Aklıselim bir motorcu gider yakından bakar inceler ona göre kaliteli veya kalitesiz der
Ben Ybr Ybr city ve Ybr 125k üçünü sıfır olarak yanyana olarak inceledim ve bir kanıta vardım %99 kişi burda kalitesiz dese de benim düşüncem değişmez bir fark yok ve yeni 125k da Yamaha kullanıcıların görüşlerini çok iyi değerlendirmiş honda gibi değil en azından
bu arada Cbf diyenler onlara gülüyorum Ybr dışında bari gidin apache ye bakın
slm arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yamaha honda kaliteli marka ve sağlam motor yapıyorlar ve yeni ufak cc li motorları çinde üretiliyor yamaha ybr125 ve cbf150 gibi ama hiç kimse birşey demiyor işte teknisyenleri japon flan ama çinden başka bir motor gelse daha motora binmeden iyice görmeden çin malı değilmi salla gitsin diyor nerden biliyon belki o yeni çıkan modelinde belki teknisyeni japon sen inceledin mi öncelikle motoru demek istemem beynine odaklanmış şeyleri söylememiz ön yargılı olmamamız lazım bence
Orjinal japon olsa bu sefer de o motora o para verilmez deriz.Hali hazırda 4.000 liraya cbf-ybr alana git onun yerine araba al diyen çıkıyoken,japona nasl para vercez.Honda vtr 250 getirdi.Kalitesi belli kim alıyor ya da alabiliyor.Bence biraz taviz vermiş olsalar da bu markalar hala zirvede.Bu konu kafasına çok takılan arkadaşlar,bu tip topiclerden dolayı motosikletinden soğuyan arkadaşlar;Bi tane çin markası motoskletle şehir turu attıktan sonra ybrnize binip dünyanın en mutlu insanı olmanızı tavsiye ediyorum.SAygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)