sayın mt üyeleri trafikte sıkıştırılma ile ilgili okuyalım
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
trafikte sıkıştırıldınızmı yada sıkıştırılmak üzeremisiniz en yakın uygun noktada güvenli bir şekilde sağa çekiyoruz direk 155 i arıyoruz ve diyoruz ki şu plakalı şu renk mark model araç ile sürekli sıkıştırılmak sureti ile trafikdte seyredemediğimden dolayı şuarda motorumu sağa çektim araçtn şikayetçiyim ekiplere plaka anında yayılır ve cezası kesilir noldu bir magandayı yakalatmış olduk biz bu işi sıkı tutarsak sıkıştırılmaları ve başımız gelcek oln olylrı azami olarak önlemeye başlamış oluruz lütfen üşenmeyelim yapalım bi yerden başlamış olalım ben artık sıkıştırılmadan dolayı kaza yapma korkusu ile motorsürmek istemiyorum yha siz sayın üyeler
Reklamlar
-
Sahi işe yarıyor mu? Özellikle hanım motosikletçiler için çok önemli.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
polisler bize ters davranıp iyice sinirimizi bozmasınlar
-
trafikte önemsenmeyen motor sürücülerinin yunusları bilmem ama polislerinde pek önemseyecegini sanmıyorum
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
Ciddi bir şekilde telefon ederek arkadaşın yazdığı gibi şikayette bulunursak polisin cevap vermeme ya da tepki vermeme gibi bir lüksü yok..
Yeterki sistemi işletelim..
Çok yerinde bir paylaşım
-
İşe yararsa anında dediğini yaparım ararım hemen ;)
-
Bu ihbardan sonra GEREGININ YAPILDIGINI NASIL KONTROL EDEBILECEGIZ ?
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
trafikte sıkıştırıldınızmı yada sıkıştırılmak üzeremisiniz en yakın uygun noktada güvenli bir şekilde sağa çekiyoruz direk 155 i arıyoruz ve diyoruz ki şu plakalı şu renk mark model araç ile sürekli sıkıştırılmak sureti ile trafikdte seyredemediğimden dolayı şuarda motorumu sağa çektim araçtn şikayetçiyim ekiplere plaka anında yayılır ve cezası kesilir noldu bir magandayı yakalatmış olduk biz bu işi sıkı tutarsak sıkıştırılmaları ve başımız gelcek oln olylrı azami olarak önlemeye başlamış oluruz lütfen üşenmeyelim yapalım bi yerden başlamış olalım ben artık sıkıştırılmadan dolayı kaza yapma korkusu ile motorsürmek istemiyorum yha siz sayın üyeler
çok doğru söylüyosun birdahada aynı şeye cürret edemez.
-
Arkadaşlar bazı üyelerimizin bilmiyorum artık ya kasıtlı yada şartlı bir yaklaşımını görüyorum. Burada değerli arkadaşımız çok önemli bir konuya temas etmiş bakıyorum bazı arkadaşlarımız hemen polis ters davranmasın şöyle böyle yapmasın gibi şeyler yazıyor. Yok böyle birşey sizin arayıp yardım istediğiniz telefon 155 polis imdat hattı. Buraya yapılan tüm ihbarlar eksiksiz kayıt altına alınıyor. 155 polis imdat görevlileri o ilin En büyük Amiri adına görev yapıyor ve her aldığı ihbar ile ilgili polise telsizle ihbarı bildirip neticeden de bilgi istiyor. İşin savsaklanması gibi bir durum söz konusu dahi olamıyor böylece. İhbarın sonucunu da öğrenmek istiyorsan bilgi edinme kanunu dahiline e-mail ile bilgi istiyorsunuz ve sizin gönerdiğiniz isteğe cevap veriliyor. Tabiki sonuç alıyorsunuz. Hern trafikte zor durumda kalan arkadaşlarımız neme lazımcılık yapmasın ve arkadaşımızın belirttiği gibi çeksin sağa ve telefon etsin bence. yoksa bu gibi insanlar artacak azalmayacak. Hergün örnek,10 kişi motor alıyorsa 100 kişide araba alıyor. maganda yüzde olasılığı daha fazla ancak bu şekilde engelleyebiliriz bence. tşk
-
k.bakma ama işe yaramaz ya he deyip geçerler yada başka işinmi yok derler telefonum çalındı iki dükkan yanımda ekip otosu vardı gittim çalan kişinin ismini bile verdim adam telsizle anos bile etmedi etseydi 5 mahale ötede yakalanırdı çalan kişi
-
geçen gün taksim dolmuşu abuk sabuk hareketlerle (bende önde yolcuyum) artistlik yaparak gece gece yüreğimizi defalarca ağzımıza getirdi iner inmez polisi aradım plakayı verdim polis sağolsun ilglilendi ve detaylı sorular sordu sonrasını tahmin edebiliyorum..
trafikte kimse kimsenin hayatını tehlikeye atamaz, 1 sapağı kaçırdıysan ileridekinden gireceksin. en sağdan en sola dalmayacaksın yolu bilmiyorsan direksiyona geçmeyeceksin !!!!
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Polis ve diğer güvenlik kuvvetlerinden ya iyi tanımadığımız ya da kulaktan dolma hadise ve abartılar nedeni ile hep uzak durmaya gayret ederiz...ön yargılı olmayın arkadaşlar.Ben işe yaradığını biliyorum
Fırsat buldukça muhabbet bile edin onlarla gerçekten çok şey öğrenebilirsiniz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
csem66 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bazı üyelerimizin bilmiyorum artık ya kasıtlı yada şartlı bir yaklaşımını görüyorum. Burada değerli arkadaşımız çok önemli bir konuya temas etmiş bakıyorum bazı arkadaşlarımız hemen polis ters davranmasın şöyle böyle yapmasın gibi şeyler yazıyor. Yok böyle birşey sizin arayıp yardım istediğiniz telefon 155 polis imdat hattı. Buraya yapılan tüm ihbarlar eksiksiz kayıt altına alınıyor. 155 polis imdat görevlileri o ilin En büyük Amiri adına görev yapıyor ve her aldığı ihbar ile ilgili polise telsizle ihbarı bildirip neticeden de bilgi istiyor. İşin savsaklanması gibi bir durum söz konusu dahi olamıyor böylece. İhbarın sonucunu da öğrenmek istiyorsan bilgi edinme kanunu dahiline e-mail ile bilgi istiyorsunuz ve sizin gönerdiğiniz isteğe cevap veriliyor. Tabiki sonuç alıyorsunuz. Hern trafikte zor durumda kalan arkadaşlarımız neme lazımcılık yapmasın ve arkadaşımızın belirttiği gibi çeksin sağa ve telefon etsin bence. yoksa bu gibi insanlar artacak azalmayacak. Hergün örnek,10 kişi motor alıyorsa 100 kişide araba alıyor. maganda yüzde olasılığı daha fazla ancak bu şekilde engelleyebiliriz bence. tşk
misafirliğe gittiğimiz anneannemde iken saçma bir sebepten mahalledeki çingeneler ellerine ne geldiyse toplayıp bizim eve saldırıyolardı, korktum haliyle, 155i aradım hemen, sonuç : kimse gelmedi. dünya iyisi anneannem bile bulduğu tuğlayı birinin kafasında kırmak zorunda kaldı canını kurtarmak için, dayımın oğlu birini bıçakladı, vsvs
bu sadece başımdan geçen bir örnek, olumsuz düşünmem normal sanırım
(karakol eve yürüyerek 3dakika uzaklıktaydı birde)
-
Özer adlı üyeden alıntı
Polis ve diğer güvenlik kuvvetlerinden ya iyi tanımadığımız ya da kulaktan dolma hadise ve abartılar nedeni ile hep uzak durmaya gayret ederiz...ön yargılı olmayın arkadaşlar.Ben işe yaradığını biliyorum
Fırsat buldukça muhabbet bile edin onlarla gerçekten çok şey öğrenebilirsiniz
+1 ........
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
csem66 nikli arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
-
t.madde adlı üyeden alıntı
k.bakma ama işe yaramaz ya he deyip geçerler yada başka işinmi yok derler telefonum çalındı iki dükkan yanımda ekip otosu vardı gittim çalan kişinin ismini bile verdim adam telsizle anos bile etmedi etseydi 5 mahale ötede yakalanırdı çalan kişi
Kusura bakma ama buna kesinlikle i nan mı yo rum Hırsızlık ihbar edeceksin hatta hırsızın adını vereceksin ve Polis hareket etmeyecek ya yalan söylüyorsun ya da olay anlattını gibi cereyan etmedi ve Polisi ikna edemedin telefonun çalındığına.
Benim arkadşımın telefonu çalındığında (hırsız belli değil) hemen tutanak altına aldılar
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Valla istisnai örnekler olabilir ama genel olarak polisler zamanında geliyorlar. Bizim mahallede bir sapkın çocuk, neredeyse babasını bıçaklıyordu. Polisi çağırdık. 2-3 dakikada geldiler. Arkadaşın sunduğu öneri bence çok mantıklı.
-
155 arayalım, işe yarama ihtimali var. 155 e açılan telefonlar telefonu açan polisin ikna olup olmamasına göre değerlendiriliyor. adamın kafasına yatarsa ihbarı değerlendiriyorlar. yoksa sallıyorlar. denemesi bedava. telefona çıkan polisin insafına kalıyorsunuz. bunu da deneyebilirsiniz.
-
raven71 adlı üyeden alıntı
155 arayalım, işe yarama ihtimali var. 155 e açılan telefonlar telefonu açan polisin ikna olup olmamasına göre değerlendiriliyor. adamın kafasına yatarsa ihbarı değerlendiriyorlar. yoksa sallıyorlar. denemesi bedava. telefona çıkan polisin insafına kalıyorsunuz. bunu da deneyebilirsiniz.
işte bu yüzden sinir oluyorum. polisin insafına neden kalıyor bu iş. adamı ikna etmeyemi çalışıcaz birde. her ihbarı gerekli yerlere ulaştırmak zorunda değilmi bunlar.
-
Şimdiye kadar her zaman uyguladığım yöntemdir. Her seferinde polis ilgilenmiştir. Özellikle olay olur olmaz aramanızda fayda var. Aracın hangi yöne gittiğini sorar ve "tamam beyefendi aracın gittiği yöndeki ekiplere bildireceğiz deyip kapatırlar" Ama sonrasında ne olur bilemem. Hatta eğer araç şirket aracıysa şirketin e-mail'ini bulup olayı anlatan email atarım. Bir kez böyle bir email sonucunda bizzat firma sahibi tarafından aranmıştım. Kendi araç gps kayıtları ile anlattıklarımın uyuştuğunu, sürücüyü uyardıklarını söylemiş ve özür dilemişti.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler