Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Sürerken Akliniza Gelen Psikopat Düşünceler

REKLAM ALANI
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Herşeyi herkezi unutuyorum sadece motosiklet,ben,aklım ve reflexlerim...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Geçenlerde gece yarısı yol boşken motor teklemeye başlayınca korktum.(Bunun sebebide Lastige giren civiymiş ben karbüratöte pislik kaçmış zannetmiştim)
    O olaydan beri trafikteyken eskisi gibi gönül rahatlığı ile sol şeritten gidemiyorum

Motosikleti
    tiger 250
    motosiklet 130 140 hızı görüünce dyorum ki karsıdan gelen arabayla kafa kafaya girsem nasıl olurum nerede bulurum kendimi....
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Kendini bulamazsın bile. İlla da bir yerde olacağım diyorsan gazete kağıtlarının altında olursun, Allah göstermesin.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    tiger 250
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendini bulamazsın bile. İlla da bir yerde olacağım diyorsan gazete kağıtlarının altında olursun, Allah göstermesin.
    amin amin amin ALLAH Göstermesin ben tam koruma biniyorum motosiklete ama yinede toplayamayız parçalarımızı amaaannnnnnnnnnnnnn
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Musti - Bengüüüüüüü
    Bu seni kendine getirir Musti'ciğim.

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewet benim de bazen aklıma olmadık şeyler geliyor.
    Mesela motorda hızla giderken ; motorun üstünden atlamak.
    Bir anda gaz kolu kilitlenirse - o esnada frenlerde tutmazsa.
    Önümdeki arabaya hızla çarparsam...
    Bir anda direksiyonu sağ-sol yapsam...
    Arka fren teli koparsa.
    Motor olmadık bir şekilde kaymaya başlarsa.
    Motordan sert bir şekilde düştükten sonra ; kafamın yere sertçe
    çarptığı anki yaşayacağım his?
    Altımdaki motor bir anda havalanıp uçmaya başlarsa?
    Sonra da yere hızla çarparsam??
    En kötüsü de rampa aşağı gazı köklediğim zaman - önüme çıkacak
    ani arabanın motora girmesi - fakat benim havada , yoluma devam etmem...

MOTORDAN DÜŞTÜM - BİLİNCİM AÇIK AMA HAREKET EDEMİYORUM.
    MİLLET KASKI ÇEKELİYOR.NEDEN BU ŞEY ÇIKMADI DİYE BAĞIRIŞLAR.
    DAHA SONRA ANSIZIN GÖRÜNTÜ DEĞİŞİYOR.
    BEN HUZUR İÇİNDEYİM.TEKBİR SESLERİ.EBEDİ BİR HİSSSSsssss......
    Volkan bildiğim iyi bir doktor var.Ne dersin canım kardeşim ?
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    volkan bir ara buluştuğumuzda hatırlatta elbirliği ile çocukluğuna inelim

sürüş halindeyken şu an kaza yapsam ne olur ? kimlere haber verilir ?
    yakınlarım ne yapar ? hastaye ( ki hastaneye gidecek fırsatım olursa )
    kimler gelir ? kimler kapıda bekler ? kimler ne düşünür ? "
    gibi sorular aklıma geliyor.
    neyse gece gece böyle sorularla kasvet çökertmeyeyim topiğe.
    abartmadan herkese iyi sürüşler kazasız belasız yollar diliyorum

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    benimde aklıma hızlı giderken karşıdan karşıya geçene çarpsam hangimiz oluruz acaba hep merak etmişimdir
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    on kaldırıp onumdeki hıyarın kafasını sinek gibi ezmek
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    bazen bendede oluyor trafikte takilip kaliyooo ondeki araclar ilerlemiyor diyorum on kaldirip sunlarin ustunden gecsem ama malun çin mali olacak KTM zıplaya zıplaya gidiceksin
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    valla benim aklıma hiç böyle şeyler gelmiyordu taki çevreyolunda 90-100 km ile giderken ön çamurluk ile ön teker arasına ne olduğunu bilemediğim o acaip parçanın girmesine kadar. o parça girdi ve motor öne kapandı arka azıcık kalktı, yanladım yanladım ve şükür devirmedim ama siz bir de benden akan terleri görmeliydiniz. işte o gün bugündür aklıma bi dünya şey geliyor.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    benimde aklıma özellikle trafikte kıllık yapan hıyarların önüne geçip lastiklerine misket boşaltmak...

yada motorun yan tarafına çok keskin bi bıçak takip bi düğmeye açılması ve bana kıllık yapan heriflerin yandan geçerken lastiklerini kesmem...

