Motosikletiyle her gün iş yerine gidenler var mı?
-
Kısmetse haftaya başlarım ikitelli Mecidiyeköy - Mecidiyeköy İkitelli herhalde 60 km toplamda güzel olcak diye düşünüyorum. Takımla bakalım nasil olcak ceket taşımıycam ayakkabıları şirkete bırakcam kumaş pantolonla gider gelirim artık. Pantolonun altına dizlik takarsamda sorun olmaz.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
ben hergün işime motosikletimle gidip geliyorum
-
işe gidip gelenler kmlernizide yazsınlar güsel olur
2009 ocaktan 2010 ocaga kadar güngören-kozyatagı 60-65km gidip geldim (aralıksız kar kış demeden) ve sonra
ocakta motorumu caldılar yenısını aldım ama simdi zor geliyor hem soguk hem yakıt canımı sokakta mı buldum diyorum acıkcası
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
Peki Takım Elbiseyle gidip işe gidip geleniniz var mı?havalar ısınmaya başladı bu riski alan var mı?altı düz aykakbı sadece korum kask ve eldiven
ben geçen yaz temmuz ekim arası hergün motorla gidip geldim takım elbiseyle yağmurlu havalar hariç
-
4.5 ayda 7000 km. İşe değil ama hergün okula gidip geliyorum.
-
Henüz 4 günlük tecrübemle dün akşam saat 22:00 gibi Merter'den Avcılar'a artçımla birlikte getirdim motosikleti aslında çok korkuyordum çıkmak istemiyordum e5 trafiğine ama getirmek zorunda kaldım biraz.Böylece ilk işten-eve gelişimi yaptım.Ama uzun süre 1 ay gibi bir daha e5 trafiğine bu kadar uzun girmek istemiyorum.Aslında karşılaştığım herhangi bir tehlike olmadı ama karşılaştığımda panikleyebilceğimi biliyorum.Şimdi kazasız belasız motosikleti 4 günlük motosiklet sürücülüğü tecrübemle getirdim diye kendime güvenip devam mı etmeliyim yoksa dediğim gibi bu belki de şansıma tehlikesiz geçtiği için kendime ilçe içerisinde kullanarak zaman mı tanımayalım ?
-
Aşırı yağmur fırtına olmazsa her gün Altunizade Zeytinbunu 43 km
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
motosiklet arabaya hiç benzemiyor, ona göre azami dikkatle süreceksin ama ben olsam biraz daha acemiliğimin çıkmasını beklerdim.
Bende 5+5=10 km iş vardiyalı, gece gündüz, yaz kış devam.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
karda dahi gittim geldim hergün yaklaşık 40 km sonra bu meredin karda kullanılamadığını idrak ettim.
üstüne işyeri serviste koymuştu.
şimdi olsa biraz zor bakıyorum evvelden 30 tl ile 220-240 km yol yapardım şimdilerde 180 civarı yol yapıyorum. tabi bu ölçümlerin arasında 1,5 sene kadar zaman farkı var.
iş dediğin eve yakın oalcak şöyle 15- 20 dakika yoksa ömür geçer yollarda.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Ben full koruma dolmuşa binip öyle gidiyorum, işyerinde de gün boyu motosiklet biniyorum. Gün boyu motosiklet üstünde ol ama evden işe dolmuşla git. Kötü bi duygu bu, bir de o elbiselerle haşır huşur sıkış tepiş dolmuşta yer edinmeye çalışmak, elbiseler yüzünden motorcu olduğunuzu anlayan dolmuşçu amcayla yol boyunca pis pis bakışmalar falan sudan çıkmış balık gibi oluyorsunuz
Comfirmation Bias
-
Kar,çamur,yağmur,yaz,kış her zaman tabi bir haftadır işsizim o ayrı konu :D
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
hergün 17 gidiş, 17 geliş ortalama = 40 km
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
Askere gitmeden once her gun gidiyordum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hergün 7 git 7gel üniversiteye gidiyorum
-
evim izmirde, isim ise ntv'de yani istanbul maslakta..
tamam hergun degil sadece c.tesi-pazar calisiyorum ve tabiki gectigimiz hafta sonuna kadar hava kosullari motora elverisli degildi ama pazartesi motorla donecegim izmire ve bundan boyle yagmur damlamayi kestiyse artik yine motorla gidip gelecegim..
ay lav uzun yol
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
rEnE adlı üyeden alıntı
Ben full koruma dolmuşa binip öyle gidiyorum, işyerinde de gün boyu motosiklet biniyorum. Gün boyu motosiklet üstünde ol ama evden işe dolmuşla git. Kötü bi duygu bu, bir de o elbiselerle haşır huşur sıkış tepiş dolmuşta yer edinmeye çalışmak, elbiseler yüzünden motorcu olduğunuzu anlayan dolmuşçu amcayla yol boyunca pis pis bakışmalar falan sudan çıkmış balık gibi oluyorsunuz
o duyguyu bilirim. bir de elinde kask da varsa hiçbir here sığmaz insan.
-
hergun gıdıs-donus 50km yayla havasında sadece motorumun sesı keyfı essız
-
hergün işyerine olmasa da üniversiteye gidiyorum
-
otobüsle gitmekten kat kat iyi
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ben her sabah balgat-ostim, her akşam ostim-balgat yapıyorum.
istikametler başka başka olsada gönlümüze dar gelir 4 teker-kaporta
onca vaktim ostimde geçiyor hiç denk gelmiyorsun, hayır bi motosikletli bile görmüyorum etrafta.
çay içmeye bile çağırdığın yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler