Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

V motorlar için en iyi yağ

REKLAM ALANI
    Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Arkadaşlar dragstar 650 nin kitapçığında verilen viskoziteler 10w-30 10w-40 15w-40 20w-40 20w-50..Bu ara yağ bakarken iponenin ürettiği 15w-50 road twin dikkatimi çekti...ama kitapçıkta bu aralık olmadığı için gaza gelip hemen almadım...full sentetik bi yağ...nedersiniz bu incelikteki ve full sentetik bi yağ için,kullanan varmı varsa memnunmu?Acep bendemi kullansam?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Yaz için çok güzel olur dediğin aralık, ipone da motosiklete özel yağ üretiyor bildiğim, yazın genelde numara büyütülür...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Ben de incelemiştim 15-50 road-twin'i, tam da makinen için üretilmiş bir yağ, 4 mevsim kullanabilirsin.

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    bugün bayaa gezdim bayaa değişik markalar buldum...morris diye bi marka buldum satıcı çok iyi olduğunu söyledi ingiliz malıymış ama benim kafada ipone da kaldığı için acele etmedim...bi tek kitapta o aralığın olmaması aklımı karıştırdı...yoksa castrol power 1 4t 10w-40 koyucaktım...gerçi oda hiç bi yerde yok yav...draggy bu arada benim bujiler gelmedi hala yarın 7. gün...sabırsızlıkla bekliyorum

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    gelir gelir
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bulursan hiç düşünme bile sabırım baya pahalı ama o motora değer
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    bugün gittim hiflo yağ filtreside aldım sirkeciden...şöyle bi ufak çaplı elden geçiriyorum...bi tek yağ işi kaldı...haftasonu hava filtresinide temiizliycem...güzel bi silip cila motorada...yağıda çözersek cillop bi haftasonu olur..havada açsın bu arada çocuk gibi olduk kardeşim erkenden uyanıyorum

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı Qweasdnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün gittim hiflo yağ filtreside aldım sirkeciden...şöyle bi ufak çaplı elden geçiriyorum...bi tek yağ işi kaldı...haftasonu hava filtresinide temiizliycem...güzel bi silip cila motorada...yağıda çözersek cillop bi haftasonu olur..havada açsın bu arada çocuk gibi olduk kardeşim erkenden uyanıyorum
    .............
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Ne kadar litresi ?
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    4 lt si 115 yani litresi aşağı yukarı 28,filan falan lira gibi bi şeye tekabül ediyor...biraz pahalı diğerlerine nazaran ama bana kalırsa yağ gibi önemli bi mevzuuda 3-5 lira fazla vermek sorun olmamalı..

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Yamaha servislerinde Yamahanın orjinal yağı satılıyor. Yamalube. 15/50 FS ini alıp güvenle kullanabilirsin.
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha servislerinde Yamahanın orjinal yağı satılıyor. Yamalube. 15/50 FS ini alıp güvenle kullanabilirsin.
    Çok saol tavsiyen için ama dün bayaa bi aramama rağmen bulamadım...neyse verdim az önce ipone siparişini bakalım nasılmış...paylaşırım burdan yine...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hangi sehirde kullanacaksin. Hava sogutmali motorlarda yag secimi iklim sartlarina gore degisiklik gosterir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    İstanbul da kullanıcam ama hep istanbul olmaz bi süre sonra dar gelmeye başlar tabi

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Full sentetik almak zorunda degilsin. Uzun yolda motorlar daha iyi calisir. Sabit hizla ve surekli hareket halinde oldugundan zaten motor cok isinmaz. Guney kesimler daha risklidir bu konuda. Sonucta yagi 5000 de bir degistirmen gerekli.O yuzden Ipone denersin memnun kalmaz isen baska markaya gecersin.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    saol tavsiyelerin için..yazın istanbul ztn sıcak bi de dragstar gibi hava soğutmalı bi motorla şehirde dur kalkta yüklenicez motora...neyse bi deniyelim bakalım

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    yağın V, L, I motor için çeşidi olmaz. kaliteli olduğu bilinen yağları kullanarak hep aynı yağı kullanmaya özen gösterin ki içlerindeki farklı kimyasalların ters etkileşmesi ihtimali gözardı edilmemelidir.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Bence düşük devirli motorlara full sentetik yağ kullanmak..sokağa fazladan para atmakla eşdeğer yarı sentetik adı belli her yağ fazlasıyla iş görür.
    Bilindiği gibi,full sentetik yağlar yüksek devirli motorlara kullanılır...yüksek devirlerde yağ filminin kopmasını önlemek için.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Ben motora iyi yönde yapılan yatırımı sokağa atılmış para olarak görmüyorum...çünkü minimum 4000 km gidicez koyduğumuz yağla...bu durumda fazladan 10-20 lira vermek sorun değil die düşünüyorum...

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    iponeden memnun kaldınmı nasıl yag?
    Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler