Herşeyi herkezi unutuyorum sadece motosiklet,ben,aklım ve reflexlerim...
Herşeyi herkezi unutuyorum sadece motosiklet,ben,aklım ve reflexlerim...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Geçenlerde gece yarısı yol boşken motor teklemeye başlayınca korktum.(Bunun sebebide Lastige giren civiymiş ben karbüratöte pislik kaçmış zannetmiştim)
O olaydan beri trafikteyken eskisi gibi gönül rahatlığı ile sol şeritten gidemiyorum
motosiklet 130 140 hızı görüünce dyorum ki karsıdan gelen arabayla kafa kafaya girsem nasıl olurum nerede bulurum kendimi....
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Kendini bulamazsın bile. İlla da bir yerde olacağım diyorsan gazete kağıtlarının altında olursun, Allah göstermesin.
May the Force be with McLaren Mercedes
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
volkan bir ara buluştuğumuzda hatırlatta elbirliği ile çocukluğuna inelim
sürüş halindeyken şu an kaza yapsam ne olur ? kimlere haber verilir ?
yakınlarım ne yapar ? hastaye ( ki hastaneye gidecek fırsatım olursa )
kimler gelir ? kimler kapıda bekler ? kimler ne düşünür ? "
gibi sorular aklıma geliyor.
neyse gece gece böyle sorularla kasvet çökertmeyeyim topiğe.
abartmadan herkese iyi sürüşler kazasız belasız yollar diliyorum
benimde aklıma hızlı giderken karşıdan karşıya geçene çarpsam hangimiz oluruz acaba hep merak etmişimdir
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
on kaldırıp onumdeki hıyarın kafasını sinek gibi ezmek
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bazen bendede oluyor trafikte takilip kaliyooo ondeki araclar ilerlemiyor diyorum on kaldirip sunlarin ustunden gecsem ama malun çin mali olacak KTM zıplaya zıplaya gidiceksin
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
valla benim aklıma hiç böyle şeyler gelmiyordu taki çevreyolunda 90-100 km ile giderken ön çamurluk ile ön teker arasına ne olduğunu bilemediğim o acaip parçanın girmesine kadar. o parça girdi ve motor öne kapandı arka azıcık kalktı, yanladım yanladım ve şükür devirmedim ama siz bir de benden akan terleri görmeliydiniz. işte o gün bugündür aklıma bi dünya şey geliyor.
benimde aklıma özellikle trafikte kıllık yapan hıyarların önüne geçip lastiklerine misket boşaltmak...
yada motorun yan tarafına çok keskin bi bıçak takip bi düğmeye açılması ve bana kıllık yapan heriflerin yandan geçerken lastiklerini kesmem...
tartışırken camı açıp çemkirenlerin suratına yumurta fırlatmak falan gibi şeyler geliyoooo....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
a.ş. bilgiç gibi bende birgün giderken sol ayağımla uyuz olduğum arabanın aynasını koparmak gazlayıp gitmeyi düşünüyorum
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ben küçükken 2 tane tavşanım vardı evin bahçesine salardık . bir gün bir kedi geldi ve ikisini öldürüp orada bıraktı.hani alıp götürse derimki yiyecek yazık acıkmış hayvan ama öyle değil boğdu ve bıraktı. o yüzden kedilerle aram iyi değil . iyi bir hayvan severim ama kedilerden pek hoşlanmıyorum.
ne yalan söyleyeyim motorun üstündeyken kediler bir farklı gözüküyor gözüme ama yapmadım yapmamda...
bunun dışında evde azık gözlerimi dinlendireyim dediğimde: gözümün önüne kaza yaptığım beni hastaneye kaldırdıkları ve yaşayacklarım vb. psikopatça şeyler geliyor.. delimiyim neyim?
Kask tak!
hımmmm....,
bana da çok olur 110-120 ile tem de karşı şeritte gitmek, bir nevi matrix hesabı. ya da bir yükselti felan gördüm mü oradan tam gaz uçmak şu araba taşıyan büyük tırlar da olabilir yolun ortasında ya da e- 5 / tem üzerindeki bir köprüden yola inmek, tır altından geçmek benim de fantazim ama şöförün böyle bir fantazisi var mı acep?
san andreas değil de carmageddon yaya konusunda iyiydi.
bundan başka en sağlamı da boğaz köprüsünden uuçmak sanırım ya da american filmlerinde olduğu gibi çatılar da motorla gitmek.
peeeeh daha neler var da.... ama ben biliyorum hep bu filmler ile bilgisayar oyunları bozuyor dimağımı....
evet doktor bey işte böyle sizce ben de bir problem mi var ?
puhahaha ne psikolar varmış içinizde canavar yaşıyor mutanglar 2 aspirin yutun bişeyciğiniz kalmas geçti geçtii hi hi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ben motorla hızlı bı sekılde gıderken derınlıgı ve genıslıgı azımsanmayacak bı cukurdan istemeden gecersem we motorun lastıgı yerınsen fırlarsa yada baska parcaları fırlarsa dıye korkuyorum nedense...
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Arkadaşlar siz böyle düşünmeye devam edicekseniz rüzgar size iyi gelmiyor demektir. Bu yazdıklarınızın yarısı aklınızdan geçiyorsa motosikletlerinizin üzerine binmeyip garaja kilitleyin. Anahtarınıda denize atın, aklınız başınıza geldiği zaman kilidi kesip motosikletlerinize binersiniz. Bu arada kilidi keserken acaba bir daha böyle düşünceler içinde olsam mı diyede düşünmeye vaktiniz olur.
1) Ters yön olduğunu bile bile inatla, umarsızca, gıcıklıgına yapar gibi üstüme üstüme gelen arabaya ( tercihen taksi veya doblo ) kafadan godozlama dalmak istiyorum.
2) beni göre göre zart diye direksiyonu üstüme kıran dolmuşçuya umarsızca yandan dalmak istiyorum
3) selektör yapa yapa arka tamponuma adeta yapışan genç bmwli arkadasların önünde ani fren yapmak suretiyle arka camıma poster dekorasyonu yapmak istiyorum.
e tabi hepsi araba fantezileri bunların...motorda yeniyim, onda da geliştiricem kendimi
ayrıca başlığı hortlatan arkadasa en içten teşekkürlerimi sunarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)