Şimdi..
Öncelikle 1. sınıf KGS kartıyla geçiş yapılabiliyor.. bugüne kadar ben hep böyle geçtim bir sorun olmadı.. 1 TL fark ediyor sanırım..
İş Bankası Aktif kartım var.. İş Bankasını aradım bunu 1. sınıftan 6. sınıfa getirebilir misiniz diye .. hayır yapamıyoruz bizim kartımız standart olarak 1. sınıfa tanımlı dediler..
Aynı zamanda Bankasya'nın DIT kartı var bunu kullanıyorum genellikle.. o da 1. sınıfa tanımlı ama eğer isterseniz 6. sınıfa tanımlı ek kart da verebiliyorlar..
Bu bankanın yıllık kart ücreti de olmadığından stressiz kullanabiliyorum..
Aktifkart veya DIT kart banka kartının avantajı var.. ona kontür yüklemek ya da bir miktar parayı bloke etmek gibi bir sorunu yok..
Köprüden geçiyorsunuz daha sonra ekstrenizde ne kadar harcama yaptıysanız onu ödüyorsunuz.. normal bir kredi kartı kullanımı gibi..
Yalnız DIT kartta arada sırada normal alışverişlerinizde çekim yaparak kullanmanız gerekiyor.. çünkü 150TL civarında temassız kullanım yapma sınırı var.. arada bir çekim yapınca tekrar 150 TL ye temassız geçişe izin veriyor..
Eğer ara sıra bunu yapmazda 150 TL limiti doldurursanız KGS geçişinde ödeme yapamadan kalabilirsiniz..
bunun dışında bir riski yok..
Bu arada GKN, hanedan12, OGLUMVE BEN 'e selamlar.. ben de milleti özledim.. aaazzz kaldı geliyorum.. ufak bir motorsiklet değişikliği ile uğraşıyorum..
muhtemelen önümüzdeki hafta sahalara dönüyorum..