tartışırken camı açıp çemkirenlerin suratına yumurta fırlatmak falan gibi şeyler geliyoooo....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    a.ş. bilgiç gibi bende birgün giderken sol ayağımla uyuz olduğum arabanın aynasını koparmak gazlayıp gitmeyi düşünüyorum
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı bartender07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 2000 yılında alanyada cbr 600 ümle giderken solumdaki broadway sağımdaki petrola girmek istedi beni ya görmedi yada görmek istemedi derken bodoslama daldık ikimizde petrole ben motoru yan yatırdım ama nafile durmadı broadwayin şöförüde bayandı oda panikleyip fren yerine gaza bastı veee hooop diye benzin pompasına güm benim canım motorda yerde sürüklenirken alev aldı ortalık panayır yeri gibi millet kaçıyo patlıcak diye bende canım motorumu ceketimle söndürmeye çalışıyom derken yangın tüpü falan alevler söndü olan bana ve canım honda ma oldu .. O günden beri ne zaman petrole girsem hep bodoslama dalıp bi havaya uçursam nasıl olur diye düşünüyorum...bu olay bende petrol fantazisi oluşturdu
    Buna çok güldüm
    Benim aklımada,

KULAKLIKLARI TAKSAM KASKIN ALTINA, ÇIKSAM OTOBANA, KAPATSAM GÖZLERİMİ, BASSAM GAZA gibi abuk subuk şeyler geliyor. Ama daha yemedi
    Okan ACAR

ben küçükken 2 tane tavşanım vardı evin bahçesine salardık . bir gün bir kedi geldi ve ikisini öldürüp orada bıraktı.hani alıp götürse derimki yiyecek yazık acıkmış hayvan ama öyle değil boğdu ve bıraktı. o yüzden kedilerle aram iyi değil . iyi bir hayvan severim ama kedilerden pek hoşlanmıyorum.

ne yalan söyleyeyim motorun üstündeyken kediler bir farklı gözüküyor gözüme ama yapmadım yapmamda...

bunun dışında evde azık gözlerimi dinlendireyim dediğimde: gözümün önüne kaza yaptığım beni hastaneye kaldırdıkları ve yaşayacklarım vb. psikopatça şeyler geliyor.. delimiyim neyim?
    Kask tak!

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    hımmmm....,
    bana da çok olur 110-120 ile tem de karşı şeritte gitmek, bir nevi matrix hesabı. ya da bir yükselti felan gördüm mü oradan tam gaz uçmak şu araba taşıyan büyük tırlar da olabilir yolun ortasında ya da e- 5 / tem üzerindeki bir köprüden yola inmek, tır altından geçmek benim de fantazim ama şöförün böyle bir fantazisi var mı acep?
    san andreas değil de carmageddon yaya konusunda iyiydi.
    bundan başka en sağlamı da boğaz köprüsünden uuçmak sanırım ya da american filmlerinde olduğu gibi çatılar da motorla gitmek.
    peeeeh daha neler var da.... ama ben biliyorum hep bu filmler ile bilgisayar oyunları bozuyor dimağımı....
    evet doktor bey işte böyle sizce ben de bir problem mi var ?

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    puhahaha ne psikolar varmış içinizde canavar yaşıyor mutanglar 2 aspirin yutun bişeyciğiniz kalmas geçti geçtii hi hi
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    mondial 151RS
    ben motorla hızlı bı sekılde gıderken derınlıgı ve genıslıgı azımsanmayacak bı cukurdan istemeden gecersem we motorun lastıgı yerınsen fırlarsa yada baska parcaları fırlarsa dıye korkuyorum nedense...
    [B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]

Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Arkadaşlar siz böyle düşünmeye devam edicekseniz rüzgar size iyi gelmiyor demektir. Bu yazdıklarınızın yarısı aklınızdan geçiyorsa motosikletlerinizin üzerine binmeyip garaja kilitleyin. Anahtarınıda denize atın, aklınız başınıza geldiği zaman kilidi kesip motosikletlerinize binersiniz. Bu arada kilidi keserken acaba bir daha böyle düşünceler içinde olsam mı diyede düşünmeye vaktiniz olur.

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    1) Ters yön olduğunu bile bile inatla, umarsızca, gıcıklıgına yapar gibi üstüme üstüme gelen arabaya ( tercihen taksi veya doblo ) kafadan godozlama dalmak istiyorum.
    2) beni göre göre zart diye direksiyonu üstüme kıran dolmuşçuya umarsızca yandan dalmak istiyorum
    3) selektör yapa yapa arka tamponuma adeta yapışan genç bmwli arkadasların önünde ani fren yapmak suretiyle arka camıma poster dekorasyonu yapmak istiyorum.

e tabi hepsi araba fantezileri bunların...motorda yeniyim, onda da geliştiricem kendimi

ayrıca başlığı hortlatan arkadasa en içten teşekkürlerimi sunarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler