Saatte 120 kilometre hız yapıyor, sürücüsü ayaklarıyla durduruyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
süpermen amca galiba tebrik ediyorum benim motor bile frenleriyle durmuyor
-
inanılır gıbı değil
-
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
-
İşte Custom Bike budur. Ama sahibi akılsız. Frensiz bisiklete bile binmem.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
yuhhhhhhhhh !
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
mobilete bak ,uçak gibi aptal cesareti bu olsa gerek,cahillikten hep bunlar,annesi babası nasıl müsade ediyor buna binmesine
-
Ne aletler yapar yurdumun insanı,helal olsun.İlerde fren sistemi de gelişir belki ama bence ağırlık yapmasın diye depo bile gözükmüyo.Sele altında bir yerde galiba.Ya da polisin tuttuğu yerde şaşal gibi bişey.Sanırım o bir idda makinesi,bir sıkımlık yani.Bu yüzden frene de gerek duyulmamış.Üstüne yatarak yarışılan bişeye benziyor.Yıllar önceden de çifteler vardı İskenderun taraflarında.Mobiletleri çift silindir yapıp yarışırlardı üstüne yatarak.Bu da onun bir alt klasmanı herhalde
-
Bu motorsiklet tamamen hız için tasarlandığından frenin ağırlık yapmasını önlemek istemişler herhalde
-
fred çakmaktaş desene
-
bu ne yaa cahillikten başka bişey değil...
-
ne bu ya insan kendini remen ölüme tercik ediyor , valla pes ne dicem .. bence böyle insanlar önce bi akil dersi almalari gerekiyor
-
güzel ve ilginç olmuş.. bende ilk böyle başlamıştım motora..
-
Moderatör (forrap)
Bende böyle bişeye hayatta binmem ama bi arkadaşımda var yerden bitme çift makine 140 civarı yapıyor ve onla yarışlara giriyorlar üstüne yatıyorlar hiç bi koruma olmadan,bi fren aksamı felan olmadan...Defalarca söyledim yaptığı şeyin saçmalık olduğunu anlatmaya çalıştım,ama ne yazık ki söylediklerimin bi faydası olmadı...Umarım bi gün asvalta yapışmış bi şekilde gazetelerde görmeyiz o genç bedenini...Gerçekten üzücü...
-
ne desem bilemedim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
-
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
nekadar hafif- okadar hızlı mantıgından yola cıkmış olsa gerek.ama helal olsun kilodan ii çalmışş
-
Aslında bu tip projeler desteklenmeli ancak güvenlik herşeyden önce gelir , iyi bir fren sistemi geliştirilmeli , ayakla olacak iş değil .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler