Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motor Sürerken Akliniza Gelen Psikopat Düşünceler

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    Çok garip bir ruh haliniz varmış.
    Benim bu tür şeyler hiç aklıma gelmiyor açıkçası. Sizlerle yüzyüze sohbet epey keyifli olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok garip bir ruh haliniz varmış.
    Benim bu tür şeyler hiç aklıma gelmiyor açıkçası. Sizlerle yüzyüze sohbet epey keyifli olur.
    katılıyorum dostum sana arkadaşları 2 aspirinde kesmez ağrı kesici ateş düşürücü haplara yöneltsek nasıl olur
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

bn fethiyede motor kiralama işi ıle ugrasıorum kıraladıgımız herkese kaskı mecburi taktırıorus ama bn we abım kesınlıkle kask kullanmıorus bıze ters bı olay gercekten cok onemlı bı alet ama bız takmıyorus ıste trafıkte gıderken onumde gıden aracın ustunden motorun onunu kaldırıp gecesım gelıo bı tek bunu yapmaak ıstıorum ama yapıcamda ıns ktm alıcam ıns bı tane o zmn bunu yapıcammm yaptıgım kazaların hattı hesabı yok allahıma sukur hıc bırınde bana buyuk hasar gelmedı ama ole ufak tefek kazalarda deıl hep arabalara paTlatıom 70 le 80 le gıderken bıle carptım motorların ustunde buyudum dıo bazıları bn harbıden motor tepesınde buyudum 10 yasından berı kendım motor kullanıom daha oncesınde abım arkama bınerdı kendıme motor surme konusunda cok guwenıom ama trafıkte kendını bılmes ınsanlar sınyal nedır bılmeyen cawolar cok war gunumuzde adam gundus sınyal wermıo nieyemıs bılıonus mu gundus sınyal gozukmes mıs gelde patlatma her türlü patlatırım sızde patlatabılırsınıs ama allah korusun en cok korktugum sey sakat kalmak ama motora bındıgımde o korkuda kalmıo herseyı gecıom nese bn hıyake gıbı yazdım bole kusra bakmayın

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Benim en çok aklıma gelen, hızlı giderken önüme aniden 4 teker çıkması.Bunun için 4 tekerlere çok dikkat ediyorum.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    hehe yalnız değilmişim :D en büyük endişem zincirin kopçasının çıkıp zincirin 100+ hızla giderkenn bana vurması...
    motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::

Motosikleti
    2006 fazer a
    musti motoru değiştirsen belki sorunun kendiliğinden çözülür
    şöyle güvenilir markalardan bi motor al kurtul

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla bana da oluyor
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Ne bileyim. Motorun üstündeyken düşünmek aklıma gelmiyor.

yuzak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200 cc
    Motoru taşıt yerine koymayan ****lara karşı
    şeytan diyor yatır motoru kaydır ver 4 tekerin altına
    görsün diyorum ekip çagırınca taşıtmı kullanıyorum hiçmiyim
    en çok yapmak istediğim bu

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nıahhahaha devam edelim bu konuya dicem ama doğru düzgün sayko kalmadı forumda
    lafımı geri aldım.
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Motosikleti
    Yamah YBR125
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordan sert bir şekilde düştükten sonra ; kafamın yere sertçe
    çarptığı anki yaşayacağım his?
    ben söliyim merakın gitsin,
    ağır çekim alıyoruz (tabi olay esasında 1--2 saniye bunlar)
    öncelikle göreli olarak kısacıcık bir teker kayma sesi,
    ardından ÇAT diye bir ses, ve yoldaki ufak çakıllar birden kocaman taşlarmışçasına gözünün bir cm önünden geçmekte ve sürtünme sesi
    sonra kameranın netliği yavaşça arkada kıvılcım çıkartark seninle aynı pozisyonda ilerlemekte olan bir cisme yöneliyor.
    sonra bir iki karanlık kareden sonra (kendin takla atmaktasın) tekrar kocaman taşlar arasında olma hissi. ve nerende koruma yoksa oranda yanma ağrı sızı.

netlik tekrar arkadaki motorda ve olayı anladın. Hemen motora koşmak için doğrulduğunda ise ; ' anam kolum, bacağım ay elim ' ..
    heryerin sağlamsa ' motoruuuuuuuuum '

tüm bunlar zifiri karanlıkta olursa, olayı atlatıp riskli 24 saati de atlattıktan sonra, kıvılcımlar ve olay çok güzel filmmiş gibi gelebiliyor. Zira çok iyi korumalarım olsa da tekrar düşsem ama hiçbişi olmasa diosun. Ya da ben diyorum
    kafan yere çarpınca pek bişi hissetmiosun ama ÇAT die çok bariz bir ses duyacağın kesin.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben otoyolda gözümü kapatır ne kadar kapalı gideceğim konusunda kendimle iddaya girerim Ama yol boş olmalı kimseye zarar vermek istemem
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben otoyolda gözümü kapatır ne kadar kapalı gideceğim konusunda kendimle iddaya girerim Ama yol boş olmalı kimseye zarar vermek istemem

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam nerelerde kullanıyorsan motoru önceden haber burada da, biz olmayalım o çevrede... Bi de k a s k ına acil durumda aranacak numarası filan koy. Bu nasıl bir ruh halidir, neden böyle bir iddaya ihtiyaç vardır, ve neye faydası vardır???
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    benım aklıma gelen en cok sey
    gurup halınde gıderken hepsını sollayacan karsıdan gelen kamyona kafadan dalacan pestılın cıkacak nasıl ana

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    arabayla yapmıştım zamanında antalyada ama motorla olur mu bilmiyorum. sadece farların aydınlattığı bir yolda farları & tüm ışıkları kapatıp zifiri karanlıkta yola devam etmek. olamaz böyle bir adrenalin....gördüğü değil de görmeyip hayalini kurduğu dağıtıyor adamı..

Motosikleti
    HYOSUNG
    Çok eğlendim bu topicte ben,benim birden atsam kendimi acaba ne kadar canım yanar bu hızla diyordum atmama gerek kalmadı atıldım hatta motor elimle asfalt arasında kaldı süpürdü yeri,sonra birde sigara böreği kıvamında rulo oldum yerdeama saniyede kalkıp işte geldim burdayım ben bu işte ustayım şekline geldim.
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler