Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Sürerken Akliniza Gelen Psikopat Düşünceler

REKLAM ALANI

Arkadaşlar en yukarıdaki mesajı okuyunca , benim sürekli düşündüğüm bir kurgu aklıma geldi.

Yolda giderken , bana ; bende kabahat olmadan birinin çarpması ve benim olaydan sağ çıkmamla birlikte , diğer araca doğru hızla koşup onun ağzını burnunu kırmam....

Çok süper olur yaw.Adam bana küfür edecek , ardından polis gelesiye kadar kaskla adamın ağzını burnunu eline verecem.Hatta polis her zamanki gibi geç gelirse , iş işten geçmiş bile olabilir........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    120 ile giderken fren telleri kopsa naparım
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

motomonster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    olurmu oyle sey yaa yanlıs bisey olmaz oyle sey

hbgp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda beat 100 cc
    ben hızla giderken direksiyonu tam kırsam nolur acaba diye düşünüyorum!inşallah hep düşüncede kalır yoksa abooowwwwww yukarıda bi mesajda abowwww yazmışlar hala gülüyorum abowwwwwwwwww
    bayrağa uzanan eller kırılsın!!!

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    Alıntı motomonster adlı üyeden alıntı
    olurmu oyle sey yaa yanlıs bisey olmaz oyle sey
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

marcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    Arkadaşlar kaygıları ve kötü düşünceleri bırakın ve öyle binin motora yaww. Çünkü bu kaygılar motor üzerinde yenilenirse hem kaza yapma oranınız artar yada sürdüğünüz makinanın size vereceği sürüş keyfini kacırmış olursunuz.Bu nacizene fikrimdir dostlar.
    ´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE

perhaps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Arn 125
    Bence de bu tür düşüncelerden kurtulmak, sadece yola ve motora konsantre olmak lazım. Motosiklet sürerken müzik dinlenmez, patrona kızılmaz, sevgili düşünülmez... Çünkü motosikletle seyir zaten "yüklü" bir programdır ve bizim "ram" bu programı çalıştırmaya ancak yeter. Ekstra yükler dikkatmizden çalar... Kasksız yola çıkmamak, farları açık tutmak, yolu takip etmek, risksiz sürüş için tüm şartları yerine getirmek gibi hayati işler varken boş verin "ya olursa" muhabbetini...

Bir dip not... Motosiklet almadan önce ben de zaman zaman "potansiyel" kazaları düşünür dururdum. En çok aklıma gelen şey de virajlı bir yolda gazın kilitlenmesiydi. O kadar çok düşündüm ki, en son "yahu olursa yolcuyuz işte, ne yapalım" diye bitirdim. Çözüm gelmedi aklıma... Sonra özellikle Donald Duck ve internet forumlarından, özellikle amerika menşeeli forumlardan bunun bir hastalık olduğunu öğrendim. Motoru almadan önce mental olarak hazırladım kendimi...
    Sonra bir gün eve gidiyorken gaz kolunun geri gelmediğini fark ettim. Elimi kontağa götürüp kapatmak 2 saniye sürmedi. Bu kadar basit bir şey günlerce niye aklıma gelmedi diye şaşırdım. Ama sonuçta çözdüm işte... Yani, -bence- hezeyanlarla uğraşmak bela geldiği anda asıl yapmanız gereken şeyin ne olduğuna karar vermenizi zorlaştırabilir, malınıza, Allah göstermesin daha da ilerisine mal olabilir. O yüzden güvenli sürüşten başka bir şey getirmeyin aklınıza. Nacizane...

perhaps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Arn 125
    Bir yanlışlık sonucu aynı içerikli iki mesaj oldu. Özür

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler topluca psikoloğa gitmeyi öneriyorum ne dersiniz?

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    biraz acemice ama bende her dönüşte düşcem sanıorum
    yenemedim korkumu

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Arkadaşlar ben korkularımı yendim. Çünkü başıma geldi.
    1-Birinde ıslak zeminde virajda motoru yatırdım. O sırada arkamdaki atlayınca benim arka teker önde ve 5-6 metre motorla birlikte (motor yarıışlarındaki) süründüm.
    2-Aniden önüme çıkan biri yaşlı ikisi çocuk 3 kişiye birden daldım. Tabi her biri bir tarafa.
    Bunları övünmek için söylemiyorum tabiki. Neyse her ikisinde can ve mal kaybı yoktu. Anlatmak istediğim dikkatli olun. Ama bir kerede o dediğiniz şeyler başınıza gelince (İnş.Gelmez) o korkuları yeniyor ve daha dikkatli olmaya başlıyorsunuz. 3 Kişiye birden daldığım kazada inanılmaz korkmuştum. Ben öldüler sanmıştım. Ama daha sonra mahhalle aralarında daha dikkatli olmaya başladım.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Abi benim aklima hep giderken bir TIR in romorkunun altindan egilerek gecmek geciyor. Bir de o anda TIR soforu frene asilsa bende arka lastiklerine etiket olsam ne delice olurdu. Allahtan bu sapik dusunceler icin bilgisayar oyunlari varda egomuzu tatmin ediyoruz.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    kafamdaki düşünce hep aynı düz duvara max 90 la vursam biyerim kanar mı
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

red-lucifer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 150 cc
    bende iki arabanın arasından geçerken acaba handisi üzerime kırar arabayı diye düşünüyorum. bazen de yağmurda fren yaparsam acaba nekadar kayarım ve nereye çarparım diye ihtimalleri düşünüyorum
    Yine Düştük Yollara

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    amma psikopat varmış

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Arkadaşlar kimse alınmasın ve kızmasın ama:NOLUYOOOOOOOOOOOO YAWWWWWWWWWWWWWWWW yahu bütün motorcular psikopat olmuş çıkmış yawww.Aman kardeşler böyle sapkınca,abuk sabuk şeyleri aklınızdan çıkarın bi kenara koyun yahuuu.Bunların yerine mesela bu gibi ihtimalleri düşünmek daha mantıklı : "1-yağmurlu hava,yolda motorumla gidiyorum,50-60 km hızla,bir anda önüme birisi atladı,yada bi araç kırdı direksiyonu;ona çarpmamak,çarpsam bile en az kayıpla nasıl kurtarırım;o an ne yapmalıyım...vs.vs. gibi düşünceler gelsin aklınıza yaaa.vallah ben inanamadım okuduklarıma bir arkadaş demişki yolda yürüyrın üstüne kırıp ezmek...ya o yayaların içinde ben olsam,yada senin annen,yada çocuğun,eşin,dostunvs.vs. hiç vicdan azabı çekmezmisin

boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    ben 2 gidiş 2 gelişli yolda karşı şerite geçip motor sürmenin nasıl olacağını düşünüyorum hep.. böyle 2 arabanın arasından falan geçme (ters şeritte)
    YAMAHA DRAGSTAR 650

boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    bi de 140 la giderken arabanın tekine çok tehelikeli bi hareket yapıp karizmayı doruklara çıkartmayı da hep düşünmüşümdür...
    YAMAHA DRAGSTAR 650

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Alıntı patatessogan adlı üyeden alıntı
    Beyler topluca psikoloğa gitmeyi öneriyorum ne dersiniz?
    +1 indirim de olur herhalde(bi de psikolok da motorcu omalı )
    gaza gelme;kaza gelmesin

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    nıahhahaha devam edelim bu konuya dicem ama doğru düzgün sayko kalmadı forumda
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler