19000km cok gibi ya omrunu doldurmus olabilir o motor
19000km cok gibi ya omrunu doldurmus olabilir o motor
arkadas saka gibi gercekten o durumda bi motora nasil 1500 verirsin 1000 bile etmez parana yazik dostum motor desen motor degil sifiri olsa nolur 90dan sonra yalan titresim desen titresim degil sarsinti var motorda bi dengesi guzel oda kisa sase oldugu icin 60 70 yaparim diyosan zn neden yetmiyor yada 1 ay bekle git 1500e 250 cift silindirlerden al keewayin yaninda makina onlar sen bulamazsan ben bulurum sana o sana motoru verecek olan zaten 1000 liraya gozden cikarmistir motoru emhn ol
Now the world is gone. Im just one.
merhaba.forumda ne kadar yeni gibi görünsemde uzun zamandır takip ediyorum ve forumdaki yazılarınızdan tanıyorum sizi.Yanılıyorsam düzeltin ama 1300-1800 arası değişiyor sl fiyatları.Zn de yeter fakat znlere 1000 tlden aşşağı isteyen yok bende 1000 e zn alana kadar 1500 verr görünüm olarak 150 cc den büyük gösteren,şehir içi yakıt'ı düşük olan hafta sonları 150 km yol gidip gelebileceğim keeway e yöneldim.1 ay bekle derken ne kastettiniz tamam 1500 e bana ankaradan iyi bir motor bulacaksan ben varım bu işe
2. motor olarak kısa bi süre superlight kullandım. başka çinli motorlarım da oldu (bu arada keewayin macar patentli olduğuna bakmayın halis muhlis çinldiri o da )
o kadar kötü bi motor değil, yönlendirilebilirliği çok iyi, hafif, malzeme kalitesi çok aşırı kötür değil, iyi bakan, yağmur ka altında yatırmayan, temizliğini yapan kullanıcı uzun süre biner.
motorda inanılmaz titreşim var ama 80 km/h sürati geçmeye çalışınca. o süratleri geçmeden yapılan sürüşler çok keyifli, zaten motorun amacı düşük süratlerde cruiser keyfi yaşatmak.
iphone parasına alınabilecek bi motosiklet. ama ben hiç motor tecrübesi olmayan arkadaşların işe, eski model de olsa commuter motorla başlamalarını tavsiye ederim, sonuçta sürüş dinamikleri cruiser la öğrenilmez. ama herkesin zevki, tarzı tercihi.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)