Motosikletiyle her gün iş yerine gidenler var mı?
-
bağcılar - yeni bosna arası gidiyorum en tehlıkelı araçlar yüksek kamyonlar ve minübüsler . kamyonlar aşayı bek göremedıklerı ıcın . aralarına fazla girme . minübüsler senı görüyor çünkü gözleri fıldır fıldır müşteri arıyorlar ama bisiklettir durur gözüyle bakıp önüne cıkıyorlar birden benım tavsiyem şeridini ortala ve elın kornada olsun sureklı .
Reklamlar
-
bahçelievler- taksim giderdim önceden şimdi bahçelievler- şişli arası gidiyorum.
Metrobüs denen ucubeye binmediğim için mutluyum. tavsiye ederim.
yeni başladıysan tavsiyem e-5 teki yol bağlantılarına dikkkat etmen .
-
Kışın olmuyor ama nisandan kasım'a kadar hemen hergün motorla gidiyorum işe. Mesafe kısa , Büyükçekmece Beylikdüzü arası, 8 km.
-
bende sürekli motosikletle gidiyorum işe.hemde takım kumaş pantolon gömlek kravatla üste bi mont giydimi pek sırıtmıyorum
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
-
Avcılar - 2telli.. bide avcılardan çekmeceye inen yolda trafik olmasa ne güzel olur he ama o da başka bi zevk milletin uykusu açılmamış ben aradan uzuyorum.. bahsettiğin yoldan daha tehlikeli bi yoldan geçiyorum BASIN EXPRESS YOLU arabalar maşallah orayı havalanma denemeleri için kullanıyolar.. biraz tecrübe edin motorunun frenleme sınırını iyi kavra, sonra çıkarsın ama çok dikkat et, E5 de kimin ne yaptığı belli değil..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
benim e5 e çıkmama var daha demek ki neyse zaten havalarda ısınmadı tam zaten scooter u alalı 2 gün oldu bu sabah çalışmadı az önce tekrar denedim yine çalışmıyor böyle olcağını biliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum ;)
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
takım elbise kravatça çalışınca işe motorla gidebilmek benim için hayal :(
mrb ben de kravat-takım vs ama gidiyorum-kışın daha kolay;
kravat 2-3 adet-ceket 2 adet iş yeri dolaba-ayakabı iş yeri dolaba
evden çıkış bot-mont-altta gömlek ve kumaş pantolon
kar yağışı hariç mütemadiyen gittim
işe de giderken eve de gelirken mutlu
yazın ise;
hafta başı 3-4 gömlek ütülü işyeri dolaba kalanı aynen devam (top case var takıp-çıkarıyorum)
hatta ext. dan yedek iç giyim, t-shirt olur
bizden sonra iş yeri binada 2 adet motor daha peydah oldu
saygılar
-
havalar biraz daha ısınsın arabayı garaja çekip her gün 90 km olacak yine geçen yaz gibi inş. durusu-şişli
-
-
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
İstanbulda otururken Beşiktaş - Bayezid...
Şimdi çorumda oturuyorum,en uzun mesafe 3km.Burda havalar kışın allah muhafaza -15/-20 oluyor.Mecburen yazın gidip geliyorum.
Buhara - saat kulesi: 3km. 7dk.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Bazen esenyurttan laleli bazende güneşliye gidiyorum işin durumuna göre değişiyor...
avcılardan küçükçekmece düzlüğüne kadar ortalardan gidebilirsin düzlüğü temkinli olduğun sürece en sağdan geçebilirsin ortalarda çok fazla hareket var küçük çekmeceye gelmeye yakın soldan devam et duraklar ve yol ayrımı olduğu için orda trafik sıkışıyor sefaköye kadar daha çok sıkışıklık olmadığı için trafiğe göre hareket edersin havalimanı yolundan aşağı inerken havalimanı sapağına gir sağ yan yoldan devam et yenibosna tekrar şirinevlerden e-5 girersin ondan sonrası biraz sıkıcı ...tabi bunlar saat 8 den sonra yola çıkarsan daha erken çıkarsan o kadar sıkıcı bir trafik olmuyor...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Haftaiçi hergün Avcılar - Mecidiyeköy 1000 km oldu, pek bir tehlikeyle karşılaşmadım halen. zaten iş saatlerinde trafik yoğun oluyor bayağa, yavaş yavaş ilerliyorsun aralardan. trafik açıldığında çok gaza gelmezsen, birde trafik durduğunda zamanında farkedersen sorun yaşamazsın sanırım.
-
valla ben istanbulda oturmuyorum ama gaziantepte yaklaşık iki sene
motosiklet kullandım (ehliyetsiz) merkezde hemde hiç
yakalanmadım ama şans tabiki
ama yinede motosiklet ile işe gitmek çok güzel ben yaz kış gidiyorum havanın soğuğu ve sıcağı hiç fark etmiyor benim için
tabii şimdi ehliyet var daha rahat geziyorum
-
ben hergün evle işyeri arası 21km yol yapıyorum
-
hergün eryaman-kavaklıdere arası 32 km gidiş geliş yaklaşık 65km yol yapıyorum.
kışın ankaranın dayanışmaz ayazları hariç hep gidip-geldim.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
yaz, kış, yağmur, çamur. İZMİR...
-
epeyce bir süre e5'den uzak durmanızı tavsiye ederim.
önce trafiğe kapalı bir yerde, sonra mahalle arasında turlayıp motorunuza alışmaya bakın. pazar sabahları yollar tenhayken alıştırma yapın. fren, düşük hızla slalom, düşük hızla manevra alıştırmaları yapın.
bütçeniz-zamanınız uygunsa eğitim alın, honda'nın eğitimlerini tavsiye ederim.
mümkün mertebe yağmurlu havada kullanmayın ve gece kullanmayın. acele etmeyin, zamanla alışacaksınız. ben ilk denememde, şöyle 1,5-2 saat gezmek niyetiyle yola çıkmış, sonra en kısa yoldan eve geri dönmüştüm.
-
selam arkadaşlar, forumda ilk mesajım. bende haftaiçi ümraniye taksim gidip geliorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler