arkadaşlar iki hafta içinde bir arkadaşla beraber bi motosiklet servisi kurma kararı verdik ama servis için değişik güzel çekici bir isim bulamadık bana bu konuda yardım edermisiniz.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
arkadaşlar iki hafta içinde bir arkadaşla beraber bi motosiklet servisi kurma kararı verdik ama servis için değişik güzel çekici bir isim bulamadık bana bu konuda yardım edermisiniz.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
sanırım istanbulda açıcaksınız dükkanı.ben bodrumda yaşıyorum.burda bi dükkan var ismi hoşuma gitmişti sende böle bi soru sorunca söliyim dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sölüyorum :D MOTOFARK :D
moto-garaj
garaj
motosiklet hastanesi
garaj 06
şen dostlar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
QUİCK SERVİCE = HIZLI SERVİS şuan en önemlisi bu en hızlı müşteri servisi ve memnuniyeti
GünceLL...
.......MotoKlinik.......
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
''motorcu amca'' olsun tükkanın adı
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
....:::by moto hospital:::....
motor doktoru yada motoGAZ nerden aklııma geldiyse petrol ofisi gibi oldu
Kızmayın abi fikir fikirdir, motoş.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
biraz öncekini öylesine söylemiştim ama bunu ciddi söylüyorum ''time aut'' olsun
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
arkadaşlar çok teşekkürler aradığım ismi buldum motoberk olucak ismi verdiğiniz tüm cevaplar için çok teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)