Arkadaşlar bu Cbr125 kaç basıyo..
Bide ben arka lastiği kalınlaştırmak istiyorum daha kalın lastik olmuyomu..
Pardon yanlış topiğe yazmışım
Arkadaşlar bu Cbr125 kaç basıyo..
Bide ben arka lastiği kalınlaştırmak istiyorum daha kalın lastik olmuyomu..
Pardon yanlış topiğe yazmışım
ferrarinin sesini dinlerken adeta kendimden geçtim top speed de bilemem ama hızlanma konusunda busayı delik deşik ediceğine eminim 1 trilyonluk alet =)) kadrandan bakıcak olursak inanılmaz bir hızlanma var
abi o Ferrari'nin sesi ne öyle ya aşık oldum resmen
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
böyle bi başlık açılmayı baya olmuştu özlemişiz
evet F1 şanzıman olduğu için viteslerle oyuncak gibi oynuyo adam deliricem gaza geldim
7 saniyede 60'tan 270 km hıza çıkıyor ... kendi arabam olsa bu kadar ballandıra ballandıra anlatmam herhalde ama çok fena bisi yaaa , bizim araba 10 saniyede 100 kmye zar zor çıkıyor
http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Hayabusa
0 - 300 10 sn altında.
0-300km/s sürate mi 10 saniyenin altında çıkıyor ?? yoksa 300 metreyi mi 10 saniyenin altında alıyor ?
Boşver bunları en hızlısı bugatti veyron.Bakın nasıl r1 le eyleniyor bugatti veyron 407 km/h hıza çıkabiliyor
HONDA
bugatti de fena bi araba ama ferrarinin ivmelenmesi daha çabuk ...yani videolardan gördüğümüz kadarıyla : )
buyrun dediğin videoyu yavas gidiyo diye eklememistim : ) baska bisi bul ...
Biraz ararsan aynı videonun dip gaz gideninide bulursun. hatta dur bulayım
Bütün hayabusalar böyle gidemez turbo takılanlarda bu kadar ivmelenme olur.Bu videodakide turbolu hayabusa.Siz genede oynanmış hayabusa diyosanız alın size kralı 500 hp hayabusa.
HONDA
başa baş gider bence, ki bu hayabusa kesin modifiyeli flndır ... ferraride mod yoktur eğer sahibi antepli diilse : )
1 Ferrari 458 italia = x Suzuki GSX1300R
Yukarıdaki denklemde X değeri kaç olmalıdır?
hala mı kıyaslıyosunuz tekrar söyliyim trilyonluk aletler bunlar yapmayın etmeyin:D zzr 1400 le kıyaslıyalım bunların yerine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)