şimdi ev işi yapmanın mekanik yetenek olduğunu sanan arkadaşa soruyorum
sen kaç tane futbolcu, tamirci, inşaat ustası vs.. bayan gördün?
şimdi ev işi yapmanın mekanik yetenek olduğunu sanan arkadaşa soruyorum
sen kaç tane futbolcu, tamirci, inşaat ustası vs.. bayan gördün?
arkadaslar bu kadar yüklenmekle haksızlık ve yargısız infaz yapmayalım . Zaten gezilerde tanışmayacak mı insanlar birbirleriyle . inşallah herkes er geç hayallerine kavuşur
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Arkadaş,
bir zamanlar komik bir TV skeçleri vardı, orada.
bağyanlar düddüklü tencere bile kullanamıyolar nerede motor kullanacaklar
diyordu
yanlış hatırlıyo olabilirim
Poturdak
Dalarım haaa..
Bir kere bir sürü kadın futbol takımı var artık.
Tamirci ve inşaat ustası desen, türk toplumunda onlar "erkek işi" diye geçtiğinden ne kadının babası ne kocası ne yakın erkek akrabaları yada mahalle baskısı bu tür işleri yapmasına izin vermiyor. Ha yapan var mı var. İş başa düştümü kimseye muhtaç olmayıp her türlü işi yapan dağ gibi ablalar var.
Araba tamircisi, kasap, berber, amele vs. bu tür işleri yapan kadınlara haberlerde zaman zaman rastladığım oldu.
Bu başlık niye tutmadı pek yahu, şimdiye kaar 15. sayfada olması lazımdı, konuyu açan ablada forumda aktif garip bir şekilde, ama nedense rabet görmemiş.
Bu arada hoşgelmişsin mügeyim.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Ben sana saçmalıyorsun demedim ki "sen saçmalıyorsun" diyorsun. Saygısızlık etme.
Şu an bir bayan olduğuna inandığım için sana senin dilinle cevap vermiyorum.
Konuyu saptırmak için de yazmadım.Profiline bakıp geçmiş mesajlarını inceledim .
Bana gerçek bir kişilikten ziyade geyik muhabbeti için açılmış bir başlık gibi geldi.
Değilse mesele yok. Vicdan azabı duymam için de bir sebep göremiyorum ayrıca.
Dilediğin motosikleti alıp kullanmanı diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
6 ay boyunca sızı motor alamamanıza aılenız mı karsı cıkıyor 25 yasında kendı ayakları ustunde durabılen kendı kararlarını verebılen bı ınsansanız motor almanıza hıc kımse engel olamaz bu sızın en dogal hakkınız o yuzden hemen bı motor alın sonunda herkes bu durumu kabullenecek sızde rahat etmıs olacaksınız.hıc korkmayın benım kız kardesımde 3yıldır motor kullanıyor sımdıye kadar hıc bır problemle karsılastıgını duymadım.sız dıkkat cekmedıkce bi sıkıntı yasayacagınızıda zannetmıyorum bulundugum yerdede motorlu bayan surucusunede devamlı rastlıyorum gayet normal bı sekılde trafıkte ılerledıklerıne hatalı bısey yaptıklarına sahıt olmadım.sızde gonul rahatlıyla motora bınebılırsınız.
Motosiklet kullanmaniz garip degil ama kendinize bayan diye hitap etmeniz oldukça garip ve ilginç.
Kadinlar beni baymiyor.
Bu nedenle onlara bayan demiyorum.
Siz kendinizi bayiyormusunuz?
çok kro bir kelime bu yahu.
Atin artik sunu agzinizdan.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ben de şu sıralar ablamı vazgeçirmeye çalışıyorum. Ama çok kararlı...
Ben kesinlikle karşıyım kadınların, öküzü bol bu topraklarda motor kullanmasına.
Sitede Örnekleri Fazlasıyla Var arkadaşlar. Rahatsız Edilirler Diyorsunuz Siz Sanki Rahatsız Edilmiyormusunuz ? Eminim Hemen Hemen Aynı Derecede Bizlerde Rahatsız Ediliyoruz sadece SEbepler farklı. ama şu bi gerçek insanların bunları aşmasının tek yolu üzerine gitmektir. tabi tek başına değil yolda bi sorun gördüğünüzde destek çıkarak. mesela brisinin sıkıştırıldığını vs.vs.vs. tacize uğradığını gördüğünüzde neyapıyorsunuz ? sıkıştıran vs.vs. tacizde bulunan kişiye diğer arkadaşı kurtarma amaçlı sizde karşı hareket başlattığınızda emin olunki bi vatandaş bunu birdaha tekrarlamaya yeltendiğinde iki kere düşünecektir. bi sağına soluna bakacaktır başka motor başka motorcu varmı diye. hiç rastlamıyormusunuz mesela geçen gün bir kuryeyi araba bariyerlere doğru sıkıştırıyordu e-5 mecidiyeköy körüsü istikametinde arabanın soluna geçip cama doğru bir iki tıklama yatığımda vatandaş neye uğradığını şaşırmıştı ve az önce kuryeye el kol yaparak sıkıştıran araba voltranı görünce frenliyerek olay yerinden uzaklaşdı. bu ve bunun gibi çok örnek sunabilirim size zaten insanlar tek gördüklerinde bişiyler yapmaya cesaret edebiliyorlar ama bu cesaret onlara komple bir güven genede vermiyor çünki karşısındaki bir motorcu ufakta olsa bir korku var mühim olan yollarda destek olmak birliği göstermek. bunları başarabilirsek emin olun cesaret edemezler taciz vsvslere.
Önümde giden aracı bi kadın kullanıyorsa yolda giderken anlıyorum..
Sizce bu benim yeteneğim mi? Yoksa kadınların beceriksizliği mi?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Sonun kadar desteeeekkkkkkkkk.
Ehliyetini aldıktan sonra motorunla ailenden bir kaç kişiyi taşı. Güvenle yapıldığında nasıl eğlenceli ve tutku dolu bir şey olduğunu görünce onlarda isteyeceklerdir
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
tam bir fiyasko zuhahahaa
önyargıyı sevmem ama.. tek önyargım kadın araç sürücüleri.. tabi istisnalar var.
onun için eğer araç sürmelerine benziyecekse benim düşüncem olumsuz!!
Eğer gerçekten manevi destek ariyorsan kendine yakında çok sık şekilde toplanmalar olur istanbul genelinde birinden rica et seni bir buluşmaya götürsün ordaki bayan motosiklet kullanıcılarla muhabbet et nası kullandıklarına bak kendine onlardan destek al o zaman birşeyleri daha rahat başarabilirsin eğer gerçekten motosiklet tutkunuysan zaten herşeyi göze alıp o motora binersin şuanda ufacık bi scooterım war benim deyimimle ufak canavar ilk herşeyimi onda öğrendim kaza yapmayıda düşmeyide kalkmayıda tamir etmeyide dilinden anlamayıda bi zaman sonra ondan kopamaz oldum bakalla bile motorla giden biri oldum askere gittim daha yeni geldim gözümde ne ailem ne arkadaşlarım tüttü sadece o titreşimleri özledim ilk geldiğim gibide ailemi görmedim otobüsden indim kaskımı aldım sahil turu yaptım açıldım öyle gittim ailemi gördüm aşk böyle birşey eğer içindeki aşkta böyleyse kimse sana engel olamaz yeterki içinden gelsin benden bu kadar....
Aramıza Hoş Geldin Mügeyim
sağol arkadaşım akşam vakti güldürdün nerde gördün benim nasıl motor kullandığımıki benden daha iyi kullanacaklarını söylüyorsun
ben arkadaşa özel yazmadım kullanmamasını genelleme yaptım.trafiğe çıkarsan önünde giden arabanın yoldaki gidişinden anlıyorsun bayan sürdüğünü, park yaparken kenara yanaşmadan neredeyse yolun ortasına park ediyorlar vs....iyi sürücü yok demiyorum fakat bir genel durum var ortada
mükemmeller, keşke hepsi böyle kullansa
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm vallahi bende motorumu kimseye söylemeden aldım 3 ay gizli kullanmıştım sonradan alışıyorlar sende istiyorsan bişeyler yapmalısın yılma yola devam
:mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)