merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum. ben motor ehliyetimi yeni aldım şimdi ilk motor olarak hyosung rt 125 istiyorum. siz deneyimlerinizden faydalanarak bana ne önerirsiniz. begendiğim motor sizce uygun mu
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum. ben motor ehliyetimi yeni aldım şimdi ilk motor olarak hyosung rt 125 istiyorum. siz deneyimlerinizden faydalanarak bana ne önerirsiniz. begendiğim motor sizce uygun mu
motor ile ilgili bir kaç resim koysaydın ii alurdu:
evet forumda da yeniyim resim eklemeyi bilmiyorum ben bu motorla uzun yol yapmıycam kısa mesafelerde kullanıcam
bence iyi seçim
teşekkür ederim herkes bana ybr 125 veya honda cbf 150 al diyor. ama ben hyosung rt 125 i cok begendim
aslına bakacak olursan ybr125 ve cbf150 çok kaliteli ve sağlam motorlar, ama hyosung'da kalite olarak çok uzakta değil bence... Zaten beğenmeyerek cbf150 alacağına beğenerek hyosung rt 125 al
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
forumdan kullanıcı yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. başlangıç motoru olarak ben de düşünmüş; fakat kronik bazı sorunlarını okuyunca vazgeçmiştim.
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Arkadaşım motosiklet dünyasına yeni girdim bende ilk motosikletimi alacağım ve bende senin gibi temiz bir RT arıyorum. Motosikletin kaslı yapısı ve büyük tekerlekleri beni çok cezbetti ki cılız bir motosiklet istemiyorum bu yüzdem uzun süredirde araştırma yapıyorum. Şimdiye kadar pek çok RT kullanıcısıyla konuştum ve en ufak bir şikayet duymadım.
Merhabalar arkadasım aramıza hos geldın bence ılk deneyım olarak alınabılecek en ıyı motor otomatık vıteslı olandır ılk etapta ıkıncı el temız bır cın malı alıp baslamak daha sonra kafanda olusacak ve arzu edecegın tıpte bır motor alabılırsın sımdıden saglıklı bır yaz gecırmenı temennı ederım
hyosung kafayı çalıştırıp şu engine ile bi commuter yapsa eminim çok satar ve güzel olur çünkü titreşim az denecek kadar makul
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sung_ST_Kanuni
burada daha çok bilgi var, kaldırım olsun merdiven olsun iner çıkar hoplarsın ... hızlanması iyi olmadığından acemi için bence iyi, dengeli olduğu için sorun yaşamazsın, koruma demiri mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim, yakıtı da azdır, uzun süre alıp bineceksen memnun kalırsın, kısa zamanda satıcam dersen ybr ya da honda gibi hemen satamayabilirsin ...
Zamanında biz de çok bakındık bunun temizine ancak pek bulunmyor. 1.90 lık bir adam için bile gayet makul boyu posu
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
rx125 sm öneririm hem asfalt lastiği var üzerinde göründü olarakta daha güzel ve trafikte de çok rahat edersin. kullanımı vites geçişi kırılacak dökülecek parçasıda az...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
"Tİ" anlayışınıza hayran kaldım ama bilmeyenler için yinede yazayım.. orada "motor" kelimesini kullanmak istemedim çünkü motor deyince komple motor olarak algılanıyor bazı arkadaşlar sadece lastikleri commuter yapsa anlamasın diye yazdım, tamamen başka bi şasi, grenaj, aktarma yürür vee bu motoru ekleselermiş demek istedim..
engine: makina motor mekanik
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://www.motosiklet.net/forum/test...5Btest%5D.html
yukarıdaki linkte forum yöneticilerimizden Eyong motoru test etmiş kişisel görüşerini anlatmıştı çok iyi bir rehber .. motoru bilmeden tanımadan yorum yapanlara bakma .. linki bi güzel oku.. başarılı bir motor ve kalın lastikleriyle çok şık ve sıradışı bi alet.. ve benim 8 yıldır kullandığım motorla aynı motoru kullanmakta ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
harika motor bende onunla başladım denge sorunu yok
yanlız biraz ağır gelmişti bana ilk başlarda durunca devirecekmişim hissi veriyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)