Saatte 120 kilometre hız yapıyor, sürücüsü ayaklarıyla durduruyor
Reklamlar
-
bakın arkadaşlar bu motor elektronık o yuzden fren agırlık yapmasın ayarsızlık olup hızı yavaslatmasın dıye kullanmamıs olabılır cunku benım yenı topladıgım motorda böle bana 1.500 mılyara mal oldu toplamak herşeyini özel getırtım ve allaha şükür hiçbir sorunu olmadan topladım 160 görüyor
bakın şimdi bu motorda fren yok ayakla durdurma derken adam ayagını sag trafta görunen elektrıge koyuyor ayak frenı gıbı kullanıyor...
Reklamlar
-
bu motoru veli göçermi yapmış.
adam malzemeden çalmış yaa
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
-
gamsiz_efsan adlı üyeden alıntı
bakın arkadaşlar bu motor elektronık o yuzden fren agırlık yapmasın ayarsızlık olup hızı yavaslatmasın dıye kullanmamıs olabılır cunku benım yenı topladıgım motorda böle bana 1.500 mılyara mal oldu toplamak herşeyini özel getırtım ve allaha şükür hiçbir sorunu olmadan topladım 160 görüyor
bakın şimdi bu motorda fren yok ayakla durdurma derken adam ayagını sag trafta görunen elektrıge koyuyor ayak frenı gıbı kullanıyor...
Biz istediğimiz kadar tehlikeli bulalım, kızalım, polis tedbir alsın,
bu işe ilgi azalmıyor demekki, bu çocuklara pist yapsalar onlar da
yarışacak yer bulsa.
gamsiz_efsan adlı üyeden alıntı
Cahilliğime verin "sağ tarafta görünen elektrik" nedir, anlamadım?
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
Mersin İl Temsilcisi
maviergün adlı üyeden alıntı
Biz istediğimiz kadar tehlikeli bulalım, kızalım, polis tedbir alsın,
bu işe ilgi azalmıyor demekki, bu çocuklara pist yapsalar onlar da
yarışacak yer bulsa.
Cahilliğime verin "sağ tarafta görünen elektrik" nedir, anlamadım?
ben de ben de ben de....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Neymiş bu elektrik hakkaten?
Üç boyoz bir kola
-
Arkadaşın ayakları 45-46 numara vardır heralde yoksa nasıl duracak?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
Abi sen 30'la giderken bisikleti durdurmaya çalış bakalım ayağınla duruyor mu..?
Üç boyoz bir kola
-
AA!! benim eski motordan bu
-
Hehehehehe Ne İnsanlar Varyaa...
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
Kontrolsüz güç güç değildir.
[FONT="Times New Roman"][B][COLOR="DarkOrchid"]KULLANMADIĞINI KAYBEDERSİN[SIZE="4"][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
-
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
hortlamış ama buraası yinede yazalım bu türden hala varsa aramızda allah akıl fikir versin ne diyelim akılsısız başın cezasını anaalar balar çekiyor bu akılsıszlarda görmüyor
-
-
Frensiz bisiklete çok bindim ama 120 km hıza çıkan ve freni olmayan bir şeye asla binmem..
-
-
Allah Muhafaza. Ama Kışın Mantıklı Olabilir Ayakları Isıtmak Amaçlı Sürtüne Sürtüne
Sadece sürerim
-
Adamın kafa böyle birşeye çalışıyor da, frensiz yola çıkmama konusunda düşünemiyor bile. Bir çocuğa çarpsa ne olacak???
-
yazıkkkii ki birşey olmadan polis durdurmuş
-
kendi tasarımıdır kesin ama fireni unutmuş olmalı durma ihtiyacı yokmuş her halde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler