Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cbr 125 eksantirik mili

REKLAM ALANI
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    arkadaşlar umarım düzgün yazmışımdır..cbr 125 eksantrik mili ne kadardır.yada uygun bulabileceğimiz tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    eksantirik bir konu,
    b.evler Fatih Kılıçlı'ya sor, ama öncelikle servisten fiyat al çıkma parçaların nereden geldiği ve durumu mechul.

Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

ıstanbulda degılım burdakı servıste yok yaklasık 350 tl gıbı dedıler

Motosikleti
    iki teker
    motosikletin kalbi sayılan parçalardan bir tanesi 350 tl çok ama olmazsa olmaz, internetten iyice araştır derim

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Ne olmuş egzantrik miline? Motorun kaç km de?
    GKN MOTORS

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana motor hastahanesi açalım

Motosikleti
    YAMAHA MT

35000 km de sanırım arkadasın motoru satlıkda almaya nıyetlendım motor biraz sesli çalışıyor,sanki metal metale değiyor gibi,piyano falan dediler ama onu hallederiz dediler.grenajlardada ufak tefek catlak kırık vs var bunlarıda ekleyınce fıyat uygunmu onu arastırıyorum.

seannnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    35000 km de sanırım arkadasın motoru satlıkda almaya nıyetlendım motor biraz sesli çalışıyor,sanki metal metale değiyor gibi,piyano falan dediler ama onu hallederiz dediler.grenajlardada ufak tefek catlak kırık vs var bunlarıda ekleyınce fıyat uygunmu onu arastırıyorum.
    egzantirik zincir sesi de olabilir. cbr 125lerde kronik imiş

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana motor hastahanesi açalım
    Gün gelir onuda açarız
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 125 bu km de egzantrik ağrızası yapabilecek bir motor değil, acaba sen egzantrik zinciri yerine egzantrik mili yazmış olabilirmisin?
    Ki öyleyse 125 cc bir motor bu km de egzantrik zinciride uzatmaz muhtemelen otomatik gergi ile alakalı bi sıkıntı vardır, sıfır orjinali ile değişim sorunu ortadan kaldırıcaktır
    GKN MOTORS

Motosikleti
    YAMAHA MT

Gün gelir onuda açarız

Cbr 125 bu km de egzantrik ağrızası yapabilecek bir motor değil, acaba sen egzantrik zinciri yerine egzantrik mili yazmış olabilirmisin?
    Ki öyleyse 125 cc bir motor bu km de egzantrik zinciride uzatmaz muhtemelen otomatik gergi ile alakalı bi sıkıntı vardır, sıfır orjinali ile değişim sorunu ortadan kaldırıcaktır
    valla ben pek anlamam uygun bır cbr 125 vardı hafif masraflı grenajları catlak falan ama benım ıcın motor önemli motorda normal cbr 125 den fazla seslı calısıyordu pancar motoru gibi(belkide bana öyle geliyor daha önce hic cbr 125 binmedim hyosung 250 r vardı sattım yaza maksat şehir içi ayagımı yerden kesecek motor bakıyorum.bütçe cok sınırlı bu aralar hyomu tekrar alamam) ve sesi bana sanki metal birbirine carpıyormus gıbı geldi arkadasım yagını değiştirriz siboplarıda ayarlarsan düzelir dedi çünkü daha önce motor bakıma girmiş bende bu fıyata alınırmı yoksa üstüne ekleyıp biraz daha mı düzgün bir cbr 125 alayım diye sizlere danışıyorum.resım yok olsa koyar daha detaylı bılgı verırdım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler