gürkan abi ben 6. maddeden yırtıyorum
evl canım benim allah eksik etmesin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
kafana göre geçersin bir yıl aralıksız kar kış demeden gittim geldim bogaziçinden cok ruzgarı yağmuru gordum zorladıgı oldu bir kere 3 motorsiklet gordum geçemeyıp elınde ıttıre ıttıre gidiyorlardı motorun uzerıne kapanıp gazı yaslayıp gectım duruma gore hızlı yada yavas optımum hızı sen belırlersın asla bellı bır hızı yoktur.
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Köprüden geçerken otobüs ve jeep leri siper ediyorum ve köprü ayaklarında direksiyonu çok sağlam tutuyorum, eski motorum varken çok güçlük çekiyordum hafifti maalesef.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
sahoşken geçmek önemli olan dimi ya :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
selçuk abi soru sordum es geçmişsin..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
sorumun başındaki aya = ayak olacaktı pardon..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
En güzel köprüden geçme şekli eğer makinen düşük hacimli ve torku düşükse yapman gereken ellerinle gidonu iyi kavramak,ve yüksek devir ve düşük viteste gitmendir ve orta şeritten gidersen sağına da bir taşıt alırsan geçmen daha kolaylaşır yüksek vites düşük gaz verirsen makina gazı yemez kendini bir anda sol şeritte arabaya kapak olarak bulabilrisin ki öledir..
peki artcın acemi nasıl bir önlem alırsın köprüden geçerken
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
artçın için diyeceğin laf sabit kalması ve arkada bacaklarını oynatmaması hiç motora bınmemiş bir kişyi artçı olarak sabit durmasını söleyip geçirebilirsin denenmiş ve yaşanmış bir şeydir bu.
Motoru iyi kontrol et dört gözün açık git bir şey olmaz... Arada bir ufaktan sarulursun şeridin içinde o kadar. Ya da yardır en bilirsin. İkisi de işe yarıyor.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)