...ne diyosunuz bu kask için çok çevirirmi polis?eğer gerçekten güvenli bi şeyse chopper ın üstünde çok şık durur..gerçi güvenli olmasada çok şık durur ama olurda biz duramazsak sonumuz fena olur...
...ne diyosunuz bu kask için çok çevirirmi polis?eğer gerçekten güvenli bi şeyse chopper ın üstünde çok şık durur..gerçi güvenli olmasada çok şık durur ama olurda biz duramazsak sonumuz fena olur...
şıklık hakkaten göreceli
polis durdurmasa da durdurmak isteyen hatta üstünden geçmek isteyen olur
hatta trafikte dur bakayım diye birbirine çarpan da oldukça çok olur
Bu kasklara bende baktım, ne dot, ne ece, ne de snell onayı var. Düz plastik maalesef..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
süper tasarım
kask nerde ya ben bişi göremedim :S
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
saçma nazi kaskı takmatan daha tehlikeli burun vs kompe dağılır yüz kazadan sonra takanın kafasının şekli alıcağı hal
İlgi çekici gerçekten, kasktan çok bir aksesuar havasında ama.
Ztn başka bi sitede yeni kullanıyosanız takmayın filan tarzı bi şey görmüştüm...Yannız ülkemizdeki durumun vahimliğini anlatmak için diyorum bunu istanbulda bilinende bi motor aksesuarları satan yerde satıcı dot sertifikası olduğunu güvenli olduğunu fln söyledi...komple fiberglass arkadaşlar...yani çok tehlikeli düşük çaplı bi darbede bile parçalanıp keser
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 ----------
valla istemeden oldu
Bu kask nerde satılıyo acaba ?
istanbulda var ama yurtdışında yarı fiyatına..burda 350 dolardan 270 dolara indiler yurtdışında 150 dolar...adamada mail atıp söyle 100 euro üstü bindiriyolar o yüzden sen bu fiyatı faturada indir de...hiç itiraz etmiyo...fire-star helmet die arat...çok değişik custom kaskları var...
O değil de geçenlerde işten çıktım dolmuşa yürürken trafik sıkıştı, scooter kullanan bir gencin kafayı gördüm acaip güzeldi çocuğun suratına bakıp bayağı güldüm Kasktan tabii yüzünü göremedim ama kesin o da sırıtıyordu o esnada Zaten suratındaki yaratıkta da garip bir sırıtma hafiften vardı Kask fullface ve vizör de dahil ön taraf komple bir surat ama ne surat hem korkunç hem komik hiç öylesini görmemiştim Bu biraz itici ama çok güzelleri var ben de yapacağım kaskıma öyle bir atraksiyon
yalnızca büfe üstüne koyarım göstermelik
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Mükemmel ötesi. Tam istediğim gibi
bu kaskı bu ülkde kullanırsan büyük ihtimalle bir şahin yada hatlı münübüs altında kalabilirsin Allah korusun.
Malum bu araçları kullananların hareket eden herşeyle kapışma gibi bir huyları oluyor genelde.birde böyle bir kask varsa kafanda ...
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
cidden düşünüyorum da millet çok bulaşır yoldayken...haa grup halinde giderken filan takılır arada kaynar gider ama tek başınayken çok riskli olur...malum uzaylıya taş atan güzide ülkemin güzide insanının buna vericeği tepki taşla filan kalmaz...zaten bi de dokunma hastalığı var memleketteki insanların..kesin camlarda hep bi parmak izi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)