Keşke ay'da yaşayabilsem...işkembeden dolma söz ve yargılamaları okumaktan bıktım artık...
Tarih mi dedin?
1948 yılında İngiliz hava kuvvetlerinde sadece gece bombardımanlarına katılan ve savaş sonrasında Hells Angels motosiklet klubünü kuran pilotlardır.
Hells Angels'ın HALA geçerli olan ana felsefesi:
- Asla çocuk,kadın ve hayvanlara el uzatma.
- Asla ırkıçılık yapma.
- Asla uyuşturucu tüketiminde bukunma ve ticaretini de yapma.....
Bu liste böyle uzayarak gitmekte.
Amerikada bulunan Hells Angels tam almıyla kuruluş amacının dışına çıkmış,kontrolünü kaybetmiş bir kol...Amerikanın Kuzeyi ile Kanda güneyinde bulunan bazı yerleşim bölgeleri adeta onların ekinde ve Polis dahi bir yaptırıma sahip değil.
Kadın ticareti,ve uyuşturucu dan her yil 400 milyar dolarlık rant sağladıkları kayıt edilmiş (aralarında 7 yıl bulunan bir ajanın tespitlerine dayanarak sağlanan bilgilerdir)
Ancak ben ALMANYA da bulunan Hells Angels'dan söz ettim.Hells Angels ve Bandidos un kendilerinden başka kimseye zarar vermediklerini savunuyorum.
Avrupanın her kanun ve kuralını yeri geldimi ne yere ne de göğe sığdıramayanlara soruyorum, Hangi grup ya da çete olursa olsun avrupanın neresinde uyuşturucu ticareti,gasp ve soygun yapıyormuş? Yapabilir mi?
Sıradan çıkan ve münferit olaylara karışanları bir kaç bin kişiye mal edemezsin!!
önce kapının önünde (yani Türkiyede) üç kuruş için gasp edilen hatta öldürülen isan sayılarına bir bak
bunlar Hells Angels ve Bandidos'ların yaptığından on gömle daha öte....
Tekrar yazıyorum; münferit olayları genellemekten vaz geç/in artık.