geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hem annemize hemde motorcu arkadaşa da.. "okan4037 ve aye" arkadaşların dediklerine de aynen katılıyorum..Herkese kazasız belasız sürüşler
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hem annemize hemde motorcu arkadaşa da.. "okan4037 ve aye" arkadaşların dediklerine de aynen katılıyorum..Herkese kazasız belasız sürüşler
Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım
Geçmiş olsun allah acıl sıfalar versın annenıze...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Geçmiş olsun annenize acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun öncelikle.Şikayetinizi geri çekerek iyi yaptığınızı düşünüyorum,çarpan motorcu gerekli dersi yaşadıklarından almıştır bence.
geçmişolsun çok üzüldüm ya tcık tcık tcık
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Çok çok geçmiş olsun.. Okudukça sevindim. sevindim derken.. Hem kazanın nazaran tehlikesiz şekilde oluşması, hem annenizin iyi olması, hem de affedebilme büyüklüğünü gösterebilmeniz çok sevindirici.
İnşallah valideniz çabuk iyileşir, umarım daha kötülerinin olmasını engellemeye de vesile olur bu kaza. Acemiyken trafiğe çıkmak gerçekten doğru değil. Kendi hayatın bir yana başkalarının da hayatını tehlikeye atıyorsun. Biraz daha bilinçli olması lazım özellikle bizim gibi 2 teker kullanmaya heves eden insanların.
Ben de ne yazık ki acemiyken daha ilk ışıkta tek tekere kalkıp o hızla bir de kaldırıma çıkmıştım. karşımdaki kadını görünce ne kötü olmuştum.. sonrasında motor bir yanda ben bir yanda. yazık o hanım soruyor iyi misin diye bana, ben ona soruyorum asıl siz iyi misiniz diye. neredeyse kadına sarılacaktım kusura bakmayın diye. sonradan çok düşünmüştüm ne düzgün insanmış diye. öyle ya kaldırımda yürüyor, bir anda kaldırımda tek tekere kalkmış bir dangılı karşısında buluyor, dangıl üzerine doğru geliyor, şans eseri dangıl bir yana yatabiliyor ve çarpmıyor kendi yapışıyor yere.. hatun da karşıdakinin dangıllığına rağmen korkusunu unutup onun iyi olup olmadığı konuşunda endişeleniyor.
İşin içine insanın sevdiği girince daha kötü. kendi başına birşey gelse umursamaz insan. ama sevdiğinin başına birşey geliyorsa ve o anda bir şey yapamıyorsan çıldırıyorsun ister istemez. birinde de valideyi bekliyorum aşağıda. sağolsun dikkatsizce evin önünde parketmiş arabaların arasından çıkıp yola fırladı, gelen kurya arkadaş son anda farkedip yatırdı motosikleti. kendi de motosikleti de valideyi sıyırıp geçti. arabadan hemen inip önce adamı payladım, bir yandan da ona yardım ederken.. kuryesin alışkın olman lazım park etmiş araçların dibinden gidilirmi, nerede öğrendin sürmeyi diye. yazık adamcağız da bir şey diyemiyor. bu sefer iyice utandım adamın üstünü başını çırptım. adamcağız gidince hedef valide önce tatlı sözlerle annecim niye dikkat etmiyorsun dedim, arabaya bindirince de açtım ağzımı yumdum gözümü.. tövbe etmiştir sanırım onca laftan sonra, bir daha yolu kontrol etmeden adımını atmamaya sokağa.
Geçmiş olsun,umarım anneniz biran önce inşallah sağlığına kavuşur
Eyvallah, evvel Allah diyerek herkese tekrar, tekrar teşekkür ederim, sağ olun var olun.
Sizlere ve sevdiklerinize toz dahi değmesin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Yüce abim, büyük geçmiş olsun.. eski sihhatine çabucak kavuşur inş..
abi çok geçmiş olsun, benimde 80 yaşındaki babama ters yönden gelen bir motorcu arkadan çarpmıştı, kafasını kaldırım kenarına vurup yarmıştı, allahtan dikişle atlatmıştık ....
büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun
baldırı iyidir inşallah . çok gecmıs olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Geçmis olsun abi. ins yakın bir zamanda eski sağlığına kavusur.
MuraD THSDLN
Çok geçmiş olsun.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
abı buyük geçmiş olsun umarım annemız bır an önce sağlığına kavuşur .Motorcu arkadaşa karşı aldığınız karar tartışılır ama sizin düşüncenız ve tavrınız tarışılamaz ince duygulu bır tavırla hareket etmişsiniz tebrık ederım .İnşallah o arkadaşta bunu anlamış olurda başka kazalara sebep olmaz
Çok büyük geçmiş olsun
Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)