Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol arkadaşım akşam vakti güldürdün nerde gördün benim nasıl motor kullandığımıki benden daha iyi kullanacaklarını söylüyorsun
    ben arkadaşa özel yazmadım kullanmamasını genelleme yaptım.trafiğe çıkarsan önünde giden arabanın yoldaki gidişinden anlıyorsun bayan sürdüğünü, park yaparken kenara yanaşmadan neredeyse yolun ortasına park ediyorlar vs....iyi sürücü yok demiyorum fakat bir genel durum var ortada

mükemmeller, keşke hepsi böyle kullansa
    arkadaşım ortada genel bir durum filan yok siz hiç bir şekilde bayanlara kullanma hakkı görmediğinizden sizin gözünüze öyle geliyor benim gördüğüm motosiklet kullanan bayanların %90 ı gördüğüm erkek motosiklet sürücülerinden çok daha iyi motosiklet kullanıyo ozman ben de genelliyorum evet bayanlar moto sikleti daha iyi kullanır
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HaYaBuSa_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125
    bayanların da motora bınsinler cok zevklı yollar geçıyo ben 18 daym kız ark ve erkeklerle motora bınıp çok guze gunler gecıre bılıyoruzz

İmza yok barnak olmamı ?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosiklet erkeklerin hanedanlığında diye bir şey yok, varsada kim takar hanedanı, motor kullanan bayanlara(coq gulaan çınlasın) saygı duyuyorum.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    bende isterim her bayan motosiklet kulansın o zaman dümdüz önlerine bakıp gitmezler
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet erkeklerin hanedanlığında diye bir şey yok, varsada kim takar hanedanı, motor kullanan bayanlara(coq gulaan çınlasın) saygı duyuyorum.
    Benim niye kulagim çinliyo oggluum!
    Ben degil sen bayiyosun.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alıntı derra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm vallahi bende motorumu kimseye söylemeden aldım 3 ay gizli kullanmıştım sonradan alışıyorlar sende istiyorsan bişeyler yapmalısın yılma yola devam
    acaba ben ne kadar gizleyebilcem

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı mügeyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba ben ne kadar gizleyebilcem
    şimdi kocaman kız olmuşsun (argoda eşek kadar olmuşsun artık derler ama ben demem ayıp) bu saatten sonra ailen fazlada sıkıntı çıkarmaz sanırım artık kendi kararlarını vereceğine kendin kanaat getirirsen onlarda sana saygı duymak dışında bişi yapamazlar
    önce kendinden emin ol inan ki onlar sana daha destek olurlar
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi kocaman kız olmuşsun (argoda eşek kadar olmuşsun artık derler ama ben demem ayıp) bu saatten sonra ailen fazlada sıkıntı çıkarmaz sanırım artık kendi kararlarını vereceğine kendin kanaat getirirsen onlarda sana saygı duymak dışında bişi yapamazlar
    dimi dimi zaten hiçbişey sonsuza dek gizli kalmaz kalamaz ama eğer bu benim korkum olucaksa da üstüne gitcem ölmek var dönmek yok otopsici abi

pitoresk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seninde arkandayım
    hocam senden korkulur gibi hep arkadasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten dememen çok hoş

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Bak şimci canım kardeşim, ablam v.s.. Sana ciddi içinde hiçbir sululuk içermeyen acı ama gerçek olumlu yada olumsuz nedenler sıralayacağım.

Önce olumlularla başlayalım içimiz açılsın
    1. Motorsiklet kullanan bayanlar %500 daha cekicidir. Sebebi ise erkeklerin daima kendi güçlerine yakın olan bayanlara duydukları dayanılmaz çekiciliktir.
    2. Bu camiada başka hiçbir camiada bulamayacağın sohbetler bulacaksın. Bunu hayata değişik açılardan bakmamız ve bazı zamanlarda ölümü ensemizde hissetmemizden dolayı her daim neşemizi korumamızdır.
    3. Öyle anlar gelecekki yeter diyip motoruna atlayacak kaçıp gideceksin. Sadece sen ve özgürlüğün.
    4. En daim yoldaşın motorun olacak çünkü sen ne istersen onu yapacak
    5. Eğer beslenmene dikkat edersen atletik bir vicuda sahip olacaksın ki motorsiklet kullanırken ciddi efor sarfedeceksin. Biz erkekler boğazımıza sahip olamadığımız için kollarımız forumdayken göbek salmaya başlarız(Şükür bildiğimden boğazımı tutar 85 kilonun üzerine çıkmam )

diğer güzel yanlarını az buçuk sende tahmin edebilirsin.

Haaaa şimdi geldi işin yaş taraflarına!!!!......
    1. İti kopuğu heryerde mevcut sulanmalarından en az 10000 kat daha fazla sulanacak. Çünkü magandalar özgür ve benlik sahibi bayanları farklı algılarlar
    2. Darılma ama bedensel gücün ve kilon az. Mazallah 50 Km ile giderken bile tank tokatlamasına denk gelirsen seni hallaç pamuğu gibi atar. Ha bizide atar ama ben 85 kiloyum ve kollarımın koparma kuvveti seninkinin misli. Ben bi iki defa denk geldim Ukyo (Benim Fazer )atamadı.
    3. Erkek arkadaşın motorcu değilse ne tantana kopacaktır. Sana potansiyel ceset gözü ile bakacak hatta muhabbetiniz bile bozulacaktır.
    4. Hayatında motorsiklete binmemiş ve dangalakça konuşan bir ton insan ile sohbet etmek zorunda kalacak. Yorumları canını çok sıkacaktır.
    5. Bu camiada orta yoktur. Ya çok iyi yada çok kötüler vardır.
    6. Karizmatik motorculara daha çok ilgi duyacak enişteyide motorcu yapacaksın. Yakıcan çocuğu

Neyse işin acısı tatlısı budur. Meslek dolayısı ile İzmir- Çanakkale arasını mekik dokuyan bir Fazer pilotu olarak son tavsiyem Bu sende tutku haline dönüşmedikçe uzak dur. Yok tadını aldın niyetliysen, çoık ciddi biçimde tavsiyelere uy korumanı yazın en sıcak günlerinde bile tam giymeye çalış. Ailene özgüven oluştur. Anlat, kazaları da o kazalardan nasıl korunacağını da. Ben öyle yaptım şimdi annem aynen şöyle diyor. "Evlet sen yoldayken endişe duyuyorum ama senin sürdüğünü düşününce rahatlıyorum" İnşallah fikir oluşturabildim. Haden sağlıcaklan....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

Yazıyı düzeltme zaman limiti geçtiği için devam ediyorum.
    Hayır bayanların motorsiklet kullanması acayip değil hatta daha estetik. Hemde bayanın özgüveninin tam olduğunu gösterir. Hatta hayran olunur. Allah için çıkıpta 600 f deme. 125cc ama scooter olmasın. Ecel 600f ile başlayan bir arkadaşı vazgeçirmek için terleri döktük.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

Alıntı DeathaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak şimci canım kardeşim, ablam v.s.. Sana ciddi içinde hiçbir sululuk içermeyen acı ama gerçek olumlu yada olumsuz nedenler sıralayacağım.

Önce olumlularla başlayalım içimiz açılsın
    1. Motorsiklet kullanan bayanlar %500 daha cekicidir. Sebebi ise erkeklerin daima kendi güçlerine yakın olan bayanlara duydukları dayanılmaz çekiciliktir.
    2. Bu camiada başka hiçbir camiada bulamayacağın sohbetler bulacaksın. Bunu hayata değişik açılardan bakmamız ve bazı zamanlarda ölümü ensemizde hissetmemizden dolayı her daim neşemizi korumamızdır.
    3. Öyle anlar gelecekki yeter diyip motoruna atlayacak kaçıp gideceksin. Sadece sen ve özgürlüğün.
    4. En daim yoldaşın motorun olacak çünkü sen ne istersen onu yapacak
    5. Eğer beslenmene dikkat edersen atletik bir vicuda sahip olacaksın ki motorsiklet kullanırken ciddi efor sarfedeceksin. Biz erkekler boğazımıza sahip olamadığımız için kollarımız forumdayken göbek salmaya başlarız(Şükür bildiğimden boğazımı tutar 85 kilonun üzerine çıkmam )

diğer güzel yanlarını az buçuk sende tahmin edebilirsin.

Haaaa şimdi geldi işin yaş taraflarına!!!!......
    1. İti kopuğu heryerde mevcut sulanmalarından en az 10000 kat daha fazla sulanacak. Çünkü magandalar özgür ve benlik sahibi bayanları farklı algılarlar
    2. Darılma ama bedensel gücün ve kilon az. Mazallah 50 Km ile giderken bile tank tokatlamasına denk gelirsen seni hallaç pamuğu gibi atar. Ha bizide atar ama ben 85 kiloyum ve kollarımın koparma kuvveti seninkinin misli. Ben bi iki defa denk geldim Ukyo (Benim Fazer )atamadı.
    3. Erkek arkadaşın motorcu değilse ne tantana kopacaktır. Sana potansiyel ceset gözü ile bakacak hatta muhabbetiniz bile bozulacaktır.
    4. Hayatında motorsiklete binmemiş ve dangalakça konuşan bir ton insan ile sohbet etmek zorunda kalacak. Yorumları canını çok sıkacaktır.
    5. Bu camiada orta yoktur. Ya çok iyi yada çok kötüler vardır.
    6. Karizmatik motorculara daha çok ilgi duyacak enişteyide motorcu yapacaksın. Yakıcan çocuğu

Neyse işin acısı tatlısı budur. Meslek dolayısı ile İzmir- Çanakkale arasını mekik dokuyan bir Fazer pilotu olarak son tavsiyem Bu sende tutku haline dönüşmedikçe uzak dur. Yok tadını aldın niyetliysen, çoık ciddi biçimde tavsiyelere uy korumanı yazın en sıcak günlerinde bile tam giymeye çalış. Ailene özgüven oluştur. Anlat, kazaları da o kazalardan nasıl korunacağını da. Ben öyle yaptım şimdi annem aynen şöyle diyor. "Evlet sen yoldayken endişe duyuyorum ama senin sürdüğünü düşününce rahatlıyorum" İnşallah fikir oluşturabildim. Haden sağlıcaklan....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

Yazıyı düzeltme zaman limiti geçtiği için devam ediyorum.
    Hayır bayanların motorsiklet kullanması acayip değil hatta daha estetik. Hemde bayanın özgüveninin tam olduğunu gösterir. Hatta hayran olunur.
    söylediklerinin hepsinde çok haklısın sana var gücümle katılıyorum eğer bigün sevgilimle motor arasında bi seçim yapmak zorunda kalırsam tabiki tercihim motor olur motorsiklet sevmeyen benide sevmesin zaten hıh

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    söylediklerinin hepsinde çok haklısın sana var gücümle katılıyorum eğer bigün sevgilimle motor arasında bi seçim yapmak zorunda kalırsam tabiki tercihim motor olur motor sevmeyen benide sevmesin zaten hıh
    Ablacim sen motor sahibi olmayi istiyormusun?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ablacim sen motor sahibi olmayi istiyormusun?
    tabikide evt hemde en yakın zamnda

Motosikleti
    Afrika..
    tabikide evt hemde en yakın zamnda
    Burada binlerce kayitli üye var, ve bunlarin bir cogu motorcu bile değiller. Ayrica yardim etmek yerine olumsuz düsünceler yüzünden seni motordan soğutmak isteyenler bile olacaktir. Bayanlar şöyle bayanlar böyle gibisinden. Bayanlarin motosiklet kullanmasi hakkinda burada söylenenlerle trafikte uygulananlar pek biribirini tutmaz acikcasi. Madem ki bi yola girdin bence en kisa sürede ufak capli bi makina edin daha sonra trafikte basina gelenleri burada bizlerle paylas, Aslinda bu konuda sana en buyuk bilgiyi sitemizin bayan kullanicilari verirler, çünkü onlar biz erkeklerin soylediklerini birebir yasayan kişilerdir. 10 sene oncesine kadar araba kullanan bayanlara trafigi isgal eden kişiler gözüyle bakilirken bugun trafigin bi parçasi haline geldiler, ve bu iside cok rahat bi sekilde yapiyorlar bence, Bazi konular hakkinda tecrübe sahibi olabilmek için birebir yaşanmasi gerekiyor. Bence motor isini erteleme.. Olumsuz düsüncelerde bi kulagindan girsin diğerinden ciksin.. Bu konu hakkinda benim söyleyeceklerim bu kadar, bazi arkadaslar bana hak vermeyecektir onada eyvallah.. Ben söyleyecegimi söyledim, artik siz sabaha kadar tartisin, hadi ben yattim

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada binlerce kayitli üye var, ve bunlarin bir cogu motorcu bile değiller. Ayrica yardim etmek yerine olumsuz düsünceler yüzünden seni motordan soğutmak isteyenler bile olacaktir. Bayanlar şöyle bayanlar böyle gibisinden. Bayanlarin motosiklet kullanmasi hakkinda burada söylenenlerle trafikte uygulananlar pek biribirini tutmaz acikcasi. Madem ki bi yola girdin bence en kisa sürede ufak capli bi makina edin daha sonra trafikte basina gelenleri burada bizlerle paylas, Aslinda bu konuda sana en buyuk bilgiyi sitemizin bayan kullanicilari verirler, çünkü onlar biz erkeklerin soylediklerini birebir yasayan kişilerdir. 10 sene oncesine kadar araba kullanan bayanlara trafigi isgal eden kişiler gözüyle bakilirken bugun trafigin bi parçasi haline geldiler, ve bu iside cok rahat bi sekilde yapiyorlar bence, Bazi konular hakkinda tecrübe sahibi olabilmek için birebir yaşanmasi gerekiyor. Bence motor isini erteleme.. Olumsuz düsüncelerde bi kulagindan girsin diğerinden ciksin.. Bu konu hakkinda benim söyleyeceklerim bu kadar, bazi arkadaslar bana hak vermeyecektir onada eyvallah.. Ben söyleyecegimi söyledim, artik siz sabaha kadar tartisin, hadi ben yattim
    17 nisandan sonra bakcaz artık hele bi ehliyetimizi alalımda gittğm sürücü kursunun hocasndan ve geçen telini verdğnz yılmaz beylede görüştm bide ondan özel dersler alcm bakalım artık yeteneğimiz ve paramız hangisine el verirse alcz artıkın eee yaz geldi çiçekler açtıııııı

Motosikleti
    Afrika..
    17 nisandan sonra bakcaz artık hele bi ehliyetimizi alalımda gittğm sürücü kursunun hocasndan ve geçen telini verdğnz yılmaz beylede görüştm bide ondan özel dersler alcm bakalım artık yeteneğimiz ve paramız hangisine el verirse alcz artıkın eee yaz geldi çiçekler açtıııııı
    Hadi bakalim hayirlisi olsun

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    bayanlara çok yakışıyor bence.
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Müge seninle tanıştım ve bence her halükarda motosiklet kullanabilirsin. Cumartesi akşamı motosikletle yüksek hıza çıkmamıza ve makas atmamıza rağmen artcı olarak sende bir tedirginlik görmedim
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Kawasaki Yeşil Ninja 250 R - 2011
    Ben de yeni bir motor sahibiyim .. Ama açıkcası arkadaşların söylediği bazı ( bayanlarda çok kötü araba kullanıyor motordan uzak dursun ) teorileri gayet iyi bir şekilde çürüten ben, sanmıyorum ki motor sürerken hiç sorun yaşamayacağım..

Bence araba ile çok daha rahatız.. biri seni sıkıştırdımı en fazla sende onu sıkıştırıosun yada basıp gidiosun.. amaaa iş motorda çok farklı.. seni sıkıştıran bir arabanın üzerine motor kıramazsın.. O yüzden bunlara çok iyi kendini hazırlaman lazım..

Ben şu anda tedbiri elden bırakmayıp, iyi bir sürüş eğitimi alıp, arabadaki kadar rahat olmayacagımın bilincinde olarak motor kullanacağım..

Sana da tavsiyem bunlara dikkat etmendir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müge seninle tanıştım ve bence her halükarda motosiklet kullanabilirsin. Cumartesi akşamı motosikletle yüksek hıza çıkmamıza ve makas atmamıza rağmen artcı olarak sende bir tedirginlik görmedim
    Bu pazar günü 260 hızı gördüm racing in arkasında artçıyken.. bana da aynı şeyi söyledi arkadasım ama açıkcası bir daha bu hızı yasamak istemiyorum..

Tutku ile delilik farklı şeyler.. Herseyim full olmasına rağmen, arkadasım çok iyi bir kullanıcı olmasına rağmen, genede en ufak bir hatada olabilecek bir kazada 260 ile fırlamak ve başıma birsey gelsin istemem..

Ayrıcaaa, iyi bir artçı olduğu iyi bir motorcu olacağını da göstermez.. Ben mügeyi sonuna kadar destekliyorum ama gereksiz gazlar da vermenin çok iyi olacağını düşünmüorum..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı fuLia adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu pazar günü 260 hızı gördüm racing in arkasında artçıyken.. bana da aynı şeyi söyledi arkadasım ama açıkcası bir daha bu hızı yasamak istemiyorum..

Tutku ile delilik farklı şeyler.. Herseyim full olmasına rağmen, arkadasım çok iyi bir kullanıcı olmasına rağmen, genede en ufak bir hatada olabilecek bir kazada 260 ile fırlamak ve başıma birsey gelsin istemem..

Ayrıcaaa, iyi bir artçı olduğu iyi bir motorcu olacağını da göstermez.. Ben mügeyi sonuna kadar destekliyorum ama gereksiz gazlar da vermenin çok iyi olacağını düşünmüorum..
    Ben iyi bir motosiklet kullanıcısı olursun demedim motosiklet kullanabilirsin dedim iyi .Ve artcım olarak tedirginlik görmediğimi söyledim.Kullanmaya gelince zamanla tecrübe kazanarak oda olur.
    Gaz verme derken ben kimseye gaz vermedim.Sadece fikrimi beyan ettim Ama siz gaz vermeyle fikrini söylemeyi karıştırıyorsunuz.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler