Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskı doğru kullanmayı öğrendikleri sürece sorun yok

Abi aslında bu kaskı normal taksada görüntü çok fazla değişmezdi, herşeyden önce kabul etmeliyizki; bir kaza esnasında yere kazık gibi baş aşa(bkz. şekil 2.a) düşecek kadar sağlam patlamışsanız, bu kask çarpma açısına(baş aşşa düşerken bile vucudunuzun ön tarafı ile asfalt arası açı 90 dereceden düşükse bittiniz) bağlı olarak ilk vurmada beyninizin suyunun asfalta akmasını engelleyecektir.

Alıntı Şekil 2.a adlı üyeden alıntı
    Lakün takdir edersiniz ki bir kaza sonrasında baş aşşa düşecek kadar uçmuşsanız, en az 2-3 kere sekersiniz(bkz. şekil 2.a diyicem ama her seferinde bu açı zor tutturulur), aşırı hız yapanların top olduğunu bilim adamları söylüo.

Yav lafı uzatmayım bu kask korur ama neyden? trafik polisinin ceza kesmesinden... Benim zeki ablam amacı dışına çıkmadan fayda sağlamış, saçlarına hacim katmış.

Bitti.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    güzel bir konu olmuş ;

ne magandalar yüzünden , ne de baskılar yüzünden vazgeçmek gerekir ..... aynı dünyada aynı ülkede yaşıyoruz , aynı vergileri veriyoruz ... kadın - erkek ayrımının sadece bedensel farklarda olduğunu düşünenlerdenim !!!!!

öncelerde bende kadınların motor zekalarının ( otomobil , motosiklet , pc oyunları vs.. gibi konularda ) erkekler kadar gelişmediğini düşünürdüm ama şimdi durum çok farklı , sen kadın olduğu için yüzyıllar boyunca o insanı baskı altına al , sonrada eleştir !!! bence adil değil ...

eğer istiyorsan bunu yapmak senin temel hakkın ....
    zaten diğer bir çok ülkeyle aramızdaki fark bu '' SEN YAPAMAZSIN '' birgün 2 yaşlarında bir Alman çocuğu önümde düşmüştü , yardım edip kaldırmak istedim .. annesi bana tatlı sert öyle bir çıkıştı ki o gün kendime gelememiştim .... '' KENDİSİ KALKSIN , SANANE '' tarzında birşey söylemişti .....

çok uzattım biliyorum ama özgüveni eksik olan insanlar için kadın yada erkek olmanın ne avantajı ne dezavantajı olduğunu düşünüyorum !!!!!

yolun açık olsun..............

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Anaam bi gaf işlemişim, editledim kikikiki, editsizinden alıntı yapana uçarım.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    istisnalar olsa da kadınların mekanik yetenekleri zayıftır.
    bu, kültürel değil genetik bir sonuçtur.

mahoretti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    o şimdi YAYA...
    Saçlarını toplamalarını öneririm. Mont ve pantolon altında BAYAN oldukları belli olmaz ama SAÇLARI UZUN diye "OOOHHAAAA BAĞYANA BAK MOTOR KULLANIYO .. DUR ŞUNU Bİ SIKIŞTIRAKKKK" olayına sebebiyet vermesinler bence....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Chooper
    Alıntı ınnowa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    türkiye gibi bir yerde büyük cesaret.helal olsun

direk link >> http://www.youtube.com/watch?v=jDteO...eature=related

Alıntı ufuktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir konu olmuş ;

ne magandalar yüzünden , ne de baskılar yüzünden vazgeçmek gerekir ..... aynı dünyada aynı ülkede yaşıyoruz , aynı vergileri veriyoruz ... kadın - erkek ayrımının sadece bedensel farklarda olduğunu düşünenlerdenim !!!!!

öncelerde bende kadınların motor zekalarının ( otomobil , motosiklet , pc oyunları vs.. gibi konularda ) erkekler kadar gelişmediğini düşünürdüm ama şimdi durum çok farklı , sen kadın olduğu için yüzyıllar boyunca o insanı baskı altına al , sonrada eleştir !!! bence adil değil ...

eğer istiyorsan bunu yapmak senin temel hakkın ....
    zaten diğer bir çok ülkeyle aramızdaki fark bu '' SEN YAPAMAZSIN '' birgün 2 yaşlarında bir Alman çocuğu önümde düşmüştü , yardım edip kaldırmak istedim .. annesi bana tatlı sert öyle bir çıkıştı ki o gün kendime gelememiştim .... '' KENDİSİ KALKSIN , SANANE '' tarzında birşey söylemişti .....

çok uzattım biliyorum ama özgüveni eksik olan insanlar için kadın yada erkek olmanın ne avantajı ne dezavantajı olduğunu düşünüyorum !!!!!

yolun açık olsun..............
    eyw hepimizin yolu açık olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istisnalar olsa da kadınların mekanik yetenekleri zayıftır.
    bu, kültürel değil genetik bir sonuçtur.
    mekanik zayıf olabilir ama beyinleri daha çok çalışıyo

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    şimdi bayanların mekanik yeteneği az diyen arkadaşa soruyorum hiç ev işi yaptın mı?
    halen anan babanla birlik te mi kalıyorsun?
    yoksa evli misin?
    diğer bayan arkadaşa soruyorum bayanların kafasının daha çok çalıştığını neye göre düşünüyorsun üçkağıtçılık anlamında mı yoksa basit işlerde kullanmalık mı?
    şimdi ilkten başlayalım benim bildiğim ve çevremde mekanik yeteneği zayıf tek bir bayan yok görmedim de
    aynı şekilde çevremde bayanlardan daha düşük zekada erkek çok gördüm ama normalden daha zeki bayan da görmedim
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi bayanların mekanik yeteneği az diyen arkadaşa soruyorum hiç ev işi yaptın mı?
    halen anan babanla birlik te mi kalıyorsun?
    yoksa evli misin?
    diğer bayan arkadaşa soruyorum bayanların kafasının daha çok çalıştığını neye göre düşünüyorsun üçkağıtçılık anlamında mı yoksa basit işlerde kullanmalık mı?
    şimdi ilkten başlayalım benim bildiğim ve çevremde mekanik yeteneği zayıf tek bir bayan yok görmedim de
    aynı şekilde çevremde bayanlardan daha düşük zekada erkek çok gördüm ama normalden daha zeki bayan da görmedim
    kadınlar her konuda zeki ve becerikli bence

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    tek tükte olsa yolda gördüğümde çok haşuma gidiyor bayan motor sürücüleri...
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arabaya binmeyin de ne kullanıyosanız kullanın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

Alıntı cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek tükte olsa yolda gördüğümde çok haşuma gidiyor bayan motor sürücüleri...
    motor kullanmasına gerek yok bence hoşuma gitmesi için bayan olması yeterli

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    Alıntı amele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabaya binmeyin de ne kullanıyosanız kullanın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

motor kullanmasına gerek yok bence hoşuma gitmesi için bayan olması yeterli
    ::
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    şimdilik yamaha nouvo...
    ortalıkta okadar apaçi, hanzo, kro vb. varken bende örneğin ablamın motosiklet kullanmasına izin vermem...

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    maddi sıkıntın yoksa çek kapıya motoru bak sonr anasıl bağırlarına basıyolar seyret tıpkı benim gibi
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Yamaha fz6 Fazer
    bayanların motor kullanması beni mutlu ediyor hele birde ustaca motor kullanıyorlarsa gercekden cok imreniyorum bence bayanlar motor kullanmada cok başarılılar gönül isterdiki daha cok bayan olsun trafikde.
    benimde yıllarca ailem karsı cıkdı motor kullanmama ve ben uzun yıllar arkadaslarımın motorları kullanarak gecirdim ve ailemden gizli aldıgım motoru 6 ay baska bir arkadasımın diye sakladım ve sonunda ögrendiler ve evde kıyamet koptu ve srad 750 mi hic istemeyerek sattım ve 2 yıl sonra 150 cc lik bir scooter aldım ve 3 yıl kulandıkdan sonra kabullendiler ve suan fazer6 sahibiyim sende yılma bence ama mümkün oldukca kücükden başla...

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Mügeyim isimli kişi daha kendini bile tanıtmadan birşeyler yazmış, biz de balıklama atlıyoruz oltaya.

Bu arkadaşın bayan olduğundan bile şüpheliyim. Geçmiş mesajlarına baktığımda "acaba fuara gitsem benim motor kullanmama izin vercek bi eş adayı bulabilirmiyim abim izin vermiyoda " ifadesiyle karşılaştım. Keklenecek birileri mi aranıyor? Erkeklerin zaaflarını kışkırtarak keriz yerine koymak isteyen mi var diye düşünmeden edemedim.

"Bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz" başlığı da ortalığı hareketlendirmeye yönelik bir yemleme.Bizim ne düşündüğümüz o kadar mı önemli senin için? Kullanabiliyorsan kullan git. Önüne atlayıp engel olacaklar mı var motor kullanıcılarından.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    arkandayım
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mügeyim isimli kişi daha kendini bile tanıtmadan birşeyler yazmış, biz de balıklama atlıyoruz oltaya.

Bu arkadaşın bayan olduğundan bile şüpheliyim. Geçmiş mesajlarına baktığımda "acaba fuara gitsem benim motor kullanmama izin vercek bi eş adayı bulabilirmiyim abim izin vermiyoda " ifadesiyle karşılaştım. Keklenecek birileri mi aranıyor? Erkeklerin zaaflarını kışkırtarak keriz yerine koymak isteyen mi var diye düşünmeden edemedim.

"Bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz" başlığı da ortalığı hareketlendirmeye yönelik bir yemleme.Bizim ne düşündüğümüz o kadar mı önemli senin için? Kullanabiliyorsan kullan git. Önüne atlayıp engel olacaklar mı var motor kullanıcılarından.
    o bi espiriydi sadece ailem karşı bu duruma, çevremdeki insanlarda.... sen saçmalıyosun ben sadece bana haklısın bu seninde hakkın diyebilcek bana manevi destk olabilcek bnm kararıma tanımasamda saygı duyabilcek birileriyle bu konuda dertleşmek istiyorum konuyu saptırmana gerek yok acaba bi bayanın motor kullanması çokmu acaip yoksa çevremdeki insanlarmı abartıo die düşünüyodum bn kendime yandaş arıyorum kekliycek birilerini diil,ayrıca buna hiç ihtiyacımda çok şükür bence bu düşüncen için vicdan azabı duymalısın

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    seninde arkandayım
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Alıntı mügeyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o bi espiriydi sadece ailem karşı bu duruma, çevremdeki insanlarda.... sen saçmalıyosun ben sadece bana haklısın bu seninde hakkın diyebilcek bana manevi destk olabilcek bnm kararıma tanımasamda saygı duyabilcek birileriyle bu konuda dertleşmek istiyorum konuyu saptırmana gerek yok acaba bi bayanın motor kullanması çokmu acaip yoksa çevremdeki insanlarmı abartıo die düşünüyodum bn kendime yandaş arıyorum kekliycek birilerini diil,ayrıca buna hiç ihtiyacımda çok şükür bence bu düşüncen için vicdan azabı duymalısın
    kac yıldan berı motor kullanmalk ıstıyorsunuz?

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler