[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Yok fayda etmez, IR reflektör farklı bişey, ışığın dalga boyuyla alakalı, normal reflektif malzemelerle sadece plakan daha kabak ortaya çıkar.
Bu arada OGS ve KGS'den kaçak geçişi tavsiye etmiyorum, ödeyin yani herkes ödüyor, ödeyenler enayimi...
Bu radar olayı herkese adil olsa keşke onuda bu kadar kafaya takmam.
Hoş bu radar tespit cihazlarının hapse kadar giden cezalarıda olabilir(hiç bilgim yok) yani onuda tavsiye etmem.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Aslında böyle şeyleri görünce hakkatten kendimi acayip hissediyorum...Şu hale bak nasıl canımız sıkılıyo...Çorumda kızardım millete hep ne vergi ödersiniz ne plaka çıkartırsınız nede ruhsatınız vardiye...Meğer adamlar haklıymış...
İnanmazsınız belki,motorumu satarken borcu yoktur almaya gittim vergi dairesine...Motor ruhsatını gören memur ''gel bakalım,allah bilir nekadar borcun çıkıcak dedi,sırıtarak'' hiç borcu çıkmayınca,adam afalladı birden;sen bunun bütün vergilerini ödedinmi????.Evet ödedim tabii,sen çorumda 150cc motor vergisini sektirmeden ödeyen sayılı kişilerdensin dedi...
Yani sözün özü böyle olduğun halde bile nelere maruz kalıyoruz..Görüldüğü üzere ceza yememek için kamyon eksozu yutmak gerekiyor...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
buyrun bide burdan yakın
mtv ye zam geliyor
http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...isi-yukselecek
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Amcamlar aşmış yaa.
aye , otomobiller için güzel icatmış
Abi benim bir arkadaş var, bundan sonra birine sıkarsam motorla yapıcam, bu tam suikast aracı daha önce niye kullanmadım ki, içimde uhde kaldı der durur
Ha benim arkadaş yaparmı bilmem de illaki bir gün biri yapacak, işte o gün kullanılan motor benimkiyle aynı renkse bişeyi yediğimin resmi olur.
Gazlıycaz derken işlemediğin bir suçtan dolayı parmaklıkların arkasında ne mok yedim ben diye kafayı duvarlara vurmakta var.
O yüzden plaka sökmeye çok korkuyorum, ceza açısından bakınca plaka sökmenin cezası radarın yarısı kadar bile yok, söküp sele altında taşıyıp düştü demek çok makul.
zaten yarın plakalarımı alıyorum . sac makası ile ufaltıp selenin altına atarım zaten .
ama yola çıkarken ben herzaman yanımdakilere şunu tembih ediyorum.
çevirmede falan durmam . siz durursanız ben gazlar giderim diyorum.
polisler beni sorarsa ,tanımıyoruz yolda denk geldik dersiniz diyorum.
plaka takmak zor değil ama . her radara gireceğimden adım gibi eminken ,niye ceza ödiyeyim Murat.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
bende Gsxr-1000 K5 Osman abide hayabusa lüleburgaz düzlüğünde tapa gaz gidiyoz. gişeler sapağını geçtik düzlüğü ziyan etmeyelim diye 330-340 cıvarı hızla . tersten döndük polisler gişede sordu sizmiydiniz o geçenler diye . evet dedik.
doğru söyleyin kaçla gidiyodunuz ceza falan yok dedi .340 dediğimizde cevap aynen şu : bildiğimiz 340 dimiiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)