Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

bayanların motor kullanması hakkında ne düşünüyosunuz?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    bende öğleden sonra 13.00 gibi geliyorum buraya ( calıstığım yer yani ) aksam 18.30 yada 19.00 gibi gidiyorum , evimde de internet var ama çok nadir giriyorum zaten arkilerim ben pcye oturunca genelde modemi kapatıyorlar , çünkü hiç yüzlerine bakmıyorum , ne söyleseler anlamadan hıı , evet , bencede , olabilir , falan diyorum dizi izliyorum sınavlardan 1 gün önce de nası ders calısıyorum görmelisiniz , hergün öyle çalışsam uzaya çıkan ilk Türk olurdum ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    ülkemizde o kadar çok görgüsüz ayı varki allah yardımcınız olsun.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bunda tuhaf bisey yok, zaten olmasi gereken bu, hangimiz motorlarimizi ailemizin ozellikle annemizin 'Al yavrum ben seni destekliyorum' demesiyle aldik ki. Ne insanlar taniyorum motosiklet sevdasi yuzunden esinden bosananmi dersin motor aldigini aylarca ailesinden saklayanmi dersin.. İnanmak basarmaktan daha zordur, inandiysan olmustur bu is, hadi hayirli ugurlu olsun, tekerine tas degmesin..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bir insan kendini biliyorsa, aklı başındaysa, önlemlerini alıyorsa, dikkatliyse, korkaksa (korkmak iyidir sizi hayatta tutar), zamanında kararlar verebiliyorsa motosiklet kullanabilir, bunlardan biri ya da birkaçı eksikse gene kullanabilir ama hayatta kalma şansı diğerine göre azdır, yukarıda saydığım özellikler sizde mevcutsa kullanabilirsiniz, erkek ya da kadın olmak bu durumda çok fark etmez ancak kadınlar sanırım biraz daha dikkatsiz ve makine kullanımında erkeklere göre daha yeteneksizler (istisnalar var ben gördüm).

Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir insan kendini biliyorsa, aklı başındaysa, önlemlerini alıyorsa, dikkatliyse, korkaksa (korkmak iyidir sizi hayatta tutar), zamanında kararlar verebiliyorsa motosiklet kullanabilir, bunlardan biri ya da birkaçı eksikse gene kullanabilir ama hayatta kalma şansı diğerine göre azdır, yukarıda saydığım özellikler sizde mevcutsa kullanabilirsiniz, erkek ya da kadın olmak bu durumda çok fark etmez ancak kadınlar sanırım biraz daha dikkatsiz ve makine kullanımında erkeklere göre daha yeteneksizler (istisnalar var ben gördüm).
    emin olun bende kesin o istisnalardan olurum

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    Trafikte bayan sayısı artmalı, kadının olduğu yerde medeniyet olur, herkes kendisine çeki düzen vermek ister. Magandalar kendini azınlıkta hisstemeye başlar, çoğunluğua ayak uydurmak ve dışlanmışlık hissetmemek için ve maganadalıkları zaten zayıflıktan ileri geldiğinden çoğunluğun kaidelerine riayet ederler.

Diğer önemli hususlar;

Kadınlar sınırın ötesini gördüklerinde motor acısı çeken kocalar oyuncaklarına kavuşur,

Trafikte kadınlar tafaından sıkıştırılan motorlar görünmezlikten çıkarlar,

Bayan motorcu arttıkça heveslisi artar, araç kazası da dikkat ve emniyet dolayısıyla azalır.

Bakınız Roma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 ----------

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otomobil kullanan bayan normalde, motosiklet kullanan mi anormal oluyor? Ayni asfalti kullaniyorsunuz sonucta , ne sacma sey bence. Motosiklet kullanan mayin tarlasindami gidiyor.
    maalesef bizim ayılara araba kullanan bayan da normal değil, hatta bazı ortadoğu şer'i yönetimdeki ülkelerde "yasak"

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Yılmadan, kararlılıkla yola devam, motor kullanmanında bir hobi olduğunu anlatabilmelisin.
    Tutku olduğunu ilerde anlarlar.
    Keşke benim eşim ve kızımda da senin gibi istekli olsalar.
    Umarım en kısa zamanda aramıza motorunla katılırsın.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

fast_driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstrom
    Alıntı WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maalesef bizim ayılara araba kullanan bayan da normal değil, hatta bazı ortadoğu şer'i yönetimdeki ülkelerde "yasak"
    evet dogru soyluosun bunlar bayanları herseyde dıslamak ıstıyorlar ama şuda bır gercek bayanın olduğu yerde düzen vardır
    RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    etkileyici
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence binmeyin çünkü arabayı bile düzgün kullanamıyorsunuz
    (darılmaca yok)
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    yazmakta fayda var

kadınların araç sürme becerisi üzerindeki tartışmaların temelinde kabiliyetlerinden ziyade ani-acil-tehlike durumunda çoğunluğunun kilitlenmesinden kaynaklanmaktadır. Hatta çoğunluğu ! çoğu farklı panik durumunda hep aynı tepkiyi verir( bakınız; Van Gogh "scream" http://media.photobucket.com/image/v...syn/scream.jpg)

Ama buna istisna bünyeler olduğu gibi, eğitimi de vardır. Uzakdoğu sporları ve nefes eğitimleri. Çoğunluğumuz panik halinde nefes almayı keseriz ve beyine oksijen gitmediğinden kaskatı oluruz. Panik olmayanların yani soğukkanlı tâbir edilenlerin temel özelliği bu "an"larda nefes almaya devam etmelerinden kaynaklanmaktadır.

Dolayısıyla kasıtlı yaratılan hafif panik hallerinde nefes almayı öğrenmek, kendimizi eğitmek ve kontrol etmek büyük ölçüde hepimiz için faydalı olacaktır. Motosiklet sürerken bu konuda en önemli sorun da örneğin motorun baktığımız yere gitmesinden kaynaklanan tehlikedir ki aslında bunun da temelinde panik-nefes almama-düşünememe-kilitlenme yatar

nefes alma ile ilgili kitaplar ve web de makaleler bulabilirsiniz, hayatımızı zihinsel ve fiziksel olarak düzenlemede önemli bir konudur. Günlük hayatta da aynı şekilde kullanılmaktadır.

saygılarımla

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (darılmaca yok)
    hıh ben sizin bildiğiniz bayanlardan diilim tamammı

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    (darılmaca yok)
    siz iyi kullanabiliyomusunuz da başkalarını eleştiriyorsunuz
    bence trafikteki bayan sürücüler erkek sürücülerin %80 inden daha iyi araç kullanıyor motosikleti hanım benden iyi kullanıyor bence bayanlar senden daha iyi motor kullanır
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz iyi kullanabiliyomusunuz da başkalarını eleştiriyorsunuz
    bence trafikteki bayan sürücüler erkek sürücülerin %80 inden daha iyi araç kullanıyor motosikleti hanım benden iyi kullanıyor bence bayanlar senden daha iyi motor kullanır
    Ben ne bayanlar gördüm arabayla makas atan şaka bi yanada bigün ışıklardayım. Sağımdaki carisma ile kalkıcaz. yeşil bi yandı solumdaki 90 model mercedes 300d fena tokatladı valla bayan arkadaşa burdan tebriklerimi iletiyorum yer etti içime

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Chooper
    (darılmaca yok)

daha çok örnek bulunabilir.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    kaskı doğru kullanmayı öğrendikleri sürece sorun yok

Motosikleti
    honda-ınnova cbf 150
    türkiye gibi bir yerde büyük cesaret.helal olsun

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu ne ya resmen gülmekten yarıldım çok hoşş :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Chooper
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

istisnalar kaideleri bozmaz derler kaide olu olmadığı konuşuluyor gerçi ama yukarıdaki örneklerdede gayet iyi takmış kaskı yani

Alıntı The Gent adlı üyeden alıntı Mesajı göster

daha çok örnek bulunabilir.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı drej73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bukadar trafik magandası varken biraz zor olur senin için diye düşünüyorum
    aynen ya. geçen bende şahit oldum. korkmuş, tedirgin bir bayan scooter ile tın tın gidiyo, hemen arkasında da cbr125'li bi p.ç bağırta bağırta dın dın gidiyo, bende onun arkasına zın zın diye takılacaktım ama gel görki sosisli yiyordum, bırakamadım..

ama mesajlardan seziyorum, ne yazık ki böyleleri sitemizde de var. daha önce isimlerini görmediklerim kişiler (bayan) ile ilgili yazı görünce balıklama atlarlar, oda ayrı...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler