Rüzgarda Köprüden Nasıl Geçilir
Reklamlar
-
KyCd adlı üyeden alıntı
heyecan kontrolü zorlaştırmaz mı gökhancım? sonuçta pilotumuz yaşlı tansiyon falan çıkmasın sonra.. bak sen kötü olursun sen dedin derler..
falcı dedi bişe olmaz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
KyCd adlı üyeden alıntı
heyecan kontrolü zorlaştırmaz mı gökhancım? sonuçta pilotumuz yaşlı tansiyon falan çıkmasın sonra.. bak sen kötü olursun sen dedin derler..
Tam gaz devam bak beni dinleyipte ölen olmadı henüz ,çömlere bak benim hafif kazalı kaportada az boyalı olarak hayatlarını sürdürmekteler
Olmadı anlaşırız bi helva yapım şirketiyle toptan hesap tenzilatlı olur
-
GKN adlı üyeden alıntı
Tam gaz devam bak beni dinleyipte ölen olmadı henüz ,çömlere bak benim hafif kazalı kaportada az boyalı olarak hayatlarını sürdürmekteler
beni artçın olarak geçirsene tek teker köprüden
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
olamazmı
sabit derken zaten heyecandan kaskatı oluyorlar sanırım
bacaklarını ve gövdesini sağa sola oynatmamasını söleyebilrisin dengeyi bozmaması için
-
GKN adlı üyeden alıntı
superkaos adlı üyeden alıntı
bacaklarını ve gövdesini sağa sola oynatmamasını söleyebilrisin dengeyi bozmaması için
burda iki farklı görüş var
:
-
GKN adlı üyeden alıntı
Ek şeritten tekerde
bizzat arkasından takip ederken önümde yapılmıştır...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Kadirim rüzgarı ruhunda hisset, rüzgarın götürdüğü yere git
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
STeReO adlı üyeden alıntı
Kadirim rüzgarı ruhunda hisset, rüzgarın götürdüğü yere git
Hallettinmi monitörü Semih
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
hanedan12 adlı üyeden alıntı
temelin arkasında yusuf .sağında gürkan solunda ben vardım ... köprüyü geçince kayboldu
yusufla işim vardı leennnn ondan uzadımmm
hell24 adlı üyeden alıntı
yanına buyuk bır araç alıp siper edersin geçersin...
yada şerif gibi korkuyorum der 220 ile geçersin...
gkn gibi tekerde geçersin...
temel gibi arkana yusufu alır geçersin...
eeee benide köprüden geçirirmisin dedi mecburen artçı aldık ne yapalım..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
bugün hava ruzgarlı mesela köprü sakattır ama gişeleri çıkınca bekleyip büyük bir arac siper alınarak gayet konforluca geçilebilir hafif motorlar için iyi olur
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Benim Gibi Manyaksanız Altınızdaki Makinada Gazı Sonuna Kadar Açıp Bir Sağda Bir Solda Olacak Şekilde Geçebilirsiniz (Denenmiştir Hala Sağlamım) (:
Bir Ara Motorun Duruşuna Baktım Şöyle Tarif Edeyim ;
Motor 30 Derece Eğimle Saatte 110Km Hızla Köprü Üzerinde Cambaz Misali Gidiyordu (Rüzgardan Motorun Dengesini Sağlamak İçin ) ! Evde Denemeyin ! (:
Kesinlikle Yaptıgım Akıl Karı Değil Ama Adrenalin İçin Yapılabilecek Bir Hareket Lunaparktakı Gondol,Kamikaze V.b Aletlerden Daha Güzel (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
-
Geç artık kardeşim şu köprüden ben şimdiye srat köprüsünden geçmiştim
-
GKN srat mı aldın
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
GKN srat mı aldın
-
araba vapuru, olmadı bir kamyonet kirala, olmadı motordan in yürüyerek motorla birlikte geç. yada teklif edelim köprünün sağına soluna fens teli çektirelim.
-
ya arkadaşım motosıklet üzerındesın bızmı dıyeceğiz sana ki şöyle yada böyle gec nasıl istersen öyle gec bızler nasıl gecıyoruz istersen gelde sana eğitim verelım nasıl gecılır dıye
-
18 Haziran 2010, 03:23
Tam bir yıl oldu ilk motorumu alalı .Çok sıkıntı çekmiştim köprü rüzgarından diğer motorlar yanımdan nasıl vızır vızır geçiyor ben niye sağa sola yalpalıyorum diye çok kızıyordum kendime ,bir keresinde de neredeyse yan şeride çıkıyordum 4'lü lambaları yakmış 30 derece rüzgara yatmış vaziyetteyken...şimdi öğrendim ki her şey tecrübe ile yavaş yavaş oluyormuş.Yeni arkadaşlara tavsiyem kontra tekniğini geliştirmeleri ve ne çok yavaş nede çok hızlı gitmeleri sanırım tecrübeli arkadaşların devirli dediği taktik.
her gün yeni bir şey öğreniyorum sevgiler saygılar...
-
18 Temmuz 2012, 23:59
2 gündür fena uçuyor köprü yusufla beraber geçiyorum 2 gündür
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
19 Temmuz 2012, 00:25
köprü olsada geçsek!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler