arkadaşlar motorum ilk hali böyle idi 2.fotodaki hale getrdim şimdi.aynayı takarsam muayeneden geçeblrmiyim her aksamı çalışiıyor motorun egzos flanda açık değil fren sistemide yeni farlar park lambaları orj.
değişimi sizde görün
arkadaşlar motorum ilk hali böyle idi 2.fotodaki hale getrdim şimdi.aynayı takarsam muayeneden geçeblrmiyim her aksamı çalışiıyor motorun egzos flanda açık değil fren sistemide yeni farlar park lambaları orj.
değişimi sizde görün
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
aynalarını tak aynasız bınme arkadasım.muayeneden gecer rahat ol.
Arkadaşım , resme bakıp muayeneden geçip geçmeyeceğini nasıl anlayabilliriz sence ???
Eğer öyle olsaydı hepimiz motorlarımızın resmini muayene istasyonuna mail ile gönderip vizemizi alırdık değil mi ?... www.tuvturk.com.tr adresinden daha detaylı bilgi bulabilirsin
ya geçen gerçekten güzel bi ayna buldum ilk defa heves ettim sağ taraf var solunu bulamaduk gerçekten hoşuma gitti 40 yılda bir ayna alacağım oldu ondada eşi yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------
kardeş dış görünüş olarak renkten bahsediyorum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
plakadan geçmeyebilir ...
aynadan geçmeyebilir....
en son ki boyadan dolayı şase numaralarını kapatıysan geçmeyebilir...
üstündeki yazılardan dolayı geçmeyebilir....
üstündeki yazılar orj kendi yazısı aynada takıcam plakayyıda düzelticem
şase numarası özellkle üstüne ban çektm boyanmasın diye
o basit canım çek yol
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
birde şunu duydum ön amrtisör kollarının üstündeki reflektörler olmazsa bi sorun olur mu
oh be bugün sorunsuz muayyeneden geçtim hafif kusur olarak kısa far çıktı
Ön çamurluğu ybr çamurluğumu taktın.Birde aynaları ybr takabilirsin.Güzel görünüyor.
HONDA
aynasız nasıl sürüyorsunuz anlamıyorum ayrı bir marifet gerektiriyor sanırım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bulsam küçük bi ayba takıcam benim için zor deil böyle kullanmak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)