Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

atv hakkında

Motovento
    REKLAM ALANI

merhaba arkdaşlar yerınemı acıyorum konuyu bılmıyorum ama dun 2009 model 460 km de atv aldım fakat model ve marka olarakdan bilgim yok ama koltuk kenarlarında shenke yazıyor sanırsam çin malı netdede araştırdım bu markayı ama hiçbir bilgi bulamadım ve bılgısı olan arkdaşlardan yardım beklıyorum nasıl bir markadır resimlerinide yukluyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    evet çin malı bildiğim kadarıyla kaç cc bu makine ve kaç paraya aldın ayıptır sorması almadan yazsan konuşurduk epeyce atv hakkında ama aslında hayırlı olsun demekden başka bişey kalmamış pek
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Araştırmadan almışsınız
    HONDA

150cc 4.000 tl verdık kymco alıcaktık fakat adam tutdurdu bunu aklımızı celdı bunu aldık guzel şuan ıcın ama ılerde parcada vs de problem yaşarımıyım dıye duşunuyorum.

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı lord_omen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150cc 4.000 tl verdık kymco alıcaktık fakat adam tutdurdu bunu aklımızı celdı bunu aldık guzel şuan ıcın ama ılerde parcada vs de problem yaşarımıyım dıye duşunuyorum.
    ah kardeşim ah tgb bari alsaydın o paraya 250 cc bence şansın varsa geri ver o makineyi 2000 tl eder etmez benim gözümde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

http://www.sahibinden.com/acele_sati...XQQdisplayitem

ilandakinin aynısından var bende daha makinesine anahtar değmedi dağ taş kovalıyoruz 125 cc otomatik
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    Majesty 400
    madem ki almışsın; bujilerini, benzin hortumunu, aküyü felan (ilk aklıma gelenler) kaliteli bişeyle değiştir. yarı yolda felan bırakmasın seni. çin malı da olduğu için muhtemelen kalitesiz parçalardır. en önemlilerini değiştir, bakımlarını aksatma, yaşa doya doya ;)

teşekkur ederım arkdaşlar bılgı için aldık artık belli bir sure kullanırım dedıgınız gibi cok problem cıkarsada biraz aşağı fiyat satar cıkarırım elden.

tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Parça problemi yaşamazsın sanırım..kanuninin atvlerine benziyor...Büyük ihtimalle çoğu parçaları birebir aynıdır...

bugun atv nın motorunu kurcalarken gordum motorun ustunde japan yazıyor hatta daha sonra resmınıde koyarım

Motosikleti
    Piaggio CARNABY
    Ruhsatinda yazmiyormu ?

ruhsatsız aldım senede 1 ay yazlıkda kullanıcam bolgede ormanlık zaten boşuna her sene 350 lira vergi vermek istemedim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler