Rüzgarda Köprüden Nasıl Geçilir
Reklamlar
-
GKN adlı üyeden alıntı
Ek şeritten tekerde
al bi rahatsız daha.. siz yakında kendinizi aşıp stoppie de geçerseniz köprüyü şaşırmam he..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
nakkaştaki bayraktan icazet alıp(sağa doğru poyraz ,sola doğru lodos verir) şeridi seçerek ya rüzgarla ya da rüzgara karşıköprüde teker?güzel fantazi
-
KyCd adlı üyeden alıntı
ben motor yatıkken sağdan bir anda orta şeride geçtiğimi biliyorum.. bi o zaman tırsmıştım biraz çünkü orta şeritten araba yardırmış geliyodu..
sen sağlıklı değilsin abi.
kafayı sıyırıyorum (kazıyorum)belli değilmi
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
La böle sorumu olur, basıcan gaza geçicen ama sağa yatıcak ama sola yatıcan geçicen :d
Hem köprüdeki rüzgar neki? Uzun yola çıktığın zaman eğerki rüzgar şiddeti 7-8 in üzerindeyse ve o gün mecburen çıktıysan kırsal bölgelerde ovalık alanlarda öyle rüzgarlar eserki, bi arkadan gelir hızlanırsın gazı sıkmadan bi önden gelir benzin bitti sanarsın bi sağ sol karışık tokatlar, yorulursun mola verirsin , sigaya yakarsın o bile 2 dakikada biter
Eskiden haftasonu için bodruma giderdim motorla az çekmedim rüzgardan
Onun için dert etme köprüyü bas geç
Normalmi geçiyorsun anormalmi tekerde falan
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
lagax adlı üyeden alıntı
nakkaştaki bayraktan icazet alıp(sağa doğru poyraz ,sola doğru lodos verir) şeridi seçerek ya rüzgarla ya da rüzgara karşı
köprüde teker?güzel fantazi
Fantazimi? Bu siteden ek şeritte hemde tersten artı yağmurda bu fantazi yi gerçekleştirdiğime dair birsürü kişi çıkar yazar buraya birazdan
-
GKN adlı üyeden alıntı
La böle sorumu olur, basıcan gaza geçicen ama sağa yatıcak ama sola yatıcan geçicen :d
Hem köprüdeki rüzgar neki? Uzun yola çıktığın zaman eğerki rüzgar şiddeti 7-8 in üzerindeyse ve o gün mecburen çıktıysan kırsal bölgelerde ovalık alanlarda öyle rüzgarlar eserki, bi arkadan gelir hızlanırsın gazı sıkmadan bi önden gelir benzin bitti sanarsın bi sağ sol karışık tokatlar, yorulursun mola verirsin , sigaya yakarsın o bile 2 dakikada biter
Eskiden haftasonu için bodruma giderdim motorla az çekmedim rüzgardan
Onun için dert etme köprüyü bas geç
ben basıyorum ama motor kredi yetersiz diyor
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Normalmi geçiyorsun anormalmi tekerde falan
Sen hangi arada okudunda cevap yazdın Bu ne hız
-
GKN adlı üyeden alıntı
Fantazimi? Bu siteden ek şeritte hemde tersten artı yağmurda bu fantazi yi gerçekleştirdiğime dair birsürü kişi çıkar yazar buraya birazdan
ilacını bırakmadın dimi hala? seni bakırköyden ilacını bırakmaman şartıyla saldılar biliyosun bak..
-
gkn galiba şile yolunda üşümüşünüz bayağı kih kih.haftaya yapalım bari hanımın gazabına uğramazsak.rüzgarla bi de nimetle şaka olmaz.
-
edii adlı üyeden alıntı
valla scooterla o kadar rüzgarda geçicek kadar aklımı yemedim çok fazla çekiyor o rüzgarda scooter. he ss ile geçermisin bilmem ne kadar önemli iş olduğuna bakar
scooter ile geçmek çok tehlikeli, taktik sağlam ise ola bilir
GKN adlı üyeden alıntı
Ek şeritten tekerde
seni tek geçerim kardeşim
-
lagax adlı üyeden alıntı
gkn galiba şile yolunda üşümüşünüz bayağı kih kih.haftaya yapalım bari hanımın gazabına uğramazsak.rüzgarla bi de nimetle şaka olmaz.
Tmmdır çekelim haftaya filmi, ismi de rüzgarla danseden demir at olsun
-
güzel fantazi dedim imkansız fantazi demedim ki.delinin halinden deli anlar
-
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
scooter ile geçmek çok tehlikeli, taktik sağlam ise ola bilir
virajda tehlikeli, rüzgarda tehlikeli her koşulda tehlikeli.. bide millet çok güvenli git onunla başla diyoya hastayım o olaya..
-
harbiden filimli felan olsun şööle iki kamera filan.milletin ağzını sulandıralım falan..
-
-
haaaaa cevaplara bakın daha neler çıkacak, işin tecrübesini topikin sonuna yazacağım haberiniz ola çeneniz bi yorulsun
-
KyCd adlı üyeden alıntı
virajda tehlikeli, rüzgarda tehlikeli her koşulda tehlikeli.. bide millet çok güvenli git onunla başla diyoya hastayım o olaya..
Olurmu len, scooter ın tek tehlikeli yanı trafikte aralara dalmaya başladığın zaman, onun dışında virajlarda marşpiyel karenajların ıyerlere bile sürtebilirsin yazzın sıcak asfaltta, he michelin pilot sporty lastik al, kışında sürtersinn
3 tane scooter ım oldu, bilirim
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
haaaaa cevaplara bakın daha neler çıkacak, işin tecrübesini topikin sonuna yazacağım haberiniz ola çeneniz bi yorulsun
o zaman topik kitlenir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler