Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2010 yılı motor alım satım ve ruhsat işlemleri

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    90tl axa sigortadan sigorta yaptırdım (en ucuz bunu buldum istanbulda)

46.5tl tek yaprak ruhsat (tescil yaprağı)

muayene yaprağıda bir okadar olması lazım
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı istila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0 araç alımında hiç uğrasma parasını ver aldıgın yer haletsin . ruhsat üzerinden para almıyorlar sadece plaka ve ruhsat parası alıyorlar . saten 0 aracın ruhsatı daha kolay cıkıyor sanırım bayiden aldıgın uygunluk belgesi yetiyor . kaskonun sigortadan farkı motorun calınınca yenısını alabiliyorsun . birde sigorta şirketerı gibi kıllık yapıpda senı uğrastırmıyorlar . kaza yapınca . anlasmalı tamirciye giiyorsun eksper gelıp orda ınceleyıp işlemler baslıyor ama sigorta cok uğrastırıyor yapmak ıstemıyormus gibi . .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------

usta sen araca bir kan akıt bak demedı deme .
    Bir kaç kişiden daha duydum bunu(kan mevzusunu) Hayırlısı bakalım ama cebimdeki son nakitleri mont pantalon takımına verdim

Motosikleti
    tiger 150
    Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kaç kişiden daha duydum bunu(kan mevzusunu) Hayırlısı bakalım ama cebimdeki son nakitleri mont pantalon takımına verdim
    Allah kaza bela vermesın inşallah . valla bizim burda birivar onun basna geldı ondan soyledım ben.. 0 2010 golf aldı ıslatalım dıe tutturduk . 2 aysonra yemege götürdü bizi . ve ertesı gunu adamın arabası park halındeyken ustune tır cıktı şok oldukvalla . kendımızı suölu hissettik

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Allah kaza bela vermesın inşallah . valla bizim burda birivar onun basna geldı ondan soyledım ben.. 0 2010 golf aldı ıslatalım dıe tutturduk . 2 aysonra yemege götürdü bizi . ve ertesı gunu adamın arabası park halındeyken ustune tır cıktı şok oldukvalla . kendımızı suölu hissettik
    Allahtan içinde kimse yokmuş.. Yazıldıysa oluyo yaa

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Sigortanın fiyatı anladığım kadarıla şehre göre değişiyor. 60 larda diyen var 90 a yaptırdım diyen var. Kaskonun motorun çalınmasını karşılaması güzel birşeymiş ama. Ne kadara yaptırabiliriz arkadaşlar kaskoyu bilen var mı ? En azından ortalama bir fiyat ? Dediğim motor inşallah 4 bin tl lik sıfır bir motor olacak.

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı nistelrooney adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigortanın fiyatı anladığım kadarıla şehre göre değişiyor. 60 larda diyen var 90 a yaptırdım diyen var. Kaskonun motorun çalınmasını karşılaması güzel birşeymiş ama. Ne kadara yaptırabiliriz arkadaşlar kaskoyu bilen var mı ? En azından ortalama bir fiyat ? Dediğim motor inşallah 4 bin tl lik sıfır bir motor olacak.
    Bugün şair sigortadan teklif aldım benim hyosung(Gt 650) için. 1200 lira/10 taksit fiyat verdiler. Siteden motorun bilgilerini girerek teklif alabilirsin..

Motosikleti
    tiger 150
    Bugün şair sigortadan teklif aldım benim hyosung(Gt 650) için. 1200 lira/10 taksit fiyat verdiler. Siteden motorun bilgilerini girerek teklif alabilirsin..
    bende baktım ama eskı bir forum benımkının tarihlerı yenı oldugundan doğru dürüst dolduramadım bilgileri

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Vay arkadaş bendeki şansa bak Bu sabah erkenden ataşehir trafik tescil'e gittim. geçte gitsem farketmiyordu aslında. Bomboş çünkü sürekli. Neyse uzattım evrakları tespit ok vs vs.. tam diyorum oldu bu iş.. memur poliçenin aslı lazım demez mi bendeki kopyasıydı. Sigortacı iki defa göndermek istemedi galiba onunla halledebileceğimi söylemişti(yani 35 plaka için ayrı 34 için ayrı ayrı uğraşmak istemedi galiba). Bu sefer as ataşhirden kadıköye neyse allahtan benim ufaklıkla(an 125) yarım saatte gittim geldim. Plaka makbuzunu aldım. Bu seferde bostancıya gittim. İstilanın 5 dakkada hallettiği plaka basımı için bana öğleden sonraya saat verdiler dedim eyvallah kalsın. Pazartesi alırım. Ruhsatta pazartesi hazır olacakmış galiba. Elimde hiç bir evrak bir şeyde kalmadı. Bir de o noktada sorun yaşamam inşallah. Eski sistemin son kurbanlarından biriyim herhalde

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    peki arkadaşlar

yeni aldığım motorun tescilini yapmadım ve muayenesi eksik sadece sigorta var yeni dönemi beklememin faydası varmı boşamı bekliyorum

ayrıca hiç bilmediğim bir şubede esenler
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar

yeni aldığım motorun tescilini yapmadım ve muayenesi eksik sadece sigorta var yeni dönemi beklememin faydası varmı boşamı bekliyorum

ayrıca hiç bilmediğim bir şubede esenler
    Net bir bilgi veremiycem ama memura bugün yetiştiremezsem nolcak dedim,plakanız hep 35 kalcak dedi. Keşke kalsaymış kaç gündür uğraşıyorum yaa.s üstüme nasıl alırdım o durumda bilmiyorum ama

Motosikleti
    tiger 150
    Vay arkadaş bendeki şansa bak Bu sabah erkenden ataşehir trafik tescil'e gittim. geçte gitsem farketmiyordu aslında. Bomboş çünkü sürekli. Neyse uzattım evrakları tespit ok vs vs.. tam diyorum oldu bu iş.. memur poliçenin aslı lazım demez mi bendeki kopyasıydı. Sigortacı iki defa göndermek istemedi galiba onunla halledebileceğimi söylemişti(yani 35 plaka için ayrı 34 için ayrı ayrı uğraşmak istemedi galiba). Bu sefer as ataşhirden kadıköye neyse allahtan benim ufaklıkla(an 125) yarım saatte gittim geldim. Plaka makbuzunu aldım. Bu seferde bostancıya gittim. İstilanın 5 dakkada hallettiği plaka basımı için bana öğleden sonraya saat verdiler dedim eyvallah kalsın. Pazartesi alırım. Ruhsatta pazartesi hazır olacakmış galiba. Elimde hiç bir evrak bir şeyde kalmadı. Bir de o noktada sorun yaşamam inşallah. Eski sistemin son kurbanlarından biriyim herhalde
    usta senı cok uğrastırmslar yaw ben hemen halettim plaka basımı normalde 45 dk tanıdık vardı hemen aldı geldı içerden 5 dk ıcınde nediye bekletiyorlar oakdar bilmiyorum . sen plaka ve ruhsatı almaya gittiginde . önce plakanı al sonra git ruhsatını al sonra plaka masasında muhurlettir sonra del plakayı tak inşallah aksılık cıkmaz . senın sigortacı yanlıs yapmıs 35 plakaya sigorta cıkmyıorsaten sana plakasız sigorta yapıcak benımkı ole oldu sigotayı yaptırdım . plkayı alınca aradım plakayı soyledım zeil edicem dedı (dosyay eklıcekmıs plakayı işlem tamam )

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    usta senı cok uğrastırmslar yaw ben hemen halettim plaka basımı normalde 45 dk tanıdık vardı hemen aldı geldı içerden 5 dk ıcınde nediye bekletiyorlar oakdar bilmiyorum . sen plaka ve ruhsatı almaya gittiginde . önce plakanı al sonra git ruhsatını al sonra plaka masasında muhurlettir sonra del plakayı tak inşallah aksılık cıkmaz . senın sigortacı yanlıs yapmıs 35 plakaya sigorta cıkmyıorsaten sana plakasız sigorta yapıcak benımkı ole oldu sigotayı yaptırdım . plkayı alınca aradım plakayı soyledım zeil edicem dedı (dosyay eklıcekmıs plakayı işlem tamam )
    benim elimde hiç bir kağıt belge bir şey kalmadı,plakayı söyleyip alcam herhalde ilginç

Motosikleti
    tiger 150
    benim elimde hiç bir kağıt belge bir şey kalmadı,plakayı söyleyip alcam herhalde ilginç
    cemiyete gidip plaka fişini verdinve senden plaka ücretini alıp makbuz vermedılermı ?

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    cemiyete gidip plaka fişini verdinve senden plaka ücretini alıp makbuz vermedılermı ?
    Makbuz vermedi ücreti aldı 9 tl

Motosikleti
    tiger 150
    unuttu herhalde :( sen playı hatırlıyon dımı
    . neye göre vercek plakayı acep .

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    unuttu herhalde :( sen playı hatırlıyon dımı
    . neye göre vercek plakayı acep .

unutmuş olamaz yaa özellikle sordum. plakayı söyleyip alcaksın dedi. e ama bi başkasıda gidip benim plakayı söyleyip alabilir. ne saçma işler yaa

plakayı not ettim allahtan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------

Hocam kısaca bizim motor bu haftasonuda yattı Plaka yok ruhsat yok hiç bişey yok

Motosikleti
    tiger 150
    çok saçma indirigandimi yapıyorlar ne iş hatta bana fatura verdıler . makbuzda deil.

Selam arkadslar . okuyorum okuyorm ama tam bir şekil canlanmadı kafamda ne yapmam gerektiği konusunda bana biriniz yol gösterebilir mi ?

ben tekirdağda yasıorum. motoru ist.dan alıcam. motor istanbul plakalı.
    gittik almaya diyelim işte noterde satısı yaptık istanbulda.
    sonra kalan işlemleri t.dağda mı ist.da mı yapacağım?
    sigorta emniyet falan filan işlemlerini hangi sehirde yapacaım ?
    istanbulda satın aldıktan sonra t.dağa dönerken police beni cevirirse bişi olur mu ?
    plaka t.dağ olacak. ya da olmak zorunda mı ben satın aldıgım motorun plakasını değiştirmek zorundamıyım yasadıgım ile göre?

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    çok saçma indirigandimi yapıyorlar ne iş hatta bana fatura verdıler . makbuzda deil.
    hangi şube?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

Alıntı acu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadslar . okuyorum okuyorm ama tam bir şekil canlanmadı kafamda ne yapmam gerektiği konusunda bana biriniz yol gösterebilir mi ?

ben tekirdağda yasıorum. motoru ist.dan alıcam. motor istanbul plakalı.
    gittik almaya diyelim işte noterde satısı yaptık istanbulda.
    sonra kalan işlemleri t.dağda mı ist.da mı yapacağım?
    sigorta emniyet falan filan işlemlerini hangi sehirde yapacaım ?
    istanbulda satın aldıktan sonra t.dağa dönerken police beni cevirirse bişi olur mu ?
    plaka t.dağ olacak. ya da olmak zorunda mı ben satın aldıgım motorun plakasını değiştirmek zorundamıyım yasadıgım ile göre?
    Eski sisteme göre ikamet ettiğin yerde yapabilirsin..Yeni sistemdede benzeri bir durum söz konusu olacaktır. Yeni sisteme göre noter satışını yapıp-alıp geçici bir ruhsat vereceklermiş(bir ay süresi var). Bir ay içinde yeni ruhsatta adresine ulaştırılacakmış. Hatta şöyle bir şey duydum.. Plaka 34 kalacak galiba sen tekirdağda ikamet etsen bile. sadece ruhsatın tek yaprağı değişip sana yollanacak. ama takipçiler daha iyi bilir. Danışmanı tavsiye ederim

Cixmypower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Ben Salı Günü Motor Aldım Noterden Şatışını Aldım Fakat DAha Trafike Falan Gitmedim Şimdi Bu yeni sistem gelirse Bende Etkilenicekmiyim Tekrar Notere gidip ne Yapıcam Bilgilendirirseniz sevinirim...
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler