motorcu48,
haklıyım tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------
Bu adamın trafikte teker yapmasını desteklerim
Bu adamın ise boş yolda bile (sahilde, kumda, tarlada, ovada) teker yapmasına karşıyım
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
hatta 2. videodakinin bırakın tek tekerine, motosiklet kullanmasına bile karşıyım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------
bir gün beni anlayan insanlar çıkacak. o günleri sabırla bekliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------
mavibuz link için teşekkürler.
http://www.motosiklet.net/forum/dige...otosiklet.html
bakınız beni anlayanlar bu dünya üzerinde mevcutmuş.
bilim adamları bilinçli tek tekerin tehlike olmadıgının farkındalar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
mavibuz link için teşekkürler.
bakınız, beni anlayanlar bu dünya üzerinde mevcutmuş.
bilim adamları bilinçli tek tekerin tehlike olmadıgının farkındalar.
Şindi teker yassahmıymış, yapmıyalım mı
GKN MOTORS
al bak o zman bizim gururumuz tek teker arifede bak gör bir profosyonelin haline
http://www.youtube.com/watch?v=V20MesSOV7U
Mustafa Kemal Atatürk
arif iyi bir tekerci fakat çok iyi değil. ayrıca gururumuz felan demişsin, yarışmalara girip derece yaptı da bizim mi haberimiz yok...
şimdi ben de bir video koyacam o zaman trafikte motosiklet kullanmayı yasaklasınlar
Teker serbest
ön kaldırmak zinhar suç
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Ben bu ara kaldıramıyorum, neden dersiniz, haydar hoca okuyomu topici
GKN MOTORS
hahah arif iyi bir tekerci olupta düşüyorsa demekki arif kadar iyi olmayanlar hiç yapmamalı.gururumuz dedim çünkü sadece bir türk motosikletçi olarak motorla o şovları bize gösterdi ve bir yabancıda bunu izlese demekki türkiyedeki motosiklet bilinci olarak geride olmadığımızı onlarada göstermiş oldu dolayısıyla varmı arif gibi tanınan biride hiçe sayabiliyorsun.
sana ne desek boş çünkü anlayamazsınki verdiğim örnekten idrak edememişsin. tek teker ustası bile düşüyorsa demekki trafikte bu haraketlerin yasak olması doğaldır savunulamaz sadece trafik dışı alanlarda gösterisi yapılabilir.galiba yaşının verdiği bir olgunsuzlukla karşı karşıyasın
Mustafa Kemal Atatürk
Bu iş nasıl öğrenilir? Bir kursu falan var mı?
ben burdaki yorumların tamamını okuyunca trafik polislerinin işlerini hiç bir şekilde düzgün yapmadığını düşünüyordum ama bu sefer emin oldum o polisin yerinde olsam teker yapan arkadaşı kesinlikle uyarmazdım
önce tehikeli araç kullanmaktan 2. olarak trafiği tehlikeye sokmaktan cezayı kesinlikle basardım ki ben bunu açık şekilde söylüyorum bu kuralları uygulamayı polisin insiyatifine bırakmak çok büyük bir suçtur polise insiyatif kullandırılmamalıdır gördüğün yerde gereği ne ise yap diye emir verilmelidir
ben her gün trafikte kendini pilot sanan artistlerin ve polisin insiyatif kullandığından güç alan (polis nasılsa salıyo diyen) insan benzeri yaratıkların benim hayatıma kastetmesinden bıktım ve usandım her gün adam 3-4 olası kazadan zar zor kurtulur mu arkadaş yaf en sağdan 30 la giderken adam gelip senin önüne ani kırıp dururmu adam gelip seni sıkıştırırmı yaf gerizekalı scuter veya küçük cc motorlu seni görüp sana hava atacam diye sana sıfırdan geçip düşürmeye çalışırmı arkadaş
polis hiç bir şekilde musamaha göstermemelidir bence hiç kimsenin gözünün yaşına bakmamalıdır zira benim ve diğer motorcu arkadaşlarımın canı bir kaç kuruşluk ceza parası değeriyle kıyaslanamayacak kadar değerlidir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
"Bir kere delmekten bir şey olmaz"
"Benim memurum işini bilir"
"Semra hanım şöyle hareketli bir müzik koyun" deyip otobanda 170'le gitmek.
"8 tane araca yanlış parktan ceza yazdım. Araçlardan biri il emniyet genel müdür yardımcısınınmış. Sivil plaka takılmış o gün. Trafik şubeden karakola, masa başına atandım ve hakkımda görevi suistimalden dava açıldı"
"Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Sürdürürüm lan seni"
Bunlarda Türkiye gerçeği...
atalar boşuna dememiş.
"Balık baştan kokar"
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)