Abi geçen senelerde böyle bir olay oluyor, bizden iki arkadaş tem'de teker yapıyorlar, jandarma birini durduruyor, öbürü kaçıyor, 2dk sonra kaçanın cep telefonu çalıyor, abi gelsene jandarmalar seni istiyo.
Benden uzak bi yerde dene, birde mümkünse motorun siyaha kaçan renklerde olmasın.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
üstünde nasıl duruyonuz diyo . ben arabanın camından kolumu cıkartamıyom dedi amcam
şevkati abi geçenyaz benim 660 süpermotoyu görmüştün, ben ona hiç plaka takmadım hep bağajda gezdirdim, bir gün yunuslar çevirdi plaka dedi, bagajda dedim geç dedi şaşırdım
selçuk sende büyük motor yokmu şuan ?
son görüştüğümüzde bi yamaha vardı yanılmıyorsam .
ha evet işte o süpermoto
abi radara çek gazlıyalım deseydin videosunu izleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------
abi süpermotoyu verdim 1000 rr aldım,
hayabusaya 3 yıl bindikten sonra, benim çakma bilader yanına gelen DELİ MAVİLİ kemal K7 almıştı bu iki motora alıştıktan sonra,
gözüm suziden başkasını görmüyor. cumartesi gazlamaya çıktığım gün 1000rr'ı sattım şu an sadece CBF150 var (limited edition) görünce koparsın yok yok gırtlak dolu.
geçen hayabusa almaya niyetlendim hanım karşı çıktı, yıllardır hep benim dediğim oluyor eyvallah dedim (eşinden korkmayan allahtan korkmazmış)
hayırlısı dedim koy verdim
doğru diyorsun hanımları üzmemek lazım.
Allahtan ben şanslıyım o konuda . motor değiştireceğim zaman , bari en iyisini al diyor ve destekliyor. Yoksa ihtilal yapıp zaten bildiğimi okuycam
Ohh ohhh maşallah akşam 4 sayfada bıraktım bu akşam 7 sayfa olmuş müthiş icatlar çıkıyor piyasaya elebaşlarıda aYe
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
bende ilerde büyük motor alınca pilaka takmıcam
Biz de 3 motor Sapanca'dan dönerken 2 ER6 gişelerden kaçak geçtik yaklaşık 180-190 la 3. burjuva arkadaşımız ( Buradan tüm BMW cileri selamlıyorum aracılığıyla) "Ben kaçak geçmem abi motorumun tarzı değil " diyerek KGS den kartını okutarak geçmeyi yeğledi. Tam kartı okuttuğu sırada diafondan polis elemana selenmiş o geçenler enin arkadaşın mıydı diye. Tabi mal değil eleman yok yahu delirttiler beni de yol boyu falan gibi kıvırmış. Polis bekle 2 dakika demiş. Tabi biz de eleman gecikince merak ettik beklemeye başladık.
gelen giden olunca basmış devam etmiş eleman. Sonra ceza eve geldi. İtiraz falan etti ama sonuç ne oldu bilmiyorum.
Gerçi sonuç ne olurs olsun elemandan yediğimiz küfürün haddi hesabı yok. Motor babasınındı zor durumda kaldı çocuk.
Ama biz geçerken kameralara en uygun el işaretimizi yapmayı unutmadık tabi. Bir gelenek haline geldi artık.
Zafer bizimdiiiirrrr .....
Benim anlayamadığım adam kartını okuttuğu halde nasıl ceza geliyor? Bir de kartı okuttuğunu ipatlamak zorunda. Ya kaybetseydi... Tıpış tıpış öeyecekti herhalde. İtiraz hakkı bile olmazdı
Kawa'nın yanında BMW'de yanarmış
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Benim memurum işini bilir =)
Benim motorcum da işini bilir haha
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)