyler her zaman ilgi çekmiştir. seneler önce ülkemizde bayanlar otomobil kullanmaya başlarkende böyle yaklaşımlar olmuştu. Ama şuan bayanlar trafikte çok güzel seyir edebiliyorlar otomobilleriyle. Belki ilk etapta motosikletli bayanlar sempatiden çok antipati uyandırıcak bazı kesimlerce, ama bana sorarsanız zamanla taşlar yerine oturacaktır.
insanlığa faydalı insan yine çok güzel laf ettin vlla zamanla alışcaklar inş. herkeşler
-
20 Nisan 2010, 19:19
Ben sahsen bayanların motor kullanmasından mutluluk duyuyorum çünki insanın kız arkadası ile veya kankası ile birlikte motosiklet kullanması harika birseydir ben malesef sevgilimi arkama bile bindiremiyorum dolayısı ile motor kullanan bayanları taktir ediyorum. Hoş geçen bir üstad anlatmıstı motosiklete ile otomobilın yaptığı kazada otomobis sürücüsünün söylediği hala aklımda
-"Oto yolda niye motor kullanıyorsunuz !"
hey Allahım ne günlere kaldık. Motor kullanmaktaki tepkilerin böyle birde Sabiha Gökçen in hissettiklerini bir düşünün.
-
20 Nisan 2010, 19:22
girdim abi mangalın olduğu ctesi sabah beşiktaşta girdim 20 soruluk bi motor sınavıydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
insanlığa faydalı insan yine çok güzel laf ettin vlla
zamanla alışcaklar inş. herkeşler
insallah annem
-
20 Nisan 2010, 19:22
Müge motosikletini alınca Bizle birlikte gidersin artık herhafta sonu bir yerlere.Yazın Herhafta sonu organizasyon olur buralarda
-
20 Nisan 2010, 19:25
Müge motosikletini alınca Bizle birlikte gidersin artık herhafta sonu bir yerlere.Yazın Herhafta sonu organizasyon olur buralarda
abi ya motor için daha çooookkk var ahhh ah motor aldğm günleri bi görsem
-
20 Nisan 2010, 19:26
mahoni38 adlı üyeden alıntı
Ben sahsen bayanların motor kullanmasından mutluluk duyuyorum çünki insanın kız arkadası ile veya kankası ile birlikte motosiklet kullanması harika birseydir ben malesef sevgilimi arkama bile bindiremiyorum dolayısı ile motor kullanan bayanları taktir ediyorum. Hoş geçen bir üstad anlatmıstı motosiklete ile otomobilın yaptığı kazada otomobis sürücüsünün söylediği hala aklımda
-"Oto yolda niye motor kullanıyorsunuz !"
hey Allahım ne günlere kaldık. Motor kullanmaktaki tepkilerin böyle birde Sabiha Gökçen in hissettiklerini bir düşünün.
Eşşek eşşeği beğenir boşver.
Hayir var sana kötü demelerinde
-
20 Nisan 2010, 19:50
abi ya motor için daha çooookkk var ahhh ah motor aldğm günleri bi görsem
Olur olur sen merak etme.
-
20 Nisan 2010, 19:57
Olur olur sen merak etme.
peki abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler