Bak şimci canım kardeşim, ablam v.s.. Sana ciddi içinde hiçbir sululuk içermeyen acı ama gerçek olumlu yada olumsuz nedenler sıralayacağım.
Önce olumlularla başlayalım içimiz açılsın
1. Motorsiklet kullanan bayanlar %500 daha cekicidir. Sebebi ise erkeklerin daima kendi güçlerine yakın olan bayanlara duydukları dayanılmaz çekiciliktir.
2. Bu camiada başka hiçbir camiada bulamayacağın sohbetler bulacaksın. Bunu hayata değişik açılardan bakmamız ve bazı zamanlarda ölümü ensemizde hissetmemizden dolayı her daim neşemizi korumamızdır.
3. Öyle anlar gelecekki yeter diyip motoruna atlayacak kaçıp gideceksin. Sadece sen ve özgürlüğün.
4. En daim yoldaşın motorun olacak çünkü sen ne istersen onu yapacak
5. Eğer beslenmene dikkat edersen atletik bir vicuda sahip olacaksın ki motorsiklet kullanırken ciddi efor sarfedeceksin. Biz erkekler boğazımıza sahip olamadığımız için kollarımız forumdayken göbek salmaya başlarız(Şükür bildiğimden boğazımı tutar 85 kilonun üzerine çıkmam
)
diğer güzel yanlarını az buçuk sende tahmin edebilirsin.
Haaaa şimdi geldi işin yaş taraflarına!!!!......
1. İti kopuğu heryerde mevcut sulanmalarından en az 10000 kat daha fazla sulanacak. Çünkü magandalar özgür ve benlik sahibi bayanları farklı algılarlar
2. Darılma ama bedensel gücün ve kilon az. Mazallah 50 Km ile giderken bile tank tokatlamasına denk gelirsen seni hallaç pamuğu gibi atar. Ha bizide atar ama ben 85 kiloyum ve kollarımın koparma kuvveti seninkinin misli. Ben bi iki defa denk geldim Ukyo (Benim Fazer )atamadı.
3. Erkek arkadaşın motorcu değilse ne tantana kopacaktır. Sana potansiyel ceset gözü ile bakacak hatta muhabbetiniz bile bozulacaktır.
4. Hayatında motorsiklete binmemiş ve dangalakça konuşan bir ton insan ile sohbet etmek zorunda kalacak. Yorumları canını çok sıkacaktır.
5. Bu camiada orta yoktur. Ya çok iyi yada çok kötüler vardır.
6. Karizmatik motorculara daha çok ilgi duyacak enişteyide motorcu yapacaksın. Yakıcan çocuğu
Neyse işin acısı tatlısı budur. Meslek dolayısı ile İzmir- Çanakkale arasını mekik dokuyan bir Fazer pilotu olarak son tavsiyem Bu sende tutku haline dönüşmedikçe uzak dur. Yok tadını aldın niyetliysen, çoık ciddi biçimde tavsiyelere uy korumanı yazın en sıcak günlerinde bile tam giymeye çalış. Ailene özgüven oluştur. Anlat, kazaları da o kazalardan nasıl korunacağını da. Ben öyle yaptım şimdi annem aynen şöyle diyor. "Evlet sen yoldayken endişe duyuyorum ama senin sürdüğünü düşününce rahatlıyorum" İnşallah fikir oluşturabildim. Haden sağlıcaklan....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------
Yazıyı düzeltme zaman limiti geçtiği için devam ediyorum.
Hayır bayanların motorsiklet kullanması acayip değil hatta daha estetik. Hemde bayanın özgüveninin tam olduğunu gösterir. Hatta hayran olunur.