mt de Avcılarda oturan çok var aslında Avcılar diye topik açmak lazım, sen nerde tam olarak ben parseller belki tanışır çay içeriz
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
trafikteki magandalar istanbulun deprem gerçeği kadar gerçek. malesef magandalarla yaşamaya alışmak zorundayız... mümkün oldugunca kendi tedbirimi alarak ve tabi onları mümkün olduğunca eğiterek (eğitim şekli size kalmış )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
mavibuz yazı rengini sürekli mavi kullanma kurallara aykırı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
abi aynı şey benimde başıma geldi mt den gökanla yolda gidiyoruz sanırım önderde vardı eleman manitasıyla bir solladı bizi aramıza bir girdi sonra tekrar solladı 4 şeritli yolda çaktım uzunları sisleri tabi adam topuk bende yapıştım 100mt ilerde kırmızı ışığın yandığını onunda durduğunu grdüm tıklıyom cama bakmıyo bile cama bir yumruk korumalı eldivenle zangladı cam ama kırılmadı açtı bu camı kibar bi şekilde ne var dio dedim napıon sen tık yok dedim dua et yanındaki hatuna yoksa pert din burda abi artık yanlarında bayan taşıolar dövmeyelim die ben çzdüm yha olayı
Bende başıma gelen bir olayı paylaşayım o zamanlar kanımız deli akıyor tabi resmen bela peşinde koşuyoruz.İzmir çevresinde yaşayanlar Gümüldür'ü bilir tabi yolunu da bende Kuşadası'ndan Gümüldür'e gidiyorum o zamanların favori arabalarından bir şahin yolda durmadan önümü kesiyor aklı sıra gözümü korkutacak.Bizim sektöre has bir kablo vardır feeder diye tabir edilir sürekli taşırdım 30 cm kadar yanımda.Neyse Gümüldür'e varmadan bu zatı muhterem bir hareket yaptı yine bana motor kaydı yan yattı tabi bende benim sağ ayna gitti o sinir ve acıyla takıldım bunun peşine yakaladım feederle direk camına vurup kırdım camı sonrasında neresine istiyorsa verdik odunu.Bu olay sonrası mahkemelik olduk bir süre devam etti ama işin enteresan tarafı suçlu ben oldum ve para cezası aldım.
uzun lafın kısası aslında maruz kaldığımız tacizlere karşı bazıları gerçekten hak ediyorlar ama benim görüşüm motorcu olarak yine efendilik bizde kalsın olabildiğince sözle halletmeye çalışmak.
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...26tbs%3Disch:1
İşte bu herifi ...... yazamıyorum bile
çok üzücü bir olay Allah kimsenin başına vermesin ve yardımcımız olsun bende bi gün birine patlıycam ama hadi bakalım....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Aman kardeş dikkatli ol .....
Valla bizim gibi sürüceler ne yapabilir bilemiyorum ama "Kurye"lerin neler yaptığını bi kaç kere dinledim. Çok yatarıcı olabiliyorlar yani. Abimin anlattığını aktarayım ben en iyisi. Yanlış hatırlamıyorsam 1.levent civarında abimi sıkıştıran bir araç birde kuryeyi sıkıştırıyor bayağı bi. Köprü yolunda 3 kişiye çıkan kuryeler motorlarından inip akmayan trafikte adamın camından doğru sıkıştıran şöförün yüz şekline rötüş yapıyorlar. Hatta bi kaç başka hikayeye göre eğer sıkıştırılan kurye değilde bizim gibi normal bir motorsiklet sürücü olsa bile aynısını yapıyorlarmış :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)