motosikletli banka soygunu
Reklamlar
-
Fatih Fındıkzade'de Bir Banka Şubesine Motosikletle Gelen Silahlı 2 Kişi, 20 Bin Lirayı Alarak Kayıplara Karıştı.
Fatih Fındıkzade'de bir banka şubesine motosikletle gelen silahlı 2 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Polis, kafalarında motosiklet kaskı bulunan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 9.30 sıralarında Millet Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın Fındıkzade şubesinde meydana geldi. Motosikletle bankaya gelen biri silahlı 2 kişi, banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını alan soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.
Soygun haberi üzerine şubeye gelen polis, kafalarında motosiklet kaskı bulunan soyguncuları yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Polis, bankanın güvenlik kamerasını inceliyor.
(CİHAN) (Cihan Haber Ajansı)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
hırsız hırsızdır....
kullandığı araç farketmez..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
motoru çalınan arkadaşlar özellikle dikkat etmeli,genelde change motorlarla yapıyolar bunu,kısa zamanda yakalanacaklarına adım gibi eminim
-
Akileos adlı üyeden alıntı
hırsız hırsızdır....
kullandığı araç farketmez..
Motorlu olunca ancak buraya haber olabiliyor
Allah ıslah etsin ne diyeyim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
-
elbette soygun soygundur aracın önemi yok... ancak bunu medya hala anlamış değil. banka soygunu olarak vermek yerine motosikletli banka soygunu olarak başlık atmayı tercih ediyor. bu ve butip kötü haberlerde motosiklet kullanıcılarını zaten sevmiyen halk gözünde biraz daha düşürüyor malesef...
gkhnkzy banka yapı kredi değil HSCB en azından fotograf HSCBnin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
elbette soygun soygundur aracın önemi yok... ancak bunu medya hala anlamış değil. banka soygunu olarak vermek yerine motosikletli banka soygunu olarak başlık atmayı tercih ediyor. bu ve butip kötü haberlerde motosiklet kullanıcılarını zaten sevmiyen halk gözünde biraz daha düşürüyor malesef...
gkhnkzy banka yapı kredi değil HSCB en azından fotograf HSCBnin
öyle yazınca daga hızlı oluyorya birde öyle düşün bak
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
allah bildiği gibi yapsın
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
butip kötü haberlerde motosiklet kullanıcılarını zaten sevmiyen halk gözünde biraz daha düşürüyor malesef...
ben böyle bir şeye inanmıyorum artık. imrenerek bakıyorlar. geçenlerde Fatih'e gittim. tam motora bindim hareket edicem, cübbeli sarıklı bir dede geldi. elinde böyük tesbih. beni ve motoru gördü içi açıldı. durdu adam, beni izliyo yüzü gülüyo. bi selam verdim bastım gittim. aynadan baktım beni izliyor. trafikte soru yağmuruna tutanlar. yaya olup yön değiştirip motoru inceleyenler. daha neler neler...
motora güzel diyenin yakasına yapışıyorum (Maşallah de) diye
-
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
aynen ya...
buda dediğim yapı kredinin tam karşısında. bunlarada iyi olmuş, bireysel bankacılıktaki sarışın kız kredide yokuş yapıyodu bana
Cerrahpaşanın neresindesin? Bizim buralarda kırmızı 600f baya fazlada
-
edii adlı üyeden alıntı
cerrahpaşa hastanesinin alt köşesinde, küçük langa cad. ben son zamanlarda bi fındıkzade de gördüm kırmızı 600f. oda benimkinin kopyası.
-
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
cerrahpaşa hastanesinin alt köşesinde, küçük langa cad. ben son zamanlarda bi fındıkzade de gördüm kırmızı 600f. oda benimkinin kopyası.
İşallah görüşürüz bi ara
-
edii adlı üyeden alıntı
sen yeşille karıştırmışındır
:
-
-
edii adlı üyeden alıntı
Bizim burda 2 tane zx6 var biri benim diğeri sahibide nerde bilmiyor
hee senin yeşili motordan sayıyosan haftaya gel millet caddesinde ön tekeri kafana indireyim
benim motor şile yollarını bekliyor be canım
:
-
edii adlı üyeden alıntı
İşallah görüşürüz bi ara
İnşallah. özelden msj atıcam. neyse ben kaçar. eminim o meydan, çevirmelerle full motorla dolmuştur pizzacı,pideci,kuryeci falan. motordanda olduk, metroyla gidiyim en iyisi ehliyetimi alıyim emniyetten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sen yeşille karıştırmışındır
edii adlı üyeden alıntı
hee senin yeşili motordan sayıyosan haftaya gel millet caddesinde ön tekeri kafana indireyim
siz iki yeşil. kardeş kardeş geçinin yoksa kan kırmızısı 600f kokusu alıyorum
-
soygun motorsiklet ile mi? yoksa sadece kasklı kişiler tarafındanmı yapılmış, başlık yalnış anlatıyor olayı
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
HSBC Bank Fındıkzade Şubesi'ndeki soygun saat 09.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre motosikletle banka önüne gelen 2 kişi kurye gibi davranarak içeriye girdi. Silahlı soyguncular, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra veznedeki yaklaşık 15 bin TL'yi aldı. Güvenlik görevlisinin silahına da el koyan soyguncular, kapı önündeki motosikletle kayıplara karıştı.
haber sitesinden alıntı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler