Konunun üzerinden zaman geçmiş olsada Avcılar 'dan Okmeydanı Perpa 'ya (25 + 25 ) her gün gelip gidiyorum. Sabah 05:50 de evden çıkıyorum yollar bomboş. Akşam ise malum trafikte ufak ufak dönyorum. Yaz gelsinde trafikte etek giyen manitaların bacaklarını keselim azcık e tabi bide dekolteleri yolmuz şenlensin .
Bazı arkadaşlar tecrübe nin üstüne basmış ben yazdığımda herhalde edinmişsindir.
Vallahi ben daha 15gün tecrübemle üsküdar-levent hattında işe gittiğimi belirteyim. Tamamen kendine güvenle alakalı birşey. Ancak yanlış anlamayın, KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. Hayatımda istanbul trafiği kadar boktan bir trafik görmedim. New york trafiği diyorlar halt etmiş. levent kadar akşam saatleri pik olan bi trafik yok. Önce ara sokaklarda ve yollarda biraz tecrübe kazan.
Ben Maltepe-Bostancı Sahil arasında mekik dokuyorum hergün deniz havasını alıp uyanıyorum iyi geliyor
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
Her Gün Ev-Okul Arası Yagmur Çamur demeden. 25 KM Yol gidiyorum. Arkadaşlarla Gezersek Daha fazla. bizde Herkes Motorcu =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Havalar iyiyse hergün çapa-şişli, şişli-çapa yapıyorum. 8+8 km
Kötü havalardaki otobüs işkencesini hatıladıkça daha bir hoş oluyor.
Hersabah, Gültepe - Maslak - Mecidiyeköy
Herakşam, Mecidiyeköy - Gültepe
Akşamları kolayda sabahları maslak yolu köşe kapmaca gibi, eşimi iş yerine bıraktığım için her sabah maslaka gitmek zorundayım, gidişide dönüşüde işkence gibi o maslak levent yolunun.
Bu arada motora sadece yerde kar olduğunda binmiyoruz
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Gitmeyen var mı diye sorsan daha iyi olurdu
Bende 2 yıldır Hergün Anadolu-Avrupa günde aşağı yukarı 100km yapıyorum 500cc scooterla
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
iki gün ataşehir-kartal,üç gün ataşehir-ümraniye(ikiside tem). Haftada ortalama 120 km yapıyorum. İlk motosikletimdi. Mağazadan çıkarken ilk kez binip kadıköyden trafiğe dalmıştım(daha öncede tecrübem yoktu),o gün hiç kasmadım ama ertesi günden beri girip çıkıyorum her yere benim ufaklıkla..
hergun okula gidip geliyorum gidis 25 donus 25km bunun disinda oraya buraya arkadaslara markete gezmeye falan hergun 100km yol yapiyorum bazen daha bile fazla (saka degil) hemde 50lik 2zamanli honda scooter ile
yeni aldım motorumu ısınma turlarını tamamlayıp hergüne gölbaşı esat arası dönücem inşallah...
hergün ümraniye-seyrantepe = günde 45 km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)