Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Polisler çevirdi acil yardım!!

REKLAM ALANI

arkadaslar sabah motorla işe giderken polis ekibi çevirdi(trafik polisi değil)motoru sıfır almıştım. Ruhsatı çıkarmadım. ehliyetde yok plaka zati yok.Kimliğimi aldılar takıp et dediler. otoparkta bağladılar. motorun şase nosundan trafiğe herhangi bir kayıt bulunamadığını tespit ettiler.Neyse tutanak tuttular ehliyetsiz ruhsatsız vs.vs gibi yazılar yazılı bir tutanak imzaladım.Bana ruhsatını çıkar motorunu al dediler.En son bana bir kağıt verdiler. ARAC TRAFIKTEN MEN TUTANAĞI yazılı bir kağıt.Pazartesi bu kağıtla adliyeye git ceza kesecekler dediler.Saldılar beni.Ben şimdi motordan umudu kestim almasamda olur pahalı bişe deil zaten.Tek derdim ceza yememek adliyeye gitmesem sıkıntı yaşarmıyım? Lutfen yardım edin arkadaslar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Sıfır aldığınız motordan vazgeçiyorsunuz yani?
    Ruhsat yok: 548 tl
    Ehliyet yok: 270 tl
    1 ay hapis(paraya çevrilir): 30x20=600 TL
    toplam: 1418 TL Ceza

Mahkemeye katılmazsanız ya gıyapta yargılayıp cezanızı keserler ya da polis nezaretinde getirilmeniz yönünde karar çıkartırlar. Polis bir akşam alıp gelir alır sizi mahkemeye kadar birde nezarette yatarsınız. Ceza yememek gibi durumunuz yok yani.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    eee ama sende haketmişsin yani.kesin kask ta yoktur.cezada yersin tabi ehliyetin yok.yani seve seve gideceksin....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Of,of,of zaten ehliyetin yok birde buna rağmen altındaki motorun ruhsatı,plakasıda yok ve bunlara rağmen trafiğe çıkıyorsun
    Yahu ne cesaret arkadaş

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    nerde oluyor bu olay? herşey tamam yer mekan il ilçe köy kasaba mechul
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    hocam ne kullanıyorsun ?
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Savunulacak yada tutunacak hiçbir dalın yok.

Açıkçası üzüldüğümü söyleyemeyeceğim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    ehliyet yok, ruhsat yok, plaka yok. Böyle konunun da yok olması lazım.

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    geçmiş olsun cezayı 15 gün içerisinde ödemeye bak cezanın %15 gbi bişi iniyor borçmu alıcan napçan kesinlikle bi an önce öde
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    yazik, yazik..
    First Day Of My Life

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Burda bahsi geçen olay ve kişi gerçek dışıdır.. der ya filmlerin başında..

Haketmişsin ama..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    tiger 150
    bende motoru yenı aldım 2. el plakası filan değişti . ruhsatı yaptırdım bana öyle bir gün verdılerklı 10 gun sonra gel ruhsatı al dedıler ben sımdı 10 gun boyunca napım işemi gitmim ? plaka muhurlenmedı ruhsat alırken muhurlenıcekmıs . ? mecburen ben biniyorum ama sadece işe gidip geliyorum onun dısında kullanmıyorum ruhsatı teslım alana kadar gezmicez artık . plakayı deldırmedım muhurlenıcek dıe birde devletin yaptıgı böle bişi var :(

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı istila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende motoru yenı aldım 2. el plakası filan değişti . ruhsatı yaptırdım bana öyle bir gün verdılerklı 10 gun sonra gel ruhsatı al dedıler ben sımdı 10 gun boyunca napım işemi gitmim ? plaka muhurlenmedı ruhsat alırken muhurlenıcekmıs . ? mecburen ben biniyorum ama sadece işe gidip geliyorum onun dısında kullanmıyorum ruhsatı teslım alana kadar gezmicez artık . plakayı deldırmedım muhurlenıcek dıe birde devletin yaptıgı böle bişi var :(
    devletimiz böyle işte.

izmitteyken ehliyetimi aldıktan sonra hemen istanbula gidip motoru alıcaktım.
    trafiğe gittim, normalde aynı gün veriyolarmış ehliyeti ama hedehödö oldu dediler, 2 gün sonra gel dediler, ailemin yanına ve motoru almaya istanbula gidiceğime 2 gün boşboş izmitte kaldım, neyse ehliyeti aldım, hemen otobüse bindim istanbula gittim, noter satışını yaptık, bu seferde ruhsatı çıkarma işlemi için bekle dur. saçma sapan bir şekilde dünyanın masrafını yaptırıyolar, oraya buraya para ödetiyorlar ama yinede hakettiğin halde aracına binemiyosun, yakalanıncada suçlu oluyorsun. illa o formalite kağıtlarını alıcaksın. ülkem niye böyle iğrenç bir yer anlamıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    tiger 150
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devletimiz böyle işte.

izmitteyken ehliyetimi aldıktan sonra hemen istanbula gidip motoru alıcaktım.
    trafiğe gittim, normalde aynı gün veriyolarmış ehliyeti ama hedehödö oldu dediler, 2 gün sonra gel dediler, ailemin yanına ve motoru almaya istanbula gidiceğime 2 gün boşboş izmitte kaldım, neyse ehliyeti aldım, hemen otobüse bindim istanbula gittim, noter satışını yaptık, bu seferde ruhsatı çıkarma işlemi için bekle dur. saçma sapan bir şekilde dünyanın masrafını yaptırıyolar, oraya buraya para ödetiyorlar ama yinede hakettiğin halde aracına binemiyosun, yakalanıncada suçlu oluyorsun. illa o formalite kağıtlarını alıcaksın. ülkem niye böyle iğrenç bir yer anlamıyorum
    birde öyle bir durumki trafik tesçilde her bölüme 3 er vezne vermısler ama sadce 1 er tanesı calısıyor ve gunde 200 kısının işlemını yapıyorlar . numara alamayan bir sürü kişide evine geri dönüyor .

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    adam yazıp kaçmış aga eminim şifresinide unutmuştur
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Valla hiç üzülmedim bilakis iyi olmuş.
    Olayın sevindirici yanı ise;
    Genelde sürücü belgesi olan birini çağır motosikleti götürsün der polis memurları ancak görüyorum ki direk çekmişler bu durumda...çok iyi.
    Uygun sürücü belgesi ve araç evrakları olmadan trafikte bulunma hakkı olmayan herkese bu uygulama yapılmalı...
    Bakın nasıl arınacak trafik akılsızlardan
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hiç üzülmedim bilakis iyi olmuş.
    Olayın sevindirici yanı ise;
    Genelde sürücü belgesi olan birini çağır motosikleti götürsün der polis memurları ancak görüyorum ki direk çekmişler bu durumda...çok iyi.
    Uygun sürücü belgesi ve araç evrakları olmadan trafikte bulunma hakkı olmayan herkese bu uygulama yapılmalı...
    Bakın nasıl arınacak trafik akılsızlardan
    o dediğin a2 ehliyeti yoksa oluyor.adamın plakası ruhasatı yok.Bu şekilde çağır alsın birini diyen polisten şüphe edilir asıl
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o dediğin a2 ehliyeti yoksa oluyor.adamın plakası ruhasatı yok.Bu şekilde çağır alsın birini diyen polisten şüphe edilir asıl
    Pardon ben kendimi pek iyi ifade edememişim
    Doğru yazmışsın,sürücü belgesinin yetersiz olması halinde yetkin birinin gelerek almasını söylerler...aynen katılıyorum..teşekkürler
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Geçmiş olsun. Yapicak pekbişey yok. Hatta hiçbişey yok.. Kusura bakma ama cezani ödeyeceksin
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    geçmiş olsun.. eminim pişmansındır, yapacak birey yok bence o cezay verirler.
    eminimki akıl veren arkadşlarımızdan başka bu olaylar hakkında bilgisi olan arkadaşlarda yazacaktır..
    tekrar geçmiş olsun..
    Yeni yine yeniden

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